Resultaten voor vergaderlocatie zaandam

 
vergaderlocatie zaandam
 
LAB-44: Nieuwe horeca hotspot en vergaderlocatie in Zaandam GreaterVenues.com.
De nieuwe locatie is naast een restaurant ook vergaderlocatie, brouwerij en pizzabakkerij. De eigenaar en initiatiefnemer van LAB-44 is Paul Riteco, ook eigenaar van restaurant De Hoop op dSwarte Walvis op de Zaanse Schans in Zaandam en Brouwerij Hoop in Zaandijk.
Vergaderen in Amsterdam nl Zoekt u een mooie vergaderlocatie waar u veel insp.
VANAF 245, Unieke vergaderlocatie aan de rand van Amsterdam 24 uurs Vergaderarrangement. Vergaderen in een futuristisch designhotel in Amsterdam? Deze unieke vergaderlocatie biedt 120 ruime comfortabele kamers en 6 vergaderruimten 8 tot 22 personen waar u met uw collega's' of relaties uitstekend meerdaags kunt vergaderen.
Maliebaan45, de werkplek voor de innovative zakelijke dienstverlener.
Een gescheiden vader van 3 kinderen van 8 tot 18 jaar, blij in de liefde en succesvol in mijn werk. Sustainable Change bestaat bijna 10 jaar, en ik heb er al veel in meegemaakt. Al veel veranderd, en Lees meer.
vergaderlocatie HUIS130 Vergaderlocatie HUIS130.
Exclusief vergaderen onder de rook van Amsterdam, 20 minuten rijden. Een sfeervolle huiselijke locatie in het landelijke Westzaan Zaandam voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, workshop. Search for: Search. Skip to content. vergaderen, trainingen, brainstormsessie etc. Vergaderlocatie HUIS130 is een privé locatie.
Vergaderen in de Zaanstreek.
tot 300 11 39, km. Een bijeenkomst voor 250 personen op een prachtige locatie in Zaandam, gelegen naast het NS station op slechts 15 minuten van Amsterdam. 8 22 1 42, km. De vergaderlocatie bevindt zich aan de rand van Krommenie, zeer centraal gelegen en dichtbij uitvalswegen en openbaar vervoer.
Vergaderlocatie in de directe omgeving van Zaandam en Amsterdam.
Met Amsterdam en de Zaanstreek op een steenworp afstand, is de Prins in Westzaan een praktische vergaderlocatie. Wij bieden u de gelegenheid om in alle rust te vergaderen en zorgen doorlopend voor uitstekende catering. Vanzelfsprekend zijn onze vergaderzalen keurig ingericht en kunt u kostenloos gebruik maken van draadloos internet WiFi.
Vergaderlocatie Zaandam Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.
Please leave this field empty. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Uw vergaderlocatie in Zaandam. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden rondom onze vergaderlocatie in Zaandam met u persoonlijk te bespreken en onze unieke locatie te laten zien en beleven.
Inspirerende Vergaderlocaties Purmerend Inspirerende Locaties.
Amsterdam Personen: 10 80. Bijzondere vergaderlocatie direct aan t IJ, 2 boardrooms en restaurant. vergelijk nu 19 Restaurant Café de IJ-kantine. vergelijk mijn selectie. Amsterdam Personen: 1 455. Veelzijdige locatie met spectaculair uitzicht over het IJ. vergelijk nu 20 Het Hembrugterrein. vergelijk mijn selectie. Zaandam Personen: 10 10000.

Contacteer ons