Zoeken naar vergaderlocatie utrecht centrum

 
vergaderlocatie utrecht centrum
 
Vergaderen, congres bij BOVAG in Bunnik Utrecht l Bovag.nl/vergaderen.
Snelwegen A27, A28 en A2 zijn binnen 10 minuten van onze vergaderlocatie bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het BOVAGhuis prima te bereiken, station Bunnik ligt op 10 minuten loopafstand, en de streekbussen stoppen op enkele minuten lopen. Het BOVAGhuis in Bunnik is dus de ideale en bereikbare locatie in de buurt van Utrecht voor uw vergadering, cursus of congres. Het BOVAGhuis ligt nabij Postillion Hotel Utrecht Bunnik.
Vergaderlocaties Utrecht 15 tot 150 p.p.
Maar kies je er liever voor om niet het centrum van Utrecht te gebruiken voor deze vergadering? Ook de omgeving van Utrecht heeft voldoende te bieden met een aantal verschillende leuke steden. Kies je voor een vergadering in het mooie Houten? Een divers aanbod van vergaderlocatie Houten en uiteraard Utrecht moeten de ideale plek voor jullie kunnen betekenen.
Home Woudschoten Hotel Conferentiecentrum Zeist.
Woudschoten Hotel Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen biedt Woudschoten een sfeervolle accommodatie met 30 zalen en 140 hotelkamers. Wij bieden altijd een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid.
Cultureel Podium, zaalverhuur en vergaderlocatie Kargadoor Utrecht.
Jan van Piekeren zang en Johan Fransen gitaar/zang uit Utrecht zijn Van Piekeren en presenteren samen met gasten. Avondenlang werkte een groep jonge comedytalenten zich in het zweet om samen met de ervaren comedians van het Comedyhuis een perfect comedy-optreden neer te kunnen zetten.
Zakelijke locaties Green Key.
Noord Holland Haarlem. Hart is het centrum voor cursussen op het gebied van kunst, cultuur en kennis en vormt het inspirerende Hart van Haarlem. Met uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Bij Hart vind je inspiratie en creativiteit. Hart biedt je zuurstof voor de geest: persoonlijke ontwikkeling in een stimulerende en enthousiasmerende omgeving. Meer informatie Meer informatie Minder informatie. MeetINoffice is dé congres en vergaderlocatie in het midden van de Randstad vlakbij Utrecht MeetINoffice biedt congres en vergaderruimtes voor groepen van 2 tot 200 personen voorzien van alle faciliteiten en services tegen aantrekkelijke tarieven.
Het Zwarte Huis Vergaderlocatie in het centrum van Utrecht.
Locatie Mogelijkheden Prijzen Contact. Vergaderlocatie Het Zwarte Huis bevindt zich op een unieke locatie in het centrum van Utrecht. Met een uitzicht op de Domtoren en omgeven door het karakteristieke Museumkwartier is het een ideale bron voor creativiteit en inspiratie.
Vergaderlocatie Utrecht Centraal gelegen en gratis parkeren!
Door de inrichting en faciliteiten is spreekkamer De Wagon geschikt voor meerdere doeleinden als vergaderlocatie, brainstormessies en een cursus of training voor een klein gezelschap. Vraag vrijblijvend een offerte op bij dé vergaderlocatie, cursuslocatie of trainingslocatie in Utrecht. Offerte aanvragen Contact opnemen.
Vergaderlocatie Utrecht Vergaderen in de natuur Louisehoeve.
Vergaderen en Overnachten. U bevindt zich hier: Home / Vergaderlocatie / Vergaderlocatie Utrecht. De Louisehoeve is een prachtige vergaderlocatie in Utrecht. Niet midden in de drukke stad Utrecht, maar in de bosrijke provincie, vlakbij Woerden. Middenin het groene hart en op slechts enkele minuten van de snelweg vindt u deze hoeve in de rustgevende en natuurlijke omgeving die de provincie Utrecht rijk is.

Contacteer ons