Resultaten voor vergaderlocatie rotterdam

 
vergaderlocatie rotterdam
 
Pompgebouw de Esch Rotterdam Vergaderen, trouwen, kantoorruimtes, feetsen en partijen in Rotterdam.
Het gebouw is prachtig en zeer centraal gelegen in Rotterdam. De Paleiszaal is de centrale zaal met een schitterende marmeren vloer, een heuse sterrenhemel en gewelven, een bijzondere combinatie van moderne historie. Daarnaast zijn er 3 vergaderzalen, kantoorruimten, een Sportzaal en Meetingpoint de Pomp.
Vergaderlocaties Rotterdam 15 tot 150 p.p.
Luxe vergaderlocatie Rotterdam arrangementen. Ben je op zoek naar een heel exclusieve vergaderlocatie in Rotterdam of omgeving Ridderkerk, Schiedam, Cappel aan de Ijssel etc? Op een bijzondere plek, of waar jullie in de watten zullen worden gelegd met een ongekende luxe?
Vergaderlocatie Kiwanis Rotterdam Zuid.
Lid worden van deze club? Meer weten over deze club? Kiwanis Rotterdam Zuid. Restaurant De Tuin Plaszoom 354 3062 CL Rotterdam. Kiwanis Rotterdam Zuid. Aanmelden voor leden.: Aanmelden via Portalbuzz. Mail naar ledenadministratie@kiwanis.nl. 2017 Kiwanis Alle rechten voorbehouden. Kiwanis Rotterdam Zuid volgen.:
Vergaderlocaties Rotterdam.
Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Rotterdam? Iedereen die een vergaderlocatie of een congrescentrum in Rotterdam zoekt heeft de keuze uit tientallen prachtige vergaderruimtes of zalencentra. Op LOCATIES010.com kunt u een compleet aanbod van vergaderlocaties in de regio Rotterdam vinden.
Vergaderlocatie, Rotterdam, Hal4.
Bij HAL4 aan de Maas krijgt uw werkoverleg een speciaal tintje en betekenis. Op deze unieke locatie in Rotterdam, vlakbij de snelweg en met gratis parkeermogelijkheden, zal een dagdeel vergaderen een moment zijn waar uw medewerkers en zakenrelaties naar uit kijken!
Inview Vergaderen verhuurt ruimtes voor Meetings Events.
Naast Inview Veldwerk BV en Inview Locatie BV, de fullservice organisaties voor het uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek, is Inview Vergaderen de nieuwste aanwinst binnen de organisatie. De vergaderlocaties Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam en Zwolle zijn sfeervol, exclusief en tijdloos ingericht.
Hoppe Schiedam Vergaderlocatie Rotterdam.
Zo zorgt u er met een stijlvol en professioneel uitziende locatie voor dat uw zakenpartners een goede indruk van u hebben. Met de vergaderlocatie van Hoppe Schiedam, gelegen in de buurt van Rotterdam, weet u zeker dat u goed zit.
Vergaderlocatie Rotterdam.
Een vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam, aan de rand van de stad of bijvoorbeeld bij de luchthaven van Rotterdam. Van een groot congreshotel tot een kleinschalige trainingsruimte. Onderstaand ziet u in de regio Rotterdam het uitgebreide aanbod van Vergaderlocaties.nl.

Contacteer ons