Op zoek naar vergaderlocatie midden nederland?

 
vergaderlocatie midden nederland
 
Anders Vergaderen Unieke en inspirerende locaties.
Anders Vergaderen begint hier! Dé website voor kleinschalige, unieke en inspirerende vergader locaties in Nederland net over de grens die aanzetten tot anders denken, andere oplossingen en anders communiceren! Welke locatie kiest u voor uw vergadering, training of meeting? Complexe vraagstukken vragen om een creatieve aanpak. Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van een zakelijke bijeenkomst of meeting. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Wat dacht u van een karakteristiek pakhuis, een kunstatelier, een zeiljacht of een toenmalig stationsgebouw? Of bent u meer op zoek naar een 17e eeuwse hoeve, een voormalig klooster, een molen of toch een verbouwde koeienstal? Zoek de locatie die bij u past! Vind de perfect locatie in die past bij uw meeting of workshop! Begin met Anders Vergaderen! Onze locaties zijn per provincie of net over de grens ingedeeld zodat u gericht kunt zoeken. Echter ook andere zoekcriteria zijn mogelijk, wij hebben voor u het volgende gerubriceerd: op aan het water, in de stad, landelijk, modern, historisch of industrieel. Zoeken op duurzame vergaderlocaties kan ook. Wilt u graag een vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden, dan kunt u deze ook makkelijk vinden op onze website.
Vergaderen Hotel De Roode Schuur Zeven vergaderzalen.
Suites en prijzen. Dé multifunctionele vergaderlocatie van Midden-Nederland. Vergaderen bij De Roode Schuur. Met zeven multifunctionele zalen is Hotel De Roode Schuur de ideale vergaderlocatie. Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle benodigdheden, zoals apparatuur en gratis WiFi. Perfect voor een vergadering, congres, bedrijfsfeest, presentatie of andere bijeenkomsten.
Landelijke Vergaderlocaties Utrecht Inspirerende Locaties.
Harmelen Personen: 2 350. De Kloosterhoeve monumentale locatie in Midden Nederland. vergelijk nu 3 Hotel Ernst Sillem Hoeve. vergelijk mijn selectie. Den Dolder Personen: 2 175. Sfeervolle vergaderlocatie in midden Nederland met oog voor detail. vergelijk nu 4 Kasteel Montfoort.
Vergaderen op de boerderij.
Vergaderen op de boerderij. Zoekt u een vergaderlocatie op de boerderij in de omgeving van Amersfoort, Utrecht, Midden-Nederland of De Veluwe? Bijvoorbeeld voor een meeting, heisessie, presentatie, brainstorm of om even in alle rust en privacy te vergaderen? Welkom op Klein Haksfoort in Maarsbergen. Midden tussen de weilanden vindt u een vergaderruimte mét mogelijkheid om te overnachten of extra activiteiten te organiseren.
Vergaderlocatie Midden Nederland Congrescentrum Spant.
Onze vergaderlocatie in Midden Nederland zit bomvol inspirerende ruimtes, geschikt voor vergaderingen met minimaal 80 personen. Door de gunstige ligging van onze vergaderlocatie in Midden Nederland kan iedereen de locatie gemakkelijk bereiken. Wanneer de gasten met de auto komen kunnen ze gratis voor de deur parkeren.
Vergaderruimte Amersfoort Vergaderlocatie Kontakt der Kontinenten.
Vergaderruimte in historische panden. Goed bereikbaar in Midden Nederland op de Utrechtse Heuvelrug vindt u vast de gewenste vergaderruimte in twee historische panden, te weten het voormalig missiehuis Sint Jan en voormalige Klooster Cenakel. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide panden nu bij uitstek geschikt om uw gasten te ontvangen voor een congres of vergadering. Vergaderruimte Amersfoort en overnachten. Met meer dan een halve eeuw ervaring als vergaderlocatie om te vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om uw vergadering succesvol te laten verlopen.
Originele vergaderlocatie in Midden-Nederland nodig?
Centraal gelegen in Midden Nederland en slechts 5 minuten vanaf de A. Vergaderlocatie Boerderij Breevoort bekijken. Wieringsepad 11, Scheveningen. De korte wandeling door het fraaie Westduinpark doet de drukte van de stad snel wegebben: daar ontvouwt zich het brede zandstrand al.
Openbare Bibliotheek Amsterdam.
lees verder over de Kinderboekenweek. nieuws Dit was september. Een klein overzicht van de literaire figuren die het nationale nieuws domineerden, in de prijzen vielen en het tijdelijke voor het eeuwige verwisselden. lees verder over het literaire nieuws van september.

Contacteer ons