Resultaten voor vergaderlocatie kampen

 
vergaderlocatie kampen
 
Vergaderlocatie. Huur uw eigen schip als luxe locatie NAUPAR.
Een heerlijke lunch is een welkome onderbreking en gedurende de middag zijn er drankjes en hapjes. Door heel Nederland. Zoekt u een vergaderlocatie in Lelystad, Kampen, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Stavoren, Lemmer, Harlingen, Volendam, Den-Oever, Franeker, Makkum, Muiden of liever midden op het IJsselmeer?
Zwolle Locaties Zwolle Locaties.nl.
Hieronder vindt u een overzicht van alle locaties voor uw vergadering, congres, evenement of bedrijfsfeest in de omgeving van Zwolle. 1 2 3 4. Mooirivier Hotel Congres. Vergaderlocaties, Congreslocaties, Buitenlocaties, Hotels. Een inspirerende vergaderlocatie op een bijzondere plek. Pers: 10 500 vergelijk nu.
Boerderijwinkel, Zelf fruit plukken, Trouw Vergaderlocatie Fruittuin Verbeek.
Daarnaast is er nog meer te doen en te beleven bij Fruittuin Verbeek, wat dacht u van trouwen in de buitenlucht omringd door fruitbomen, vergaderen op een inspirerende plek, uw jubileum vieren in alle ruimte en rust, zelf uw fruit oogsten, picknicken in de boomgaard of een boerenlunch nuttigen op het terras.
Vergaderen in Kampen; inspirerende vergaderlocaties KamperUitjes.
Vergaderen in Kampen. Op zoek naar een passende vergaderlocatie in Kampen waarbij jullie een middag of dagvullend programma wensen? In samenwerking met diverse partners bieden we verschillende opties waarbij de dag geheel naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Kampen heeft een inspirerende omgeving om jullie vergadering plaats te laten vinden, ligt centraal in het land en heeft alle faciliteiten beschikbaar om jullie dag tot een succes te maken.
Posthuus Kampen Vergaderen.
Heeft u nog andere wensen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden! 038 33 74 370. Oudestraat 137A, Kampen. Posthuus Kampen Alle rechten voorbehouden Beleidsverklaring Privacyverklaring Cookieverklaring. Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Vergaderingen Overijssel Zalencentrum De Leuke Hanzestad.
Zalencentrum De Leuke Hanzestad is een rustig gelegen en unieke vergaderlocatie gevestigd in een monumentaal pand in Kampen, nabij de N-50 en met uitzicht op een jachthaven en de IJssel. Er zijn 3 vergaderruimten van verschillende grootte die plaats bieden aan groepen van 5 tot 300 personen voor een bijeenkomst, vergadering of een training.
Vergaderlocaties Zwolle 15 tot 150 p.p.
Vergaderlocaties in Zwolle, Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Dalfsen: functioneel en goed bereikbaar. Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Zwolle, Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Dalfsen? En wil je daarbij gebruik maken van moderne vergader hulpmiddelen?
Vergaderen Zwolle Meppel Zwartsluis Kampen Giethoorn Hotel Restaurant Zwartewater.
Met een vergaderarrangement bij Hotel Zwartewater zit u altijd goed. Onze sfeervolle en comfortabele zalen zijn voorzien van alle apparatuur die nodig is om goed en constructief te kunnen vergaderen. Uiteraard voorzien wij uw zakelijke gezelschap van koffie, thee, een overheerlijke lunch of diner en smaakvolle hapjes.

Contacteer ons