Zoeken naar vergaderlocatie leiden

 
vergaderlocatie leiden
 
Vergaderlocatie Kookerij.
Voor uw zakelijke event is de Kookerij een inspirerende vergaderlocatie en is aan te passen aan uw wensen tot multifunctionele zaal voor vergaderingen of presentaties. Alle 2 / vergaderlocatie 2. Voor uw zakelijke event is de Kookerij een inspirerende vergaderlocatie en is aan te passen aan uw wensen tot multifunctionele zaal voor vergaderingen of presentaties.
Vergaderlocaties in Leiderdorp Leiden.
Hiermee kan Seats2Meet.com de effectiviteit van de contactmomenten met de gebruikers buiten het platform beter volgen en verhogen. Seats2meet.com maakt gebruik van cookies. S2M voor Hosts. S2M voor Hosts. Vergaderlocaties in Leiderdorp Leiden Ontdek onze inspirerende vergaderlocaties in Leiderdorp Leiden.
Vergaderen Leiden, multifunctionele vergaderzalen met Hotel.
Vanwege de centrale ligging is City Resort Leiden goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Vanuit alle richtingen stoppen er treinen op station Leiden Centraal en vanaf de snelwegen is het centrum van Leiden goed te bereiken met de auto.
Inspirerende vergaderlocaties in Den Haag Regardz.nl.
Vergaderlocatie Den Haag. Bijzondere vergaderlocaties in regio Den Haag. Op Regardz.nl vindt u een overzicht met de meest bijzondere en unieke vergaderlocaties in regio Den Haag. Deze vergaderlocaties kunt u 24/7 eenvoudig online zoeken en direct online reserveren. U heeft direct inzicht in de prijs en beschikbaarheid. Natuurlijk vindt u bij alle locaties alles wat u nodig heeft voor uw vergadering: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers, uitstekende catering en alle bijbehorende services. Wij regelen alles voor uw bijeenkomst: van begin tot einde. Voordelen vergaderlocaties Den Haag. Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren. Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie. Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking. Kijkt u ook eens naar de bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam en Rotterdam. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60. U kunt ook contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier. Regardz The Globe Den Haag. Tribes Den Haag. NH Leeuwenhorst Conference Centre. Internationaal Perscentrum Nieuwspoort. City Resort Hotel Leiden.
Vergaderen Midi Leiden.
Deze locatie is ook zeer geschikt als trouwlocatie. De reservering kunt u doen via Museum Volkenkunde: Annette van Dijk, telefoon: 071 5168790/mail: annette@volkenkunde.nl. De aanvraag decoratie/bediening/lunch e.d. kunt u doen via Midi Mondial. telefoon 5168705 of 06 51154816. 2311 ER Leiden.
Unieke vergaderlocatie in Midden-Nederland WTC Almere.
Die oplossing kan heel snel en simpel zijn voor een vergadering of echt tot een afspraak en tour leiden voor een groter en/of complexer evenement of congres. We nemen er de tijd voor die jij hebt, en nemen je verder zoveel mogelijk uit handen. Ben je al bekend bij het WTC Almere, ken je de weg en weet je al wat je nodig hebt? Dan kun je gemakkelijk een aanvraag doen via onze online bookingstool bij Deskbookers. Nog niet bekend bij het WTC Almere, benieuwd naar de mogelijkheden, of hulp nodig met het organiseren van je bijeenkomst? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon 036-5482502. Niet voor niks hebben wij het mooiste uitzicht: het WTC is het hoogste gebouw van Almere en omstreken dat overal bovenuit torent. Een unieke vergaderlocatie in midden Nederland!
De Waag in Leiden heropent als horeca en vergaderlocatie GreaterVenues.com.
Delen De Waag in Leiden heropent als horeca en vergaderlocatie. Brand New Greater The Hague Nieuws. Daniel Verheij 22 juli 2015 0. Eens het handelscentrum van Leiden, nu de nieuwe hotspot van de stad mét een schitterende vergaderruimte. De Waag Leiden heropende deze maand als een nieuwe horecagelegenheid.
Vergaderlocatie in Leiden reserveren?
Plaats nu gratis en vrijblijvend je locatie aanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang de passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties door heel Nederland. Wij helpen je graag bij het vinden van een vergaderlocatie in Leiden die voldoet aan al jouw wensen!

Contacteer ons