Meer resultaten voor vergaderlocatie gouda

 
vergaderlocatie gouda
 
Tarieven vergaderen.
Het Bonte Varken, nabij Gouda en Rotterdam en toch landelijk gelegen. Een plek waar u in alle rust bijeen kunt zijn, informeel en inspirerend. Waar ideeën tot rijping kunnen komen en u aangenaam verrast zult zijn door de weidse uitzichten, ruimte, water en privacy.
Vergaderen en evenementen in Gouda Best Western Plus City Hotel Gouda.
Workshop Goudse stroopwafels maken. Fietstocht door Gouda e.o. Boottocht over de Reeuwijkse Plassen met aansluitend een barbecue of diner. Kaasproeverij met bijpassende wijnproeverij. Stadswandeling door historisch Gouda. Zoekt u in de avonduren en/of in het weekend een vergaderlocatie? Voor slechts 17500, incl.
kantoorruimte gouda, vergaderruimte gouda, cursusruimte gouda, vergaderlocatie gouda, kantoorruimte huren gouda utrecht, gouda kantoorruimte rotterdam.
Aan de slag met je bedrijf! Werken op een toplocatie in het centrum van Gouda. Bij Just2WorkGouda vindt je goede kantoorruimte, vergaderruimte en gespreksruimte op een uitstekende locatie in het centrum van Gouda. Just2Work betekend vrij vertaald gewoon om te werken.
Vergaderlocatie De Soetegaerde in Bodegraven Reeuwijk.
Midden in het Groene Hart in de Polder Oukoop, aan de rand van de Reeuwijkse Plassen en onder de rook van Gouda, bevindt zich vergaderlocatie De Soetegaerde. Direct achter boerderij Vredelust bevinden zich twee vergaderruimtes, ieder met een eigen terras aan de rand van de grote vijver.
Home LOODS10 Oudewater vergaderlocatie en feestlocatie.
LOODS10 biedt u een inspirerende vergaderlocatie midden in het Groene Hart. Wij zorgen ervoor dat alles klopt, in de sfeer die bij u past, zodat u onbezorgd kan vergaderen. Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid. Dat gevoel brengen we over. José van Vliet en George Terberg. Buitengewoon vergaderen, waarbij we voor ogen hebben zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het unieke uitzicht, het prachtige monumentale pand en onze gastvrijheid. Wilt u meer weten over LOODS10? Neem dan gerust contact met ons op. NL35 RABO 0191 6080 84. Algemene voorwaarden KHN.: Strategisch gelegen nabij de A2 en de A12 en is uitstekend te bereiken. Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? Lijndiensten vanuit Utrecht, Woerden en Gouda hebben een halte op nog geen 200 meter van LOODS10.
Originele vergaderlocatie in Gouda nodig?
Vergaderlocaties in Gouda. Bij meetings vind je altijd een unieke vergaderlocatie in Gouda. Wat dacht je van groen vergaderen op een duurzame vergaderlocatie? Wil je midden in het centrum van Gouda of toch liever landelijk vergaderen op een prachtig landgoed?
Soetegaerde, vergaderlocatie Reeuwijk. De Soetegaerde BuitenBusiness.nl.
Vanwege een grote, meerjarige boeking is De Soetegaerde voorlopig niet meer te boeken als vergaderlocatie. We helpen je graag bij het vinden van een andere vergaderlocatie, vergelijkbaar met De Soetegaerde in Reeuwijk. Hieronder tref je een aantal vergelijkbare vergader locaties aan, gelegen in de directe omgeving van De Soetegaerde.
MeetINoffice Congressen, Vergaderen, Trainingen.
Met de unieke KAS als cateringruimte en het Moods theater als plenaire zaal. MeetINoffice is d é congres en vergaderlocatie in het midden. van de Randstad vlakbij Utrecht. MeetINoffice biedt congres en vergaderruimtes voor groepen van 2 tot 200 personen voorzien van alle faciliteiten en services tegen aantrekkelijke tarieven.

Contacteer ons