Op zoek naar vergaderlocatie utrecht centraal?

 
vergaderlocatie utrecht centraal
 
Het Zwarte Huis Vergaderlocatie in het centrum van Utrecht.
Vergaderlocatie Het Zwarte Huis bevindt zich op een unieke locatie in het centrum van Utrecht. Het karakteristieke zuidelijke deel van de oude binnenstad, het Museumkwartier, is een ideale bron voor creativiteit, inspiratie en een goede sfeer. Het Zwarte Huis bestaat uit een kantoorruimte atelier, een vergaderruimte en zes appartementen. De vergaderruimte, gelegen op de tweede verdieping is te gebruiken voor vergaderingen, presentaties, workshops en trainingen tot 16 personen en is toegankelijk voor minder validen. Architectenbureau Bakers Architecten, de ontwerpers van de locatie, is gevestigd in het atelier op de begane grond. Het Zwarte Huis is gelegen aan de Lange Nieuwstraat, deze straat kenmerkt zich door de panden met diverse gevels en kleuren. Door de ligging in het centrum van Utrecht is de locatie goed bereikbaar. Bus ringlijn 2 stopt voor de deur halte Universiteitsmuseum, station Utrecht Centraal is op loopafstand en parkeren kan in parkeergarage Springweg.
MeetINoffice Congressen, Vergaderen, Trainingen.
Met de unieke KAS als cateringruimte en het Moods theater als plenaire zaal. MeetINoffice is d é congres en vergaderlocatie in het midden. van de Randstad vlakbij Utrecht. MeetINoffice biedt congres en vergaderruimtes voor groepen van 2 tot 200 personen voorzien van alle faciliteiten en services tegen aantrekkelijke tarieven. Ter ondersteuning van een presentatie, workshop of training zijn audiovisuele middelen niet meer weg te denken. Al het eten bij MeetINoffice wordt vers en ter plekke bereid door het culinaire team. Videoconferencing is de ideale manier om een vergadering te organiseren waarbij afstand geen rol speelt. MeetINoffice is gevestigd in Woerden, op een steenworp van Utrecht. De twee ideaal gelegen locaties bereikt u binnen 5 minuten vanaf de A12 en hebben ruim 140 gratis parkeerplekken op eigen grond. Wilt u liever met het OV komen, dan is het slechts 10 minuten lopen vanaf station Woerden, één halte vanaf Utrecht Centraal.
vergaderlocatie utrecht.
Centraal gelegen in het land regio Utrecht presenteren wij je met trots een verrassende vergaderlocatie, die gevestigd. Vergaderen in een villa op landgoed vlakbij Utrecht. Hou je van stijlvol en zoek je naar een goed bereikbare vergaderlocatie centraal gelegen in Nederland?
Vergaderlocatie Utrecht Regardz.nl.
Meest bijzondere vergaderlocaties in regio Utrecht. U zoekt een vergaderlocatie in Utrecht voor uw vergadering? Op Regardz.nl vindt u diverse unieke vergaderlocaties in regio Utrecht, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Online kunt u 24/7 eenvoudig zoeken en direct online reserveren. Utrecht is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten met gasten uit het hele land. Centraal gelegen en kleinschalig, maar vooral een opvallend goed bereikbare stad.
Home Woudschoten Hotel Conferentiecentrum Zeist.
Woudschoten Hotel Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen biedt Woudschoten een sfeervolle accommodatie met 30 zalen en 140 hotelkamers. Wij bieden altijd een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid.
Bijzondere vergaderlocaties Utrecht De Hofclub.
De Hofclub is een van de bijzondere vergaderlocaties van Utrecht. U vindt hier diverse bijzondere vergaderlocaties, sfeervolle flexplekken en luxe vergaderzalen. Centraal gelegen: bijzondere vergaderlocaties Utrecht. Deze unieke vergaderlocatie met diverse bijzondere werkplekken ligt vlakbij Utrecht en is centraal gelegen in ons land.
Goedkope vergaderruimte Vergaderlocatie Utrecht 030.
Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer is Utrecht de ultieme vergaderlocatie. Maar dan heb je ook nog een concrete vergaderruimte nodig en als het even kan een ruimte die wél aan je eisen voldoet, maar waarvoor je niet te veel betaalt.
Seats2meet.com Utrecht CS Seats2meet.com.
Seats2meet.com Utrecht CS ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne. Hoe werkt het boeken van een meetingspace vergaderzaal of workspace werkplek? Bekijk het instructiefilmpje. Een kijkje nemen in onze online brochure van S2M030, klik hier.

Contacteer ons