Meer resultaten voor vergaderlocatie rotterdam centrum met lunch

 
vergaderlocatie rotterdam centrum met lunch
 
Homepage Papendal.
Bekijk de Athenezaal en de Sydneyzaal. Sport als inspiratie. Clinics, rondleidingen en sportsprekers. Een indruk van de mogelijkheden. Alles op één terrein. Van sportaccommodaties tot congreszalen. Benieuwd hoe ons centrum eruit ziet? De nieuwste vergaderlocatie OpPapendal met uitzicht over de atletiekbaan.
Vergaderlocatie Rotterdam Hotel Rotterdam-Blijdorp.
Maar niet bij elke vergaderlocatie Rotterdam kunt u rekenen op de service en faciliteiten die bij een vergaderruimte Rotterdam bij het van der Valk hotel aanwezig zijn. Zo kunnen wij in alle vergaderruimtes gemakkelijk ontbijt, lunch of als u nog niet uit vergadert bent, diner serveren. Maar het is natuurlijk ook fijn om na uw vergadering even rustig te dineren in ons restaurant in plaats van in een vergaderruimte Rotterdam. Een vergaderlocatie Rotterdam centrum is ideaal als er meerdere personen met de trein moeten komen.
Vergaderlocatie in Rotterdam via Color Business Centers.
Gouda is ideaal als vergaderlocatie! Rotterdam is een erg drukke stad, waarbij het nagenoeg onmogelijk is in een geluidsdichte omgeving te werken. Op slechts 15 minuten rijden ligt Gouda en ons Color Business Center in het centrum van het Groene Hart. Bovendien is Rotterdam Airport ook goed bereikbaar, op slechts 24 kilometer afstand. De voordelen van onze vergaderruimtes! Waar Rotterdamse vergaderlocaties soms ouderwets gemeubileerd zijn en de faciliteiten erg tegenvallen, is de luxe van onze vergaderlocaties iets waar je maar al te snel aan wilt wennen! Zo bieden wij gratis Wi-Fi aan, is er altijd een beamer aanwezig, en is er tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een whiteboard en flipover. Daarnaast is er, niet onbelangrijk, luxe meubilair aanwezig, waar je gemakkelijk meerdere uren achter elkaar comfortabel op kunt zitten. Bovendien bieden wij je graag koffie aan, om het vergaderen toch wat aangenamer te maken! Ook kan er, tegen betaling, geluncht worden in ons restaurant of kan er, indien gewenst, een lunch door ons verzorgd worden!
Vergaderlocatie Rotterdam Regardz.nl.
Meest bijzondere vergaderlocaties in Rotterdam en omgeving. Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam? Op Regardz.nl vindt u een ruim aanbod aan unieke vergaderlocaties in Rotterdam die van alle gemakken zijn voorzien. Deze locaties kunt u 24/7 eenvoudig online zoeken en direct online reserveren. Voordelen vergaderlocaties op Regardz.nl. Op Regardz.nl vindt u diverse unieke vergaderlocaties in Amsterdam en omgeving, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren. Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie. Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking. Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Wilt u liever elders bijeenkomen? Ook dat regelen we graag voor u. Samen vinden we altijd dé locatie en oplossing die bij u past. Bekijk ook eens het unieke aanbod met inspirerende en kleurrijke vergaderlocaties in Utrecht en Amsterdam.
Stadsbrasserie Rotterdam de Doelen Worldmeetings.
Gelegen in het centrum van Rotterdam bevindt zich Stadsbrasserie Rotterdam. Zoals de naam al doet vermoeden, is het restaurant gevestigd in het concert en congresgebouw De Doelen. Met een koffiebar, restaurant en wijnbar onder één dak beslaat het de halve lengte van het Schouwburgplein.
Inview Locatie Interviewruimtes voor kwantitatief kwalitatief marktonderzoek.
Naast Inview Veldwerk BV, de fullservice veldwerkorganisatie voor het uitvoeren van kwantitatief marktonderzoek, richt Inview Locatie BV zich op het faciliteren van interviewruimtes voor kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek. De locaties Amersfoort, Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch en Zwolle zijn sfeervol en volledig ingericht om alle vormen van marktonderzoek goed uit te voeren.
Vergadering Madurodam Events. arrow-right. arrow-down. arrow. ticket. cross. play. doorway link. hexagon. divider. facebook. twitter. instagram. linkedin. youtube. divider-small. dogs. guy-with-dog. l
Vraag offerte aan. Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Kom naar Madurodam! Met Nederland aan je voeten is een inspirerende omgeving gegarandeerd. Wat is er mogelijk? We bieden vergaderruimtes voor 30 tot 200 personen. Zo ben je zowel voor kleine groepen als voor grote bijeenkomsten bij Madurodam aan het juiste adres. Even ontspannen tijdens de vergadering? Wandel langs het Binnenhof, de Deltawerken en Schiphol en ontdek waar het kleine Nederland groot in is. Echt even stoom afblazen? Kom naar Zo Groot Is Oranje en trap een balletje. Extra prettig: Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto, biedt genoeg parkeergelegenheid én ligt precies tussen de Haagse binnenstad en het strand van Scheveningen. Bij Madurodam kun je rustig vergaderen én genieten van heel Nederland. Ontdek de zalen voor een prettige vergadering.: Oranje en Blauwe zaal. Hof van Nederland. Boon-van der Starpzaal. Taste of Holland. Arrangementen en prijzen. We hebben verschillende vergaderarrangementen, bijvoorbeeld met lunch en/of borrel.
Vergaderlocatie in Rotterdam reserveren? Gastrobar Hartig.
Neem dan contact op met Gastrobar Hartig! Wij beschikken over aparte ruimtes waar je ongestoord kunt vergaderen. Voor, tijdens of na de vergadering voorzien we het gehele gezelschap graag van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Het ontbijt en de lunch worden voor een zeer scherpe prijs en all inclusive geserveerd. Als diner bieden we gezellige mogelijkheden in shared dining aan. Ideaal voor teambuilding! Ook als je speciale wensen hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten over onze vergaderlocatie? Reserveer direct onze vergaderruimte in Rotterdam! Reserveer een vergaderlocatie bij ons. Bij ons restaurant in Rotterdam centrum kun je niet alleen een vergaderruimte reserveren.

Contacteer ons