Resultaten voor vergaderlocatie roermond

 
vergaderlocatie roermond
 
Home Kasteel de Keverberg.
Benefietavond voor dames en heren Innerwheel Roermond. 30 maart 2019 Skyball. 28 januari 2019 0. 31 maart 2019 Concert Selicio. 12 maart 2019 0. 30 juli 2018 0. Extra voordelig vergaderen in het begin van dit nieuwe jaar? Dat kan bij ons! Reserveer nu een van onze prachtige vergaderruimtes en krijg in januari en. Beste vergaderlocatie van het jaar!
Bijzondere vergaderlocaties met een WOW! factor OrigineelVergaderen.nl.
Bijzondere vergaderlocatie bij Amsterdam in Paviljoen Puur. Voor 8 tot 80 personen vlakbij Amsterdam. Bijzondere vergaderlocatie in het weiland. Tot 35 personen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bijzondere vergaderlocatie in een voormalige gevangenis. Voor 6 tot 28 personen in Roermond.
Zakelijke locaties Green Key.
Een unieke vergaderlocatie en cursusruimte te midden van boerennatuur. Onze voormalige kalverstal is in 2018 sfeervol verbouwd tot kleinschalige vergaderlocatie, geschikt voor groepen tot maximaal 25 personen. De locatie beschikt over een zaal van circa 60 m2 die naar uw wens kan worden ingericht voor vergadering, cursus of training.
CONFERENTIE VERGADEREN De Oolderhof.
Naast onze vergaderarrangementen bieden wij talrijke mogelijkheden voor teambuildings programmas en programmas om uw cursus te onderbreken, wij verzorgen deze graag voor u! Ook hebben wij speciale arrangementen voor u, waarbij uw specifieke wensen de rode draad zijn. Wij overleggen graag met u. 6049 CJ Roermond Herten.
Vergaderlocaties door heel Nederland scherp geprijst goed bereikbaarADD Business Point.
Maar ook als u op zoek bent naar een flexplek of deelkantoor kunt u bij ADD Business Point terecht. Catering en apparatuur direct te reserveren. Wilt u wat meer dan alleen een kopje koffie bij een vergaderlocatie, dan heeft ADD Business Point het u wel heel makkelijk gemaakt.
Vergaderlocaties in Roermond.
Stel je vraag. Zoek mensen / kennis. Vergaderlocaties in Roermond. Wil je buiten Roermond vergaderen? Jouw uitdaging is om te ontdekken hoe je onverwacht waardevolle ervaringen kunt co-creëren met al je stakeholders om je bestaansrecht in Society 3.0 te waarborgen.
Hotel Het Arresthuis Roermond.
Kijk snel op onderstaande link voor een arrangement voor u. In Damianz zult u genieten, dat is een belofte. Bij de lunch en diner staan verse en seizoensproducten centraal in Damianz. Het Arresthuis, de ideale locatie voor uw meerdaagse vergaderingen.
Leren, proeven en ervaren ProefLokaal Limburg.
Voorzien van alle moderne faciliteiten biedt deze vergaderlocatie een perfecte ambiance voor uw vergaderingen en zakelijke meetings. Kijk bij arrangementen voor al onze vergaderarrangementen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken! ProefLokaal Limburg is een officiële trouwlocatie! Hoe speciaal is het om het ja-woord in de natuur te geven? Of in de chique, smaakvolle Orangerie waar de inrichting in stijl een vleug landelijkheid ademt. Een unieke trouwlocatie in het hart van Limburg! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u koken met heerlijke Limburgse streekproducten? Dat is mogelijk in onze eigen kookstudio. Een gezellige keuken, een deskundige chef-kok en een gastvrij ontvangst maken van uw workshop of cursus een feest! U kunt bij ons terecht voor een eenmalige kookworkshop of voor het volgen van een kookcursus. Zonder" zorgen een jubileumfeest kunnen vieren. Met zeer lovende gasten over kwaliteit, lokaliteit en bediening. Top" Toine uit Roermond.

Contacteer ons