Resultaten voor vergaderlocatie roermond

 
vergaderlocatie roermond
 
CONFERENTIE VERGADEREN De Oolderhof.
Naast onze vergaderarrangementen bieden wij talrijke mogelijkheden voor teambuildings programmas en programmas om uw cursus te onderbreken, wij verzorgen deze graag voor u! Ook hebben wij speciale arrangementen voor u, waarbij uw specifieke wensen de rode draad zijn. Wij overleggen graag met u. 6049 CJ Roermond Herten.
Goedkope vergaderlocaties, low budget vergaderen, goedkoop vergaderen BuitenBusiness.nl.
Goedkope vergaderlocaties waar je low-budget kunt vergaderen. Ben je op zoek naar een goedkope vergaderlocatie? Op onderstaande locaties kan je low-budget vergaderen. We hebben de mooiste, goedkope vergaderlocaties voor je op een rijtje gezet, waarbij uiteraard wel de kwaliteit gewaarborgd blijft.
Home Kasteel de Keverberg.
Benefietavond voor dames en heren Innerwheel Roermond. 30 maart 2019 Skyball. 28 januari 2019 0. 31 maart 2019 Concert Selicio. 12 maart 2019 0. 30 juli 2018 0. Extra voordelig vergaderen in het begin van dit nieuwe jaar? Dat kan bij ons! Reserveer nu een van onze prachtige vergaderruimtes en krijg in januari en. Beste vergaderlocatie van het jaar!
Hotel Het Arresthuis Roermond.
Kijk snel op onderstaande link voor een arrangement voor u. In Damianz zult u genieten, dat is een belofte. Bij de lunch en diner staan verse en seizoensproducten centraal in Damianz. Het Arresthuis, de ideale locatie voor uw meerdaagse vergaderingen.
Vergaderlocaties Limburg Worldmeetings.
Zoekt u een vergaderlocatie in de provincie Limburg? Dan bent u bij Worldmeetings aan het juiste adres. Laat u verrassen door ons aanbod met meer dan 100 vergaderlocaties in Limburg. Worldmeetings beschikt over een ruim netwerk met diverse locaties voor vergaderingen, evenementen, netwerkborrels, teamuitjes en beurzen. Ontdek de beste vergaderlocaties in Limburg.
Restaurant l'Union' Roermond.
Restaurant l'Union' beschikt over een vergaderlocatie op de eerste verdieping: De Heerenkamer. Voor kleine gezelschappen en tot 45 personen. In de Heerenkamer kunt u vergaderen met groepen tot 45 personen, maar uiteraard ook in kleiner gezelschap. Koffie en andere dranken worden uiteraard keurig verzorgd en u kunt desgewenst ook genieten van onze gerechten in deze sfeervol ingerichte zaal. Vergaderen bij daglicht. De huurprijs per dagdeel bedraagt 7950, inclusief btw. Tal van vergadervoorzieningen kunnen worden geboden, zoals fax, overhead projector en flip-over. In de Heerenkamer vergadert u bij daglicht dankzij de vele ramen die bovendien een geweldig uitzicht bieden op de historische binnenstad van Roermond.
Vergaderlocaties door heel Nederland scherp geprijst goed bereikbaarADD Business Point.
Maar ook als u op zoek bent naar een flexplek of deelkantoor kunt u bij ADD Business Point terecht. Catering en apparatuur direct te reserveren. Wilt u wat meer dan alleen een kopje koffie bij een vergaderlocatie, dan heeft ADD Business Point het u wel heel makkelijk gemaakt.
Vergaderen in Roermond Boek uw vergaderlocatie direct bij het hotel!
Gezocht op vergaderen in Roermond. Op deze pagina treft u onze selectie aan van hotels met vergaderlocatie in Roermond. U kunt hier het ideale hotel selecteren om uw vergadering, bijeenkomst, bruiloft of evenement te faciliteren. U kunt hier direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contacteer ons