Meer resultaten voor vergaderlocatie deventer

 
vergaderlocatie deventer
 
Volkshuis Deventer Lekker en ontspannen eten en drinken in Deventer.
Het Volkshuis Deventer. In hartje Deventer, aan de rand van de Brink, bevindt zich het Volkshuis. In dit restaurant aan de Kleine Overstraat werken sinds 2000 zon 20 mensen met een verstandelijke beperking. In 2012 werden de bovenverdiepingen van het monumentale pand volledig gerenoveerd tot drie moderne vergaderaccommodaties met een moderne keuken.
Zakelijke vergaderruimte in Deventer Hotel Huis Vermeer. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-up. magnify. chevron-down. chevron-up. chevron-left. chevron-right. close. plus. min. facebook. menu
Onze landelijke centrale ligging vlakbij de A1, maakt ons hotel-restaurant voor iedereen goed bereikbaar. Een wandeling door de oude binnenstad van Deventer of langs de IJssel, zorgt voor een frisse break mogelijkheid zodat de vergadering nadien productief kan worden voortgezet.
Vergaderlocatie Deventer Schouwburg.
Vergaderlocatie in Drenthe. In de stad vergaderen. Kerken en Kloosters. Vergaderen aan het water vergaderen. Vergaderen In de natuur. km Set radius for geolocation. Home / Items / Deventer Schouwburg. Share this page. Deventer Schouwburg De Deventer Schouwburg is één van de meest bijzondere en inspirerende vergaderlocaties van Deventer en omgeving en daarom vinden er jaarlijks tientallen vergaderingen plaats.
People-Places Deventer Regardz.nl.
Inloggen op mijn Regardz dashboard. Inloggen Wachtwoord vergeten? Dé locatie voor al uw congressen, feesten en meer. Op zoek naar een professionele vergaderruimte in Deventer, waar u onbezorgd kunt vergaderen? People-places Deventer biedt het u graag aan. 7418 ET Deventer.
Vergaderen in Deventer Vergaderlocatie-Rijssen.
Vergeleken met een vergaderruimte in Deventer biedt onze vergaderlocatie het beste van 2 werelden: uitstekend openbaar vervoer en vergaderfaciliteiten zoals u die kent van een grote stad als Deventer, aangevuld met de rust en gratis ruime parkeerruimte van een kleinere plaats als Rijssen.
Home de rosse.
Een omgeving, met een uniek karakter. De Rosse bevindt zich in het landelijke buitengebied van Bathmen gemeente Deventer direct naast het landgoed Kring van Dorth. Het weidse uitzicht en het gevoel echt weg van alle drukte te zijn heeft al menig bezoeker geinspireert en tot een vervolg bezoek gebracht.
Vergaderruimte Deventer Inspirerende Locaties.
Vergaderruimte in Deventer. Zoekresultaten: 1-25 van 36. Op zoek naar een vergaderlocatie in Deventer? Bekijk hieronder de verschillende vergaderruimtes in Deventer. Dit is de hemelsbreede afstand op de kaart. Met het openbaar vervoer en de auto kan de afstand langer zijn.

U bepaalt zelf de op en uitstapplaats, wij zorgen dat het u tijdens de vergadering aan niets ontbreekt. Dus of u nu een vergaderlocatie in Deventer zoekt, of een vergaderruimte in Zwolle, Kampen of Arnhem, aan boord bij Celjo bent u altijd op het juiste adres!

Contacteer ons