Zoeken naar vergaderlocatie woerden

 
vergaderlocatie woerden
 
Vergaderen in Stadshotel Woerden, Woerden Boek rechtstreeks!
Centraal in Nederland en midden in het historische centrum van Woerden. Naast eten, drinken en slapen kunt u bij Stadshotel Woerden en Van Rossum ook vergaderen, alles onder 1 dak. Van Rossums Vergaderhuis is een inspirerende en zeer comfortabele ontmoetingsplaats.
Zoek je een accommodatie om te vergaderen in de provincie Utrecht?
Locatie voor relatiedag Down Under bekijken. Trasmolenlaan 5, Woerden, Utrecht. In hartje Woerden, gelegen in het Groene Hart, op het bedrijventerrein Middelland vindt u Napkins, de horeca en vergaderlocatie binnen E4U. Napkins is een lunchroom business centre dat huiselijk doch zakelijk is ingericht.
Vergaderlocatie De Soetegaerde in Bodegraven Reeuwijk.
VERGADERLOCATIE IN BODEGRAVEN REEUWIJK. De Soetegaerde is fraai gelegen vergaderlocatie in de Oukoopse Polder van Reeuwijk. De polder grenst aan de Reeuwijkse Plassen. Voor vergaderen in de omgeving van Woerden en vergaderen naast Gouda kunt u terecht bij deze mooie buitenlocatie.
De Hofclub Woerden.
De Hofclub denkt goed mee over mogelijkheden. Top locatie, ik kom nog wel eens terug hier. Tip voor de vergaderlocatie: Mijn enige advies: op de website een kaartje met de looproute vanaf station Woerden 5 minuten lopen. Service / Gastvrijheid.
Vergaderen op Kasteel Woerden Kasteel Woerden.
Al 600 jaar komt men hier bijeen voor beraadslaging. Treed in de voetsporen van de vele die u voorging en laat u en uw gasten inspireren op deze unieke vergaderlocatie. Iedere zaal van ons kasteel is uniek. Zo is er altijd een ruimte geschikt voor uw vergadering. Dankzij de moderne audiovisuele apparatuur die overal aanwezig is, bent u altijd van alle gemakken voorzien. U kunt kiezen uit 3 verschillende vergaderarrangementen, afhankelijk van het aantal uur dat u bij ons verblijft. Uiteraard kunnen wij ook in overleg met u een vergaderarrangement op maat samenstellen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Dankzij de centrale ligging zijn we zeer goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Of uw gasten nu met het openbaar vervoer komen of met de auto. Ook gratis parkeerplaatsen zijn ruim aanwezig. Dit maakt Kasteel Woerden tot een zeer geschikt accommodatie voor iedere vergadering.
Boerderij de Boerinn, vergaderlocatie Kamerik BuitenBusiness.nl.
Ervaar de gastvrijheid van het platteland op slechts 35 autominuten van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Station Woerden ligt op 4 kilometer afstand. Vanaf het station stopt de bus na twee haltes bij deze bijzondere vergaderlocatie. Indien gewenst kun je ook door een huifkar van en naar het treinstation worden gebracht.
Home Woudschoten woudschoten.
Op het platform staan artikelen, blogs, videos rondom diverse themas over Woudschoten, het landgoed, de gasten en natuurlijk haar medewerkers. Gastgerichtheid is dé tweede natuur Uiteraard geïnspireerd op de groene omgeving van Woudschoten, maar met name ook op de manier waarop Woudschoten haar gasten benadert: gastgericht zijn.
Vergaderen in Woerden.
Dan kan meetings.nl je kosteloos helpen bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie in Woerden. Doe een locatieaanvraag of klik op direct geholpen worden. Voor je het weet heb jij een toplocatie geregeld voor jouw vergadering voor de scherpste prijs.

Contacteer ons