Meer resultaten voor vergaderlocatie leiden

 
vergaderlocatie leiden
 
Vergaderen Leiden, multifunctionele vergaderzalen met Hotel.
Vanwege de centrale ligging is City Resort Leiden goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Vanuit alle richtingen stoppen er treinen op station Leiden Centraal en vanaf de snelwegen is het centrum van Leiden goed te bereiken met de auto.
Vergaderlocatie in de provincie Zuid-Holland.
lokaal39 is dé bijzondere vergaderlocatie in het hartje van Leiden. Ben je opzoek naar een goed bereikbare vergaderlocatie voor brainstormsessies, netwerken of workshops? lokaal39 is een inspirerende vergaderruimte met oneindig veel mogelijkheden en vele extras! Dat noemen we vergaderen met een sparkle!
La Place Zoeterwoude / Leiden Worldmeetings.
Vergaderen in het groene hart doet u bij La Place Zoeterwoude langs de A4 op een steenworp afstand van Leiden en Den Haag. Deze locatie ligt in een prachtige groene omgeving, gelegen langs de snelweg en beschikt over maar liefst drie terrassen die ook voor besloten feestjes te reserveren zijn.
Vergaderlocatie Kookerij.
Voor uw zakelijke event is de Kookerij een inspirerende vergaderlocatie en is aan te passen aan uw wensen tot multifunctionele zaal voor vergaderingen of presentaties. Alle 2 / vergaderlocatie 2. Voor uw zakelijke event is de Kookerij een inspirerende vergaderlocatie en is aan te passen aan uw wensen tot multifunctionele zaal voor vergaderingen of presentaties.
De Waag in Leiden heropent als horeca en vergaderlocatie GreaterVenues.com.
Delen De Waag in Leiden heropent als horeca en vergaderlocatie. Brand New Greater The Hague Nieuws. Daniel Verheij 22 juli 2015 0. Eens het handelscentrum van Leiden, nu de nieuwe hotspot van de stad mét een schitterende vergaderruimte. De Waag Leiden heropende deze maand als een nieuwe horecagelegenheid.
Vergaderlocatie in Leiden reserveren?
Plaats nu gratis en vrijblijvend je locatie aanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang de passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties door heel Nederland. Wij helpen je graag bij het vinden van een vergaderlocatie in Leiden die voldoet aan al jouw wensen!
Kasteel Oud-Poelgeest: Unieke vergaderlocatie voor uw evenement! Kasteel Oud-Poelgeest: Unieke vergaderlocatie voor uw evenement!
Interesse wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen graag contact met u op. Unieke vergaderlocatie bij Leiden: 17e eeuws kasteel en bosrijk landgoed augustus 7th, 2017 Melvin van Beekum. Wij stellen uw recensies zeer op prijs!
Exclusieve vergaderlocatie huren omgeving Eindhoven De Elzenhoeve, ideaal voor heisessie, mini-congres, clinic, managementvergadering, workshop, training of teambuildingsdag.
Sereen bijeen Onderscheidend uw bedrijf leiden en de juiste, belangrijke beslissingen nemen heeft vaak een extra duwtje in de rug nodig. Dat willen wij graag kracht bijzetten door het aanbieden van onze exclusieve en inspirerende vergaderlocatie waar u vanaf zes personen ongedwongen, onbezorgd en ongestoord, met gegarandeerde privacy, kunt vergaderen!

Contacteer ons