Zoeken naar vergaderlocatie amsterdam

 
vergaderlocatie amsterdam
 
Blend met een zakelijke meeting van maatschappelijke betekenis zijn.
Om toegerust te zijn voor het werk volgen onze hosts vakgerichte cursussen op Blend Academy. De kwaliteit van de dienstverlening wordt gewaarborgd door professionals. Back to Top. Blend Amsterdam, Andreas Bonnstraat, Amsterdam-Oost, NH, 1091, Netherlands 0031 654 701 486 info@blendamsterdam.nl.
Bijzondere vergaderlocaties met een WOW! factor OrigineelVergaderen.nl.
Voor 4 tot 400 personen in Kerkrade. Bijzondere vergaderlocatie in Utrecht in een Kathedraal. Voor 15 tot 250 personen in Utrecht. Bijzondere vergaderlocatie in een oude haringopslagplaats. Tot 20 personen in hartje Amsterdam. Bijzondere vergaderlocatie in een galerie in Den Haag.
Vergaderlocatie Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Moet de vergaderlocatie inspirerend zijn, in de natuur liggen of juist in het hartje centrum zodat jullie dit kunnen combineren met bijvoorbeeld een teambuilding. Er zijn diverse mogelijkheden om een dagprogramma op te stellen in combinatie met een vergaderlocatie Amsterdam.
Vergaderlocatie Amsterdam van 20 tot 200 p.p.
Dan hebt u de keuze uit een enorm aanbod. Wilt u dat de vergaderlocaties zich bevinden op loopafstand van Amsterdam centraal, Amstel, Sloterdijk, Airport of Arena, dan wordt het vinden van de ideale vergaderlocatie al wat lastiger. Laat u adviseren met onze vergaderlocatie Amsterdam op maat service.
Vergaderlocatie Amsterdam: Betaalbaar vergaderen Spa Sport Hotel ZUIVER.
Een vergaderlocatie die aan al uw eisen en wensen voldoet! Spa Sport Hotel ZUIVER in het Amsterdamse Bos maakt met haar unieke locatie vergaderen in het natuur mogelijk en u bent zo in het centrum van Amsterdam of bij Schiphol.
Grote vergaderzaal vergaderlocatie Amsterdam, Utrecht, Uithoorn, Mijdrecht Hotel Mijdrecht.
Maximaal 40 personen. Vergaderlocatie Hotel Mijdrecht Marickenland ligt direct aan de provinciale weg N201 en daardoor is de grote vergaderzaal is goed toegankelijk. Zo bent u vanuit Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Hilversum en Utrecht snel bij vergaderlocatie Hotel Mijdrecht Marickenland en kunt u uw auto kwijt op onze ruime en gratis parkeergelegenheid.
Vergaderlocatie Amsterdam: vergaderruimtes en vergaderzalen Puur Amsterdam.
Aan het IJ. Deze vergaderlocatie is een vrolijke en eigentijds ingerichte brasserie, gelegen aan de NDSM haven in Amsterdam Noord. De sfeervolle ruimtes zijn zeer geschikt om te vergaderen, nader tot elkaar te komen èn te genieten van het uitzicht!
Vergaderlocatie Experience Center Hoofddorp / Amsterdam.
HOOFDDORP AMSTERDAM SCHIPHOL. Vergaderzaal nodig voor een bijeenkomst, workshop of training? Dan ben je bij het Experience Center in Hoofddorp aan het juiste adres. Wij verzorgen alles van begin tot eind tot in de puntjes, zodat jij je kunt focussen op de vergadering.

Contacteer ons