Op zoek naar vergaderlocatie leeuwarden?

 
vergaderlocatie leeuwarden
 
Vergaderen in Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof, Leeuwarden Boek rechtstreeks!
Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof, Leeuwarden. Hofplein 29, 8911 HJ, Leeuwarden. Vergaderen bij Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof Boek. In het hartje van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Alle vertrekken in dit paleis zijn vorstelijk te noemen.
vergaderlocatie tilburg vergaderlocatie den bosch vergaderlocatie leeuwarden.
Stationsweg 4 8911 AG Leeuwarden, Nederland info.oranjehotel@hampshire-hotels.com 31 058 212 6241 Toon op kaart. Bekijk 39 grote foto's. Pal tegenover het station en vlak bij de historische binnenstad van Leeuwarden Lees meer over Hampshire Hotel Oranje Leeuwarden. Exclusieve vergaderlocatie Leeuwarden Uniek Luxe.
Vergaderlocatie in Leeuwarden? In een prachtig pand aan de gracht!
Vergaderlocatie in Leeuwarden: in het Koepeltheater of de naastgelegen Emmastate. Geschikt voor kleine en grote groepen, meerdere zalen beschikbaar. De Emmastate is een bedrijvencentrum met meer dan 100 ondernemers. Het Koepeltheater verhuurd voornamelijk grote zalen en heeft een eigen programmering.
Hotel, restaurant, kamers arrangementen Hotel Leeuwarden.
De Nieuwestad is de hoofdstraat van het centrum, deze wordt in tweeën gesplitst door één van de vele stadsgrachten die Leeuwarden rijk is. Op deze winkelstraat komen tal van kleinere winkelstraatjes uit waar de meest verrassende boetiekjes zijn te vinden.
Vergaderen in Friesland bij PitchPutt Golf Leeuwarden PitchPutt Golf Leeuwarden.
En iedereen kan meedoen. Zoekt u dus een productieve vergaderlocatie in Friesland voor uw bedrijf of organisatie? Bij Pitch Putt Golf Leeuwarden kunt u een vergaderarrangement samenstellen waarbij iedereen graag komt, meedoet en met elkaar aan de slag gaat. Voordelen op een rijtje.:
Vergaderlocatie Friesland? Sporthal Sportfun Swimfun Joure.
Joure ligt aan de A6 en A7; door deze centrale ligging is deze unieke vergaderlocatie ook nog eens gemakkelijk bereikbaar vanuit Heerenveen en Leeuwarden. Neem voor alle mogelijkheden rondom het huren van de vergaderlocatie in Friesland contact op met Sportfun in Joure.
Vergaderen Valk Exclusief.
Een perfecte plek om uw evenement te hosten. Geïnteresseerd om uw evenement te hosten bij hotel Leeuwarden? Neem dan contact op met onze medewerkers in het hotel. Geïnteresseerd om uw evenement te hosten bij hotel Sneek? Neem dan contact op met onze medewerkers in het hotel.
Vergaderlocatie Kiwanis Leeuwarden.
Lid worden van deze club? Meer weten over deze club? Onze doelen ondersteunen? Goede doelen tot nu toe. Het asperge diner. Grand Hotel Post Plaza Tweebaksmarkt 25-27 8911 KW Leeuwarden. Goede doelen tot nu toe. Het asperge diner. Aanmelden voor leden.:

Contacteer ons