Resultaten voor vergaderlocatie de zandkamer

 
vergaderlocatie de zandkamer
 
Zandkamer Uw Exclusieve Vergaderlocatie De in Den Bosch De Telefoongids.
Zaalverhuur in Den Bosch. Zandkamer Uw Exclusieve Vergaderlocatie De. Eigenaar van dit bedrijf. Zandkamer Uw Exclusieve Vergaderlocatie De in Den Bosch. Koninginnenlaan 3, 5211WD, Den Bosch. Buurt: Het Zand. Beoordeel dit bedrijf. Zandkamer Uw Exclusieve Vergaderlocatie De. 06-53856667 Toon nummer.
vergaderlocatie tilburg vergaderlocatie nieuwegein vergaderlocatie de zandkamer.
De Tweede Kamer, een unieke stijlvolle vergaderruimte bij vergaderlocatie de Zandkamer! De Zandkamer heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. 6 februari 2015. Een klein beetje voorjaar in de Zandkamer! De Zandkamer heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd. Vergaderlocatie De Zandkamer IBO Business School.
vergaderlocatie De zandkamer.
km Set radius for geolocation. Home / Items / Feestruimte aan het water, Monumentaal gebouw / De zandkamer. Share this page. De zandkamer Welkom in de Zandkamer, de inspirerende, exclusieve vergaderruimte. Ideaal voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, lezingen, trainingen of een privé diner.
De Zandkamer Startpagina Facebook.
Het mooiste van de Zandkamer is de eigenaresse Betty Blom. Zij geeft iedere gast een welkom wat aan voelt als een warm bad. 9 oktober 2014. Een unieke locatie, schitterend pand, geweldige sfeer, goede faciliteiten, heerlijke koffie maar bov enal: een gastvrouw die met aandacht en toewijding alles tot in de puntjes regelt. De perfecte vergaderlocatie in hartje Den Bosch!
De Zandkamer Den Bosch locaties meetings.nl.
Welkom bij de Zandkamer, de inspirerende, exclusieve vergaderlocatie! Ideaal voor vergaderingen, boardmeeting, presentaties, brainstormsessies, lezingen, trainingen, heisessies en een privé diner. De locatie beschikt over 2 stijlvol ingerichte vergaderruimtes. Voor groepen van 2 tot 14 personen is De Eerste Kamer geschikt.
Vergaderlocatie De Zandkamer Hyki.
HYKI is al vele jaren betrokken bij de realisatie van het interieur van de Zandkamer. Een prachtige vergaderlocatie in het centrum van Den Bosch en recht tegenover het centraal station! Een prachtig sfeervolle locatie die over alle faciliteiten beschikt en centraal gelegen is.
vergaderlocatie De zandkamer.
Een unieke, sfeervolle locatie die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en toch dezelfde rust biedt als een landelijke locatie? Dan bent u bij De Zandkamer aan het juiste adres. De Zandkamer is gevestigd in een monumentaal pand en heeft twee ruime, moderne vergaderruimtes.
De Zandkamer Den Bosch Locaties.nl.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij De Zandkamer.: Koninginnenlaan 3 5211 WD Den Bosch. 0653 856 667. Lees volledige omschrijving. Zalen en ruimtes. Capaciteit: 1 16 personen. Toon alle zalen en ruimtes. Overzicht zalen en ruimtes. Toon alle faciliteiten. Bijzonder geschikt voor. 5211 WD Den Bosch. t Toon telefoonnummer. t 0653 856 667. Datum / Optie plaatsen. In Mijn locaties. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag. Vergaderzalen in Breda. Vergaderlocaties in Nederland. Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam.

Contacteer ons