Zoeken naar vergaderlocatie met overnachting

 
vergaderlocatie met overnachting
 
Vergaderlocatie in Drenthe Vergaderen in rust en comfort Drenthe Abdij de Westerburcht.
Vergaderlocatie in Drenthe. Vergaderlocatie in Drenthe Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Drenthe waar u ongestoord en comfortabel kunt vergaderen? Dan bent u bij Abdij de Westerburcht van harte welkom. Zo beschikken wij over twee bijzondere zalen en serres met een totale capaciteit van ruim 400 personen, waarvan de uitstraling geïnspireerd is door Abdij Koningshoeven.
Vergaderlocatie Zaandam Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.
Komen uw gasten van ver dan kan de vergadering worden afgesloten met een heerlijk diner en een overnachting in één van onze comfortabele kamers. Impressie van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Please leave this field empty. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Uw vergaderlocatie in Zaandam.
Vergaderen aan de kust van Schoorl Noord-Holland.
VERGADEREN AAN DE KUST MET ZICHT OP ZEE. Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor uw vergadering of bedrijfsevenement aan de Noord-Hollandse kust? Strandhotel Camperduin heeft samen met strandpaviljoen Struin beschikbaarheid voor groepen van vijf tot driehonderd personen. Kies voor uw één of meerdaagse bijeenkomst uit één van onze drie goed geoutilleerde vergaderzalen.
De Heische Hoeve Overnachten en vergaderen in landelijke sfeer.
Net als over de complimenten trouwens. Samen met onze gasten verbeteren we zo elke dag onze dienstverlening! Zoeken naar: exclusieve vergaderlocatie. Zoeken naar: meeting locatie. Zoeken naar: stijlvolle vergaderlocatie. Zoeken naar: meetinglocatie. Zoeken naar: congrescentrum. Zoeken naar: overnachten en vergaderen.
Vergaderlocatie met overnachting Onbezorgd Vergaderen.
Vergaderen en overnachten. Vergaderlocatie met overnachting. Soms is het gewoon handiger om een vergadering, presentatie of trainingssessie over meerdere dagen te verspreiden en daarom regelen wij graag zowel de vergaderlocatie als de overnachting voor u. Maar u kunt niet van alle gasten verwachten dat ze op en neer naar huis rijden.
Vergaderlocatie Leerdam Hotel Oude Posthuys.
kunt u uitbreiden met een lunch, 3-gangen diner of hotelovernachting met ontbijt. Dit maakt het Oude Posthuys de ideale vergaderlocatie in Leerdam. Bij Gasterij het Oude Posthuys proeft u gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit in onze heerlijke gerechten. De chef-kok en zijn team werken met verse producten.
Zakelijk kort.
Vergaderlocatie Eyserhof Zuid-Limburg: natuurrijk uniek.
Authentieke vergaderlocatie in Zuid Limburg. Bij de Eyserhof kunt u een ruimte huren voor uw business meetings. Uw vergaderlocatie wordt naar wens ingericht met koffie, thee en water. Voor of na de meeting is het mogelijk gebruik te maken van onze brasserie voor een lunch of diner.

Contacteer ons