Zoeken naar vergaderlocatie vught

 
vergaderlocatie vught
 
Vergaderen Vught.
2 200 pers. Op een steenworp afstand van s-Hertogenbosch aan de A2 ligt, verscholen in een prachtig park van 75, ha, het monumentale Landgoed Huiz. Vught, Den Bosch. 2 120 pers. Kloosterhotel ZIN is als vergaderlocatie rustig gelegen aan de rand van Vught in provincie Noord-Brabant.
Vergaderen Van der Valk Hotel Restaurant Den Bosch Vught.
31 73 658 77 77 31 73 658 77 77 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel s-Hertogenbosch Vught. 5261 AA Vught. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste activiteiten en aanbiedingen.
De Bloembinderij, vergaderlocatie Vught BuitenBusiness.nl.
Authenticiteit meets modern comfort op een landgoed in Vught, net buiten Den Bosch. Ver weg van alle stadse hectiek vind je hier een kleinschalige vergaderlocatie met grootse mogelijkheden. Een stijlvolle en authentieke vergaderlocatie, exclusief voor jullie. Beschikbaarheid / offerte E-mail deze locatie Bel deze locatie.
Van der Valk zet Vught op de kaart Avulo FM.
Peter Raaijmaker, General Manager van Van der Valk Hotel s-Hertogenbosch-Vught vertelde in Avulo Actueel van afgelopen zaterdag best trots dat De Witte is uitgeroepen tot de beste vergaderlocatie van Nederland. Ook roemde hij Vught voor het idee om de ondernemers bij elkaar te zetten.
Vergaderruimte Vught / Den Bosch: Vergaderlocatie.
De aanwezige beamer, flip-over, eigen koffie en thee corner inclusief de mogelijkheid om catering af te nemen zijn de puntjes op de i om volledig ongestoord maar wel inspirerend te werken. Unieke vergaderlocatie Vught, regio Den Bosch. Uniek aan deze vergaderlocatie is de omgeving.
Originele vergaderlocatie in Vught nodig?
Vergaderlocaties in Vught. Bij meetings vind je altijd een unieke vergaderlocatie in Vught. Wat dacht je van groen vergaderen op een duurzame vergaderlocatie? Wil je midden in het centrum van Vught of toch liever landelijk vergaderen op een prachtig landgoed?
HOF VAN VIJFEIJKEN eigentijdse vergaderlocatie Noord-Brabant.
kloosterhotel ZIN Home.
Jaarlijks wordt in Nederland / 2 miljoen ton voedse https//t.co/1nMy4dfGZk.: Onthaasten Bezinnen in het voorjaar Maak kennis met deze eigentijdse retraite in ons kloosterhotel, omringd door https//t.co/uTAVtjX0hA.: Vul hier uw emailadres in Contact. Bezoekadres Boxtelseweg 58 5261 NE Vught route.

Contacteer ons