Resultaten voor vergaderlocatie gorinchem

 
vergaderlocatie gorinchem
 
Vergaderen Gorinchem Vergaderlocatie Gorinchem Hotel Goud en Zilver.
Op zoek naar een inspirerende ruimte om te vergaderen? Hotel Goud en Zilver biedt een unieke ruimte, geschikt tot 16 personen, voor vergaderingen, besprekingen en presentaties. Deze bijzondere ruimte is te huur per dagdeel. Extra service zoals catering is mogelijk.
Unieke Vergaderlocatie in Midden Nederland De Vleugelslag.
Centrale ligging aan de oevers van de Waal. Onze unieke vergaderlocatie is gevestigd in het landelijke Herwijnen, gelegen in Midden Nederland. Ons vergadercentrum heeft een prachtige ligging aan aan de oude dijk, aan de oever van de Waal. Heerlijk om tussen de vergaderingen of trainingen, even uit te waaien. Door de centrale ligging kunt u onze bijzondere vergaderaccommodatie binnen een half uur bereiken vanaf grotere steden zoals: Utrecht, Den Bosch, Dordrecht, Breda en Gorinchem.
In de Rozenhof, vergaderlocatie Kedichem BuitenBusiness.nl.
Deze sfeervolle vergaderlocatie is centraal gelegen in de driehoek Vianen, Gorinchem en Deil, op korte afstand van de snelwegen A-2, A-15 en A-27. Hoewel centraal gelegen in Nederland, nabij alle belangrijke snelwegen, vergader je hier in de natuur en geniet je van de rust en ruimte.
Campanile, Gorinchem.
Doordeweeks te huur. Ook s avonds te huur. Ook in het weekend te huur. Locatie exclusief af te huren. Overnachten bij deze vergaderlocatie. Beschikt over 53 kamers. Overnachten tot 106 personen. Sfeer en inrichting. Franklinweg 1, Gorinchem Zuid-Holland. Ligging en bereikbaarheid.
Bijzondere vergaderlocaties in Gorinchem Inspiratie op Locatie.
Gratis locatie zoek boek service De leukste locaties van Nederland Boek voor de beste prijs Eenvoudig online boeken. Inspirerende vergaderlocaties in Gorinchem. Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Gorinchem voor een vergadering, brainstorm, presentatie of ander event?
Vergaderen in Gorinchem.
Dan kan meetings.nl je kosteloos helpen bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie in Gorinchem. Doe een locatieaanvraag of klik op direct geholpen worden. Voor je het weet heb jij een toplocatie geregeld voor jouw vergadering voor de scherpste prijs.
Originele vergaderlocatie in Gorinchem nodig?
Vergaderlocaties in Gorinchem. Bij meetings vind je altijd een unieke vergaderlocatie in Gorinchem. Wat dacht je van groen vergaderen op een duurzame vergaderlocatie? Wil je midden in het centrum van Gorinchem of toch liever landelijk vergaderen op een prachtig landgoed?
FlexPlek Gorinchem Flexwerken en Vergaderen in Gorinchem.
Mocht u buiten deze uren gebruik willen maken van onze faciliteiten, bel of mail ons en wij proberen dit te realiseren. Complete kantoorruimte huren? Bekijk de website van Bedrijfsruimte Gorinchem. C FlexPlek Gorinchem Privacy Statement Telefoon 0183-615473 email protected Realisatie WebProfit.

Contacteer ons