Resultaten voor vergaderlocatie zwolle bij station

 
vergaderlocatie zwolle bij station
 
Grand cafe Lubeck Zwolle.
Uw glimlach tussen spoor en kantoor. Direct achter het station Zwolle gelegen Grandcafé. Uitsluitend verse ingredienten. Even weg van alledaagse drukte van het kantoor, voor lunch, borrel of diner. Geniet van onze sfeervolle ambiance binnen of in de zomer van ons ruim opgezette zonnige terras waar wij 140 personen hapjes en drankjes kunnen serveren. Bij ons kunt u terecht voor lunch en diner.
15x super centraal vergaderen vlakbij het station Inspiratie op Locatie.
Vergaderen in het hart van grote steden heeft zo z'n' voordelen. Van een vergaderlocatie vlakbij Amsterdam Centraal tot een leuke hotspot bij het station van Rotterdam: centraler dan deze vergaderlocaties vlakbij het station kan bijna niet. Inspirerende vergaderlocaties vlakbij het station.
Vergaderen op het treinstation.
Vergaderen bij het station. De onderstaande locaties zijn gelegen op of nabij een treinstation. Vergaderen bij een station, staat garant voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Diverse trein en busverbindingen vanaf de locaties zijn mogelijk. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.7 op basis van 1066 reviews.
Vergaderen Zwolle.
Your Meeting in Zwolle is een prachtige vergaderlocatie op bedrijventerrein Oosterenk de Rietlanden te Zwolle. De vergaderzalen hebbe. tot 150 2 48, km. Komt u met het Openbaar Vervoer? We zijn goed bereikbaar vanaf het NS Station in Zwolle. Minimaal 2 keer per uur vertrekt een bus naa. 6 30 2 62, km. Vlak bij Zwolle in Hattem, net over de IJssel, ligt landgoed de Hezenberg.
Originele vergaderlocatie in Zwolle nodig?
Het is daarom des te leuker om een bijzondere vergaderruimte uit te kiezen! Ben je op zoek naar zon unieke vergaderlocatie in Zwolle? Meetings.nl is er om het jou makkelijk te maken om een originele vergaderaccommodatie te vinden. Wat je wensen ook zijn, voor 100 personen, in het centrum of nabij het centraal station, met het grote aanbod van zaalverhuur en exclusieve locaties is de perfecte locatie in Zwolle voor een vergadering met meetings zo geregeld! Ook als je op zoek bent naar een kleine, goedkope vergaderzaal in de omgeving van Zwolle ben je bij ons aan het juiste adres.
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle Vergaderlocatie.
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is één van de inspirerende locaties van Regardz. Of u nu komt om te werken, te ontmoeten, te vergaderen of te vieren, voor elke denkbare bijeenkomst bent u van harte welkom bij Regardz. We maken iedere dag het verschil voor onze gasten. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is nu direct online te boeken op Regardz.nl. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. Vergaderen in Zwolle? Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw evenement? Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is niet zomaar een vergaderlocatie; het is een inspirerende, multifunctioneel en flexibel in te richten toplocatie voor uw congres, feest of evenement.
Zalen Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.
Waar service, ervaring en aandacht vanzelfsprekend zijn. Met het station en parkeergelegenheid om de hoek. Voorzien van een keuken waar iedereen vrolijk van wordt. Waar u zó even naar de vriendelijke, historische binnenstad van Zwolle wandelt. Dan bent u bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle aan het juiste adres!
De Belgische Keizer Vergaderlocatie Zwolle Online reserveren.
Voor een kleinschalige vergadering; denk aan zon 30 personen, kunt u terecht in de zaal Antwerpen. Bij ons kunt u in alle rust vergaderen in een sfeer die het beste in u en uw genodigden naar boven brengt. Bekijk onze zalen. circa 100 personen. Zaal De Staminée. circa 50 personen. Zaal De Staminée. De Belgische Keizer, uw partner op het gebied van.: Seminars en presentaties. Team building activiteiten. De ideale vergaderlocatie. De Belgische Keizer is gevestigd in een prachtig oud pand in het centrum van Zwolle, vlakbij de stadsgracht en is door zijn centrale ligging makkelijk te vinden, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg is De Belgische Keizer eenvoudig te bereiken en er is vlakbij ruime parkeergelegenheid betaald parkeren. Het Centraal Station is op loopafstand, maar er is ook een bushalte op 50 meter van ons pand.

Contacteer ons