Meer resultaten voor vergaderlocatie utrecht centrum

 
vergaderlocatie utrecht centrum
 
VERGADERINN Goed vergaderen in het centrum van Utrecht.
Geopend: Maandag t/m zondag van 08.00 tot 22.00 uur. U kunt ons contacteren via email.: info@vergaderinn.nl en Facebook. Of u kunt bellen via Restaurant De Branding.: 030 2900 299. Adres Vergader Inn. Croeselaan 207, 3521 BN Utrecht. Adres Restaurant De Branding.
Vergaderruimte in Utrecht: Oudlaen Vergaderen 98 reviews.
Vergaderlocatie Den Haag. Evenementenlocatie Den Haag. Zaalverhuur Den Haag. Oudlaen 4 3515 GA Utrecht. Toon telefoonnummer Toon nummer Open website Stuur e-mail Aanvraag. Het pand Oudlaen huisvest een eigen vergadercentrum; Oudlaen Vergaderen. Dit centrum beschikt over een 15-tal multifunctionele zalen en een met het pand gedeeld bedrijfsrestaurant.
Vergaderen Muntgebouw Utrecht.
Het Muntgebouw is een van de indrukwekkendste Rijksmonumenten van Utrecht en op steenworp afstand van de Jaarbeurs gelegen. Ideaal bereikbaar via openbaar vervoer of met de auto en meer dan voldoende parkeerplaatsen. Dit stukje Utrecht is bijna Amsterdams te noemen met voor de deur brede grachten, ophaalbruggen, woonboten en statige herenhuizen.
Vergaderlocatie Utrecht Youmeet maakt vergaderen weer leuk!
Het is de missie van vergaderlocatie Youmeet om dagelijks met haar concept bijeenkomsten leuker, effectiever en efficiƫnter te maken. Hiermee helpt zij bedrijven meer resultaat uit hun bijeenkomst te halen, waardoor ze tijd en dus geld kunnen besparen! Voor wie is onze vergaderlocatie Utrecht het meest geschikt?
Vergaderen, congres bij BOVAG in Bunnik Utrecht l Bovag.nl/vergaderen.
Het BOVAGhuis is ideaal gelegen in Bunnik, direct aan de A12 en op slechts enkele kilometers van Utrecht. Snelwegen A27, A28 en A2 zijn binnen 10 minuten van onze vergaderlocatie bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het BOVAGhuis prima te bereiken, station Bunnik ligt op 10 minuten loopafstand, en de streekbussen stoppen op enkele minuten lopen.
Vergaderen met 2 tot 250 personen in The Social Impact Factory Utrecht.
Horeca social impact lounge: ma t/m zo: 0830: 1800: Workspaces: ma t/m vrij: 0830: 1800: Eventspaces: ma t/m zo: 0830: 2200: We zijn Gesloten op 2e Paasdag 17 april/ Koningsdag 27 april/ Hemelvaartsdag 25 mei / Tweede Pinksterdag 5 juni. Over Social Impact Factory Utrecht.
Green Village Nieuwegein Trouw en evenementenlocatie.
De website van Green Village gebruikt analytische cookies en andere technieken en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te kunnen analyseren. Verder gebruiken wij tracking cookies waarmee wij jouw websitegedrag onderzoeken, de website verbeteren, markt en doelgroep analyses uitvoeren en voor het gebruik van social media en online advertentiemogelijkheden.
SURF Vergaderzalen SURF Utrecht.
Responsible disclosure SURF. Vergaderzalen SURF Utrecht. Aangesloten instellingen en partners van SURF kunnen gratis de vergaderfaciliteiten van SURF in het centrum van Utrecht gebruiken. We hebben zalen met een capaciteit van 8 tot meer dan 60 personen. Koffie, thee en water zijn gratis.

Contacteer ons