Op zoek naar vergaderlocatie den haag centraal station?

 
vergaderlocatie den haag centraal station
 
Bar Beton Sfeervol eten, drinken vergaderen Bar Beton.
Van 2 tot 300 personen, in de binnenstad of langs de ring, van vroeg tot laat, met een kopje koffie of met een complete catering. Verras je relaties bij Bar Beton. En jezelf ook. Boek een vergaderlocatie. 030 20 80 999.
Babylon Hotel Den Haag 4 Modern city hotel 10% korting.
Kamer reserveren 31 070 381 4901. Centraal gelegen in Den Haag. Gratis Wi-Fi in het gehele hotel. Parkeergarage naast de deur. Culinair genieten in The Livingroom. Een uitzicht om bij weg te dromen en kamers waar je je verwend voelt.
Bijzondere vergaderlocaties met een WOW! factor OrigineelVergaderen.nl.
5 tot 1.000 personen in Den Haag. Bijzondere vergaderlocatie op het strand van Wassenaar. Tot 60 personen. Bijzondere vergaderlocatie in een Bloemenkas. Tot 25 personen in Voorhout. Bijzonder vergaderen in een Vijverkamer. Tot 10 personen in Woudenberg. Origineel vergaderen in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Maximaal 4000 personen. Bijzonder vergaderen op Rotterdam The Hague Airport. Tot 750 personen. Bijzondere vergaderlocatie in de Gevangentoren van Vlissingen. Tot 28 personen op de boulevard van Vlissingen. Bijzonder vergaderen in een Marina Beachclub aan de Oosterschelde. Tot 900 personen. Bijzonder vergaderen in de uitzichtkamer van een monumentale boerderij in Friesland. Tot 10 personen. Bijzonder vergaderen in een Franse bus. Tot en met 7 personen. Bijzonder vergaderen in de groenste vergaderlocatie aan het water in Friesland. Tot 120 personen. Bijzonder vergaderen in het stro. Tot 75 personen in Groningen. Bijzondere vergaderlocatie in een fort. Voor 6 tot 100 personen net onder Den Helder. Bijzondere vergaderlocatie op Erfgoed Bossem. Tot 30 personen in Overijssel. Origineel vergaderen in een culinaire galerie van een meesterkok. Maximaal 80 personen. Bijzondere vergaderlocatie met uitzicht op zee in Vlissingen. Vanaf 8 personen. Bijzondere vergaderlocatie op Amsterdam Centraal station.
Vergaderruimtes In Den Haag Centraal Station Regus NL.
Vergaderruimtes in Den Haag Centraal Station. 1st Floor, Koningin Juliana Plein 10, 2595 AA Den Haag. Het centrum bij het centraal station van Den Haag ligt op het 1e en 11e verdieping van een modernistisch gebouw van glas en steen, met uitzicht over de stad.
Vergaderlocatie Regardz Gele Kegels Eindhoven.
Vergaderlocatie Gele Kegels ligt midden in Eindhoven. Vrijwel naast parkeergarage Kennedyplein en Eindhoven Centraal Station. Komt u met de auto? Via de A2, A50, A58 en A67 bent u zo in de stad. Fijn om te weten dat u kunt doorrijden tot bijna aan onze voordeur.
Vergadercentrum CAOP.
Het vergadercentrum van het CAOP is gehuisvest aan het Lange Voorhout in het centrum van Den Haag. Het ligt op loopafstand van station Den Haag Centraal en is goed bereikbaar met bus en tram. De parkeermogelijkheden in de directe omgeving zijn voorlopig beperkt.
Huur Kantoorruimte in Den Haag Centraal Station! SKEPP.
U heeft nog geen favorieten. Huur Kantoorruimte in Den Haag Centraal Station! Bij SKEPP is het mogelijk om een werkplek of kantoorruimte te huren direct bij het Centraal Station van Den Haag. Zowel aan het Anna van Buerenplein alsmede aan het Koningin Julianaplein in Den Haag.
New Babylon Meeting Center is een unieke en eigentijdse vergaderlocatie. Uniek vanwege haar ligging; midden in het centrum en in het politieke en zakelijke hart van Den Haag. Bovendien direct naast st
Uniek en eigentijds. New Babylon Meeting Center is een unieke en eigentijdse vergaderlocatie. Uniek vanwege haar ligging; midden in het centrum en in het politieke en zakelijke hart van Den Haag. Bovendien direct naast station Den Haag Centraal met 190.000 passantenbewegingen per dag.

Contacteer ons