Op zoek naar vergaderlocatie utrecht centraal?

 
vergaderlocatie utrecht centraal
 
Vergaderruimte Utrecht aan de Oudegracht.
Maak het verschil in onze vergaderlocatie! De Grote Werf zorgt voor uw beste meeting, workshop, training, vergadering of borrel in Utrecht ooit. Een perfecte vergaderruimte in Utrecht pal aan het water van de Oudegracht. Kies voor de beste balans tussen middeleeuwse sfeer en modern comfort. Alle techniek is aanwezig in onze werfkelder. Wat voor effect wilt u? De Grote Werf is multifunctioneel en ruim. De sfeer van uw vergadering passen wij makkelijk aan. Strak zakelijk of warm gezellig? Laat de creativiteit stromen. Aanrader: combineer de Grote Werf met een boottocht, smartphonegame of creatieve workshop. De stad is prachtig! Op loopafstand van. Utrecht Centraal Station.
Vergaderruimtes In Utrecht Central Station Regus NL.
Door de faciliteiten van het winkelcentrum Hoog Catharijne, de Jaarbeurs, de ligging bij het Centraal Station Utrecht, onze parkeergelegenheid en het NH Hotel, ligt het kantoorgebouw op de beste plek van de stad. in-house restaurant, waar je ook goed kunt lunchen.;
Unieke vergaderlocatie in Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht? Vergader en zalencentrum Vredenburg 19 is een eigentijdse accommodatie gevestigd in hartje Utrecht. Deze centraal gelegen vergaderlocatie heeft alles wat u nodig heeft. Vredenburg 19 beschikt over 22 multifunctionele zalen met airconditioning.
Het Zwarte Huis Vergaderlocatie in het centrum van Utrecht.
Locatie Mogelijkheden Prijzen Contact. Vergaderlocatie Het Zwarte Huis bevindt zich op een unieke locatie in het centrum van Utrecht. Met een uitzicht op de Domtoren en omgeven door het karakteristieke Museumkwartier is het een ideale bron voor creativiteit en inspiratie.
Seats2meet.com Utrecht CS Seats2meet.com.
0" classtab-nav" clear-list margin_bottom" styledisplay: none." Meer informatie over Seats2meet.com Utrecht CS. Seats2meet.com Utrecht CS ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne. Hoe werkt het boeken van een meetingspace vergaderzaal of workspace werkplek? Bekijk het instructiefilmpje.
Originele vergaderlocatie in Utrecht nodig?
Muntkade 11, Utrecht. Meeting Gurus is een moderne vergaderlocatie in een klassiek pand. Met vier zalen bieden we ruimte voor ongeveer 100 gasten zittend. Onze locatie ligt pal aan het water maar toch om de hoek van Utrecht centraal en twee minuten van de A2.
Vergaderen in unieke zandtrechters in Utrecht? RuimteUtrecht.nl.
Je hebt volop privacy op 10 meter hoogte en altijd de volledige beschikking over een eigen U-trechter, dus geen gedeelde faciliteiten. Wij zijn centraal gelegen op loopafstand van het Centraal Station direct achter de Jaarbeurs. Bij een geslaagde vergadering, training of meeting hoort uiteraard ook een goede catering. Loopafstand Utrecht Centraal.
HNK Utrecht centraal station. HNK Utrecht centraal station.
Kom snel eens langs, bekijk HNK Utrecht Centraal Station in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Utrecht Centraal Station of download hier de folder. Bel nu met Lisa of een andere collega.

Contacteer ons