Meer resultaten voor vergaderlocatie amsterdam

 
vergaderlocatie amsterdam
 
Vergaderlocatie Zaandam Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.
Please leave this field empty. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Uw vergaderlocatie in Zaandam. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden rondom onze vergaderlocatie in Zaandam met u persoonlijk te bespreken en onze unieke locatie te laten zien en beleven.
Grote vergaderzaal vergaderlocatie Amsterdam, Utrecht, Uithoorn, Mijdrecht Hotel Mijdrecht.
Maximaal 40 personen. Vergaderlocatie Hotel Mijdrecht Marickenland ligt direct aan de provinciale weg N201 en daardoor is de grote vergaderzaal is goed toegankelijk. Zo bent u vanuit Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Hilversum en Utrecht snel bij vergaderlocatie Hotel Mijdrecht Marickenland en kunt u uw auto kwijt op onze ruime en gratis parkeergelegenheid.
Originele vergaderlocatie in Amsterdam nodig?
Vergaderlocaties in Amsterdam. Bij meetings vind je altijd een unieke vergaderlocatie in Amsterdam. Wat dacht je van groen vergaderen op een duurzame vergaderlocatie? Wil je midden in het centrum van Amsterdam of toch liever landelijk vergaderen op een prachtig landgoed?
Vergaderlocatie Kiwanis Amsterdam.
Dit project biedt na schooltijd muziekles aan veel kinderen in de Indische buurt. www.klassiekrondomdeklas.nl Kaarten à 40, kunt u bestellen bij het lid van de Kiwanis Club Amsterdam waarvan u deze uitnodiging heeft ontvangen of via een mail naar secretaris@kiwanisamsterdam.nl.
Vergaderlocaties Amsterdam Worldmeetings.
Zoekt u een vergaderlocatie in Amsterdam? Dan bent u bij Worldmeetings aan het juiste adres. Laat u verrassen door ons aanbod met meer dan 100 vergaderlocaties in en rond Amsterdam. Worldmeetings beschikt over een ruim netwerk met diverse locaties voor vergaderingen, evenementen, netwerkborrels, teamuitjes en beurzen.
Vergaderlocatie Amsterdam aan het zoeken? Vergader op een luxe boot!
Van alle gemakken voorzien! Rederij de Nederlanden heeft een vloot van verschillende salonboten, trekschuiten en citytenders die als vergaderlocatie in Amsterdam ingezet kunnen worden. Wij gaan voor 100% tevredenheid en dat doen we door onze dienstverlening af te stemmen op uw wensen.
Vergaderlocatie Amsterdam: vergaderruimtes en vergaderzalen Puur Amsterdam.
Aan het IJ. Deze vergaderlocatie is een vrolijke en eigentijds ingerichte brasserie, gelegen aan de NDSM haven in Amsterdam Noord. De sfeervolle ruimtes zijn zeer geschikt om te vergaderen, nader tot elkaar te komen èn te genieten van het uitzicht!
Room of ideas Inspirerende locatie voor Meetings en Events.
Stap je de Room of ideas binnen, een locatie in het hart van Amsterdam, dan laat je de drukte van de stad direct achter je en komt de rust je tegemoet. Het pand, dat eerder een woonhuis was, heeft nog steeds een huiselijke sfeer en wordt gekenmerkt door de grote dosis daglicht, de smaakvol gestylde ruimtes en de prachtige, verborgen stadstuin.

Contacteer ons