Op zoek naar vergaderlocatie utrecht centrum?

 
vergaderlocatie utrecht centrum
 
Route beschrijving naar Maliebaan45, inspirerende vergaderlocatie.
Maliebaan 45 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Per openbaar vervoer.: Vanaf Utrecht Centraal station neemt u bus 8 richting Diakonessenhuis reisduur ong. De bus stopt bij het kruispunt Maliebaan/Nachtegaalstraat, u steekt het kruispunt over.
Het Zwarte Huis Vergaderlocatie in het centrum van Utrecht.
Locatie Mogelijkheden Prijzen Contact. Vergaderlocatie Het Zwarte Huis bevindt zich op een unieke locatie in het centrum van Utrecht. Met een uitzicht op de Domtoren en omgeven door het karakteristieke Museumkwartier is het een ideale bron voor creativiteit en inspiratie.
home In de Driehoek Zaalverhuur Utrecht.
Zalen met allure in hartje Utrecht. Op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht bevindt zich congres en vergadercentrum In de Driehoek. Huur een moderne vergaderzaal, een exclusieve boardroom of onze historische Gertrudiskapel. In de Driehoek is volledig toegankelijk voor mindervaliden met uitzondering van de boardroom.
Vergaderlocatie Utrecht Vergaderen in de natuur Louisehoeve.
Middenin het groene hart en op slechts enkele minuten van de snelweg vindt u deze hoeve in de rustgevende en natuurlijke omgeving die de provincie Utrecht rijk is. Toch ligt deze vergaderlocatie niet ver van de randstad; u rijdt er dankzij de gunstige ligging binnen een uurtje naar toe.
Homepage Papendal.
Bekijk de Athenezaal en de Sydneyzaal. Sport als inspiratie. Clinics, rondleidingen en sportsprekers. Een indruk van de mogelijkheden. Alles op één terrein. Van sportaccommodaties tot congreszalen. Benieuwd hoe ons centrum eruit ziet? De nieuwste vergaderlocatie OpPapendal met uitzicht over de atletiekbaan.
Vergaderen op een unieke plek in Utrecht? RuimteUtrecht.nl DE oplossing.
Bij een geslaagde vergadering, training of meeting hoort uiteraard ook een goede catering. Loopafstand Utrecht Centraal. Heeft u interesse? Zelf de U-trechter ervaren? Al meer dan 1000 bijeenkomsten hebben wij mogen verzorgen. 3521 AK Utrecht. Postbus 8381, 3503 RJ Utrecht.
vergaderzaal in het centrum van Utrecht AANLEG.
AANLEG is een betaalbare vergaderzaal in het centrum van Utrecht. Groepen tot 15 personen kunnen comfortabel vergaderen in deze hoge en lichte ruimte. AANLEG ligt op 2 minuten loopafstand van het Centraal Station en Hoog Catharijne. Dichtbij bevinden zich verschillende parkeergarages. AANLEG biedt al 12 jaar op professionele basis ruimte aan kleinschalige vergaderingen, trainingen en workshops. Wij hebben een brede ervaring met allerhande bijeenkomsten: van academische werkplaatsen tot jaarvergaderingen van VvE's, van sollicitatie-sessies tot redactievergaderingen, van ethische commissies tot communicatie-trainingen. Alle groepen voelen zich thuis in onze vergaderlocatie.
Vergaderruimte Utrecht aan de Oudegracht De Grote Werf.
Contact en beschikbaarheid. Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend de beschikbaarheid te controleren. Bel ons dan op 030-7271093. De Grote Werf. 3511 NG Utrecht. Maandag t/m zondag. 0800: tot 2200: uur. Privacy en cookiebeleid. Escape room Mysterium. Vergaderlocatie Dak van Amsterdam.

Contacteer ons