Meer resultaten voor vergaderruimte tilburg

 
vergaderruimte tilburg
 
Tilburg University Verhuur aan externe klanten.
Tilburg School of Economics and Management. Tilburg Law School. Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. Tilburg School of Humanities. Tilburg School of Catholic Theology. University College Tilburg. Instituten en researchgroepen. Kracht in de regio. College van Bestuur. Werken bij Tilburg University.
Vergaderruimte Tilburg.
Schepen en rederijen. Op zoek naar een vergaderruimte in de omgeving van Tilburg? Op Vergaderlocaties.nl vindt u altijd een geschikt vergaderruimte. Een vergaderruimte gevonden? Voeg het betreffende vergaderruimte dan eenvoudig toe aan uw interesselijst of vraag er direct meer informatie over aan.
Vergaderlocatie Eindhoven Unieke en inspirerende locaties Seats2meet Strijp S.
De capaciteit en keuze is enorm en de mogelijkheden zijn daardoor groot. We adviseren je graag welke ruimte past bij de bijeenkomst die je wilt organiseren. We hebben zelfs 3 verschillende locaties om te vergaderen; in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.
De Harmonie: sfeervol feesten of vergaderen in Tilburg.
In onze locaties in Tilburg feest of vergader je in een stijlvol, monumentaal pand. De diverse authentieke zalen van de Harmonie en De Philharmonie zijn van alle gemakken voorzien, zodat je er voor elke gelegenheid terecht kunt. 5038 ED Tilburg.
Voor zaalhuur kunt u terecht bij Cinecitta in Tilburg.
Bent u op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Tilburg? Onze Balkonkamer is een ideale vergaderzaal voor maximaal 24 personen. In de vergaderruimte is moderne presentatieapparatuur en Wifi aanwezig. U beschikt over een eigen kitchenette met koffie en theevoorzieningen en een koelkast.
Kantooruimte huren Spoorzone013.
Deze rauwe omgeving wordt ook regelmatig gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals congressen. De Hall of Fame verhuurt verschillende ruimtes zoals een zaal met podium ca 200m2, vergaderruimte ca 30m2, een foyer, een skatecafé en danszalen. Voor meer informatie klik hier.
Vergaderen Bonheur Horeca Groep Bonheur Horeca Groep.
Tijdens of na uw bijeenkomst wandelt u vanuit uw vergaderruimte zo het bos de Oude Warande in voor de nodige natuurlijke inspiratie! Auberge du Bonheur biedt een uniek arrangement op een natuurlijke vergaderlocatie in de Oude Warande in Tilburg. Midden in de bosrijke omgeving, waar uw zintuigen geprikkeld worden, bieden wij u alle faciliteiten met gezonde voeding voor uw vergadering.
Hotel Tilburg De Postelse Hoeve geniet van onze bijzondere gastvrijheid.
Submit form Check. Maak kennis met de gastvrijheid van Hotel Tilburg De Postelse Hoeve. Welkom bij Hotel Tilburg De Postelse Hoeve. Al meer dan 50 jaar bijzondere gastvrijheid en persoonlijke aandacht. En dat is nog altijd dé reden om een hapje te eten.

Contacteer ons