Meer resultaten voor vergaderlocatie met overnachting

 
vergaderlocatie met overnachting
 
Vergaderlocatie Zeist Hotel Conferentiecentrum Bergse Bossen.
reserveer uw hotelkamer online. Vergaderlocatie in Zeist? Hotel Bergse Bossen in Driebergen, slechts 5 minuten van Zeist, een informele vergaderlocatie voor uw vergadering of brainstormsessie. 13 vergaderzalen van 23 m2 tot 180 m2 met gratis gebruik van beamer, flipover en whiteboard.
Congres en vergaderlocaties in Zeeland VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Bezig met de elementen. Met snelheid en het controleren van grote krachten. Het werk is even ver weg. Spanning en plezier. Zo kom je tot elkaar. Voor het boeken van een vergader of congreslocatie kun je terecht bij Groepen van VVV Zeeland. Hier kunnen ze je ook alles vertellen over leuke groepsuitjes en arrangementen. Ook ZeeYou verzorgd verschillende arrangementen voor jou en je collegas. Kijk op mice.vvvzeeland.nl. Speciaal voor jou. Congres en vergaderlocatie Hotel de Zeeuwse stromen.
Vergaderlocatie Groningen Op een bijzondere locatie vergaderen Hayema Heerd.
Vergaderlocatie in combinatie met overnachting in het Strohotel Groningen. U kunt op de Hayema Heerd ook uitstekend terecht voor meerdaagse bijeenkomsten. Met uw gezelschap kunt u overnachten in ons unieke Strohotel, dat bij de vergaderlocatie is gevestigd. Het Strohotel biedt momenteel vijf verschillende accommodaties stro-iglos, een strokasteel, hooizolder, waar u met totaal 30 personen comfortabel kunt overnachten.
Vergaderlocatie Utrecht Bosrijke omgeving Groen Centraal. Vergaderlocatie Utrecht Bosrijke omgeving Groen Centraal.
Vraag 9 offertes tegelijk aan bij Groen Centraal. Bespaar uzelf stress, tijd en moeite. Een vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht zoeken kan veel gedoe opleveren. Bij Groen Centraal vraagt u met slechts één klik de offertes aan van alle 9 vergaderlocaties.
Vergaderlocatie op de Veluwe bij Hotel De Sterrenberg.
Een perfecte vergaderlocatie voor wie een kleinschalig hotel zoekt met een informele sfeer, maar toch voorzien van alle faciliteiten en goede kwaliteit. Er zijn 8 prettig ingerichte vergaderruimtes voorzien van daglicht en airconditioning. Ideaal voor een heisessie. De kookstijl van het hotel is lekker, puur en eerlijk met respect voor dier en milieu. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische producten van speciale adresjes uit eigen streek. De gerechten worden bereid met oog voor detail, smaak, kleur en presentatie. Kortom, u wordt ook culinair in de watten gelegd. Rondom het hotel is een tuin en een loungeterras met meerdere zitjes. Hier kunt u zomers buiten vergaderen, lunchen en dineren. Vergaderbreaks zijn er in diverse vormen, zoals een wandeling met de boswachter, spiegelen met paarden, schapendrijven of valkenieren. Onderweg, op de hei, kan een complete picknick verzorgd worden. Tijdens dagvergadering kan de groep gebruik maken van onze ruime zalen en faciliteiten zonder een overnachting.
Bed en breakfast, groepsaccommodaties en vergaderlocaties.
Groepsaccommodaties Onthaasten met vrienden of familie. Vergaderen Bijzondere vergaderlocaties voor inspirerende meetings. Bed and Breakfast Verrassend overnachten op het platteland. Bed and Breakfast. lekker weg met vrienden of familie. Vergaderingen en trainingen. Geef een overnachting bij De Boerenkamer cadeau. Leuk om te geven!
Vergaderen op het platteland Vergaderlocaties.
Overnachten in een luxe bedstee. Ravenstein Oss Noord Oosst Brabant. 10 24 personen. Vergaderen in alle rust in Midden-Limburg. Neer Leudal Midden Limburg. 20 42 personen. Luxe in Noord Holland met 9 slaapkamers. Hippolytushoef Hollands Kroon Noordzeekust. 9 24 personen. Vergaderlocatie in Noord Brabant.
Vergaderlocatie in Drenthe Vergaderen in rust en comfort Drenthe Abdij de Westerburcht.
Vergaderlocatie in Drenthe. Vergaderlocatie in Drenthe Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Drenthe waar u ongestoord en comfortabel kunt vergaderen? Dan bent u bij Abdij de Westerburcht van harte welkom. Zo beschikken wij over twee bijzondere zalen en serres met een totale capaciteit van ruim 400 personen, waarvan de uitstraling geïnspireerd is door Abdij Koningshoeven.

Contacteer ons