Resultaten voor vergaderlocatie zaandam

 
vergaderlocatie zaandam
 
LAB-44: Nieuwe horeca hotspot en vergaderlocatie in Zaandam GreaterVenues.com.
De nieuwe locatie is naast een restaurant ook vergaderlocatie, brouwerij en pizzabakkerij. De eigenaar en initiatiefnemer van LAB-44 is Paul Riteco, ook eigenaar van restaurant De Hoop op dSwarte Walvis op de Zaanse Schans in Zaandam en Brouwerij Hoop in Zaandijk.
Vergaderen in Amsterdam nl Zoekt u een mooie vergaderlocatie waar u veel insp.
VANAF 245, Unieke vergaderlocatie aan de rand van Amsterdam 24 uurs Vergaderarrangement. Vergaderen in een futuristisch designhotel in Amsterdam? Deze unieke vergaderlocatie biedt 120 ruime comfortabele kamers en 6 vergaderruimten 8 tot 22 personen waar u met uw collega's' of relaties uitstekend meerdaags kunt vergaderen.
Maliebaan45, de werkplek voor de innovative zakelijke dienstverlener.
Een gescheiden vader van 3 kinderen van 8 tot 18 jaar, blij in de liefde en succesvol in mijn werk. Sustainable Change bestaat bijna 10 jaar, en ik heb er al veel in meegemaakt. Al veel veranderd, en Lees meer.
vergaderlocatie HUIS130 Vergaderlocatie HUIS130.
Exclusief vergaderen onder de rook van Amsterdam, 20 minuten rijden. Een sfeervolle huiselijke locatie in het landelijke Westzaan Zaandam voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, workshop. Search for: Search. Skip to content. vergaderen, trainingen, brainstormsessie etc. Vergaderlocatie HUIS130 is een privé locatie.
Vergaderen in de Zaanstreek.
Vergaderen in de Zaanstreek. Zoekt u een vergaderruimte in een vergaderlocatie in de Zaanstreek? De Zaanstreek is een van de oudste industriegebieden van Europa. De Zaanstreek wordt gekenmerkt door haar prachtige molens en water. Onderstaande vergaderlocaties hebben veelal prachtig uitzicht over de Zaan. Castricum aan Zee. Egmond aan Zee. Wijk aan Zee. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.7 op basis van 1206 reviews. 4 50 pers. Het Weefhuis is gelegen in Zaandijk, midden in het beschermd dorpsgezicht de Gortershoek nabij de molens en de Zaanse Schans. tot 80 pers. Het Kreatief Pakhuis is gelegen in Zaandijk, aan de oever van de Zaan en tegenover de molens van de Zaanse Schans. Het Kreatief Pakhuis. tot 200 3 24, km. In het hart van de Zaanstreek, direct gelegen aan de Zaan, ligt een van de mooist bewaarde pakhuizenwanden van rond 1900. 2 16 1 33, km. Huis130 ligt onder de rook van Amsterdam in het rustige en landelijke Westzaan en is eenvoudig te bereiken met de auto. Sinds de openin. Theehuis van Monet. 1 12 2 36, km. Het Theehuis ligt aan de Zaan, in een rustige tuin, midden in het centrum van Zaandam.
Vergaderlocatie in de directe omgeving van Zaandam en Amsterdam.
Met Amsterdam en de Zaanstreek op een steenworp afstand, is de Prins in Westzaan een praktische vergaderlocatie. Wij bieden u de gelegenheid om in alle rust te vergaderen en zorgen doorlopend voor uitstekende catering. Vanzelfsprekend zijn onze vergaderzalen keurig ingericht en kunt u kostenloos gebruik maken van draadloos internet WiFi.
Vergaderlocatie Zaandam Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.
Please leave this field empty. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Uw vergaderlocatie in Zaandam. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden rondom onze vergaderlocatie in Zaandam met u persoonlijk te bespreken en onze unieke locatie te laten zien en beleven.
Inspirerende Vergaderlocaties Purmerend Inspirerende Locaties.
Amsterdam Personen: 10 80. Bijzondere vergaderlocatie direct aan t IJ, 2 boardrooms en restaurant. vergelijk nu 19 Restaurant Café de IJ-kantine. vergelijk mijn selectie. Amsterdam Personen: 1 455. Veelzijdige locatie met spectaculair uitzicht over het IJ. vergelijk nu 20 Het Hembrugterrein. vergelijk mijn selectie. Zaandam Personen: 10 10000.

Contacteer ons