Resultaten voor vergaderlocatie hoofddorp

 
vergaderlocatie hoofddorp
 
Het Cultuurgebouw Bekijk de meest recente vacatures. Het Cultuurgebouw Bekijk de meest recente vacatures.
Het pand is onderdeel van Het Cultuurgebouw in Hoofddorp, waarin ook de Schouwburg De Meerse, de bibliotheek en Pier K, het centrum voor kunst en cultuur, gevestigd zijn. Met maar liefst 200 shows per jaar met beginnende en gevestigde acts, wordt het uitgaansaanbod in Haarlemmermeer gigantisch uitgebreid.
Villa Westend Home.
Geniet vanaf ons privéstrand van een prachtig uitzicht. Onder het genot van een glas wijn de zon zien ondergaan bij het kampvuur of in de winter met een kop koffie bij de buitenhaard. Ons strand biedt zowel zomer als winter iets unieks.
Papa's' Beach House, evenementenlocatie bij Amsterdam BuitenBusiness.nl.
Goed bewaard geheim in de Randstad Hoofddorp, Noord-Holland. 250 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 250 personen. 0 Deze locatie heeft 0 kamers. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Outdoor vergaderen, trainen en teambuilden Braamt, Gelderland. 50 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 50 personen. 6 Deze locatie heeft 6 kamers. 4 Deze locatie heeft 4 reviews. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Een locatie met een verhaal. 80 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 80 personen. 17 Deze locatie heeft 17 kamers. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Maatschappelijk verantwoord vergaderen Vorstenbosch, Noord-Brabant. 50 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 50 personen. 0 Deze locatie heeft 0 kamers. 1 Deze locatie heeft 1 reviews. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Inspirerende vergaderlocatie aan zee Noordwijk, Zuid-Holland.
Restaurant Hoofddorp Evenementenlocatie Papa's' Beach House Papa's' Beach House.
Werken bij Papa's.' Papas Beach House, het gezellige strandpaviljoen in Hoofddorp. Good Times, Great Food. Strandpaviljoen Papas Beach House is een goed bewaard geheim omringd door bomen en een meer. Met een terras boven het water en een privé strandje.
Restaurant Long Island.
Laat uzelf verrassen bij Restaurant Long Island. Long Island kenmerkt zich door een gevarieerde keuken, een mooie wijnkaart en een prachtig terras aan de Toolenburger Plas in Hoofddorp. De gerechten worden ambachtelijk bereid met oog voor detail en rekening houdend met uw dieetwensen.
Maliebaan45, de werkplek voor de innovative zakelijke dienstverlener.
Een gescheiden vader van 3 kinderen van 8 tot 18 jaar, blij in de liefde en succesvol in mijn werk. Sustainable Change bestaat bijna 10 jaar, en ik heb er al veel in meegemaakt. Al veel veranderd, en Lees meer.
Vergaderlocatie Experience Center Hoofddorp / Amsterdam.
HOOFDDORP AMSTERDAM SCHIPHOL. Vergaderzaal nodig voor een bijeenkomst, workshop of training? Dan ben je bij het Experience Center in Hoofddorp aan het juiste adres. Wij verzorgen alles van begin tot eind tot in de puntjes, zodat jij je kunt focussen op de vergadering.
Vergaderlocaties Haarlem 15 tot 150 p.p.
We helpen je graag op weg bij het vinden van een vergaderlocatie Heemstede, Ijmuiden, Hoofddorp, Beverwijk, Velsen of Heemskerk. Deze plaatsen hebben 1 voor 1 hun eigen eigenschappen met een aanbod vergaderlocatie omgeving Haarlem. 1 ding die ze allen delen met elkaar is de prachtige omgeving van al deze plaatsen.

Contacteer ons