Op zoek naar vergaderlocatie friesland?

 
vergaderlocatie friesland
 
Bijzondere vergaderlocatie in Friesland.
Zoekt u een unieke vergaderlocatie in Friesland in combinatie met een zeiltocht dan kunnen wij dit voor u organiseren. Het Sktsjemuseum in Eernewoude biedt u de mogelijkheid om met uw relaties in ontspannen sfeer rond het oude sktsjezwaard als vergadertafel een zakelijke bespreking te houden.
Vergaderlocatie Sneek, Friesland Wijn en Cultuurhoeve Thabor.
Vergaderlocatie Sneek, Friesland. U zoekt een unieke locatie, u wilt uw overleg anders doen, u wilt misschien wel wat prikkelende afwisseling tussen het vergaderen door? Wij denken graag met u mee om uw meeting zo goed en efficiƫnt mogelijk te maken, terwijl u ondertussen gewoon geniet van onze bijzondere locatie en opgewekt de hele dag doorloopt!
Vergaderlocatie Friesland Partycentrum Strandheem.
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n' 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.
Vergaderlocaties Friesland. Unieke vergader locaties BuitenBusiness.nl.
Wanneer wil je vergaderen? Op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Friesland? Hieronder vind je onze selectie met bijzondere en inspirerende vergaderlocaties in Friesland. Heb je hulp nodig bij het vinden van een vergader locatie in Friesland? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag en kostenloos met het vinden van mooie vergaderlocaties in Friesland.
Vergaderen Hotel Restaurant Jans.
Vergaderen bij Jans. In het groene hart van Friesland kunt u te midden van de natuur gebruik maken van het zakelijk comfort dat sfeervol en gastvrij Jans u biedt. Voor vergaderingen, workshops, productpresentaties of trainingen beschikt het hotel over 2 ruime en comfortabele vergaderzalen.
Vergaderlocatie Friesland De Drie Pilaren Heerenveen. Prijs, prijzen en tarieven De Drie Pilaren.
bijzondere vergaderlocatie in hartje Friesland. Vergaderen of feestje vieren. in historisch pand met huiskamergevoel en 100% privacy? ik wil eerst zien hoe de zaal eruit ziet. betaalbaar 25-30% goedkoper dan de gevestigde orde. Zo'n' vergaderzaal zoals je hier ziet. herken je dit?
Vergaderlocaties Friesland 15 tot 150 p.p.
Ook wanneer je nog geen idee hebt van wat je zoekt, is het aan te raden om het aanbod te bekijken ter inspiratie. Dan weet jij aan het einde van deze dag zeker naar wat voor een vergaderlocatie Friesland jij op zoek bent!
Vergaderlocatie Piaam State.
Bijzondere vergaderlocatie in Friesland. Opzoek naar een unieke. vergaderlocatie in Friesland? Misschien wilt u een workshop, cursus, vergadering, presentatie, training, brainstormsessie of bedrijfsbijeenkomst organiseren. Bij Piaam State heeft u unieke en veel mogelijkheden. Wat dacht u van. Een exquis private diner.

Contacteer ons