Meer resultaten voor unieke vergaderlocatie utrecht

 
unieke vergaderlocatie utrecht
 
Vergaderlocaties Utrecht 75 vergaderruimtes Locaties.nl.
Bekijk nu onderstaande vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderlocatie, vergaderruimte, trainingslocatie, vergaderzaal, workshopruimte. Toon als lijst. Toon als gallerij. Sorteer op populariteit. Sorteer op afstand. Vergaderlocaties Evenementen terreinen Congreslocaties Beursgebouwen Buitenlocaties Industriële locaties Strandpaviljoens. Dé plek voor inspiratie, actie en energie! dat is InnStyle! Mijn favorieten Vergelijk nu Vergelijk. Vergaderlocaties Congreslocaties Beursgebouwen Partycentra Industriële locaties. DeFabrique: alle ruimte voor jouw perfecte evenement. Mijn favorieten Vergelijk nu Vergelijk. Vergaderlocaties Congreslocaties Buitenlocaties Musea en Galeries Kerken en kloosters. Unieke historische en inspirerende locatie in hartje Utrecht.
Vergaderlocatie in Amersfoort UNIEK: Vergaderen op een boot! wave.
06 49 75 91 75. Unieke vergaderlocatie in Amersfoort. Zeer ruime en speciale vergaderruimte. De Inspiratieboot ligt in Amersfoort en heeft een bijzonder ruim, welke geschikt is als speciale vergaderruimte. De boot is te huren als vergaderlocatie waar u door de beslotenheid zeer effectief kunt vergaderen. Voor alle vergaderarrangementen klik hier. De Inspiratieboot kan ook over de Eem gaan varen waardoor de vergadering of kick-off een dynamisch karakter krijgt. Voor een speciale vergader arrangement kunt u contact met ons opnemen. Kleine of grote bijeenkomst. De Inspiratieboot is ook stilliggend een bijzondere locatie voor een training, workshop, kleine of grote bijeenkomst, brainstormsessie, bijzondere vergadering, etcetera, in het centraal gelegen Amersfoort, Utrecht.
Unieke locaties voor bijeenkomsten Locaties met meerwaarden.
Duurzame vergaderlocatie centraal in het land. Compleet CO2 neutraal, zelfs de uitstoot van je bezoekers wordt gecompenseerd! Deze locatie ligt naast NS station Driebergen-Zeist. Perfect en duurzaam bereikbaar! Instock Amsterdam Amsterdam. Elke dag maken de koks nieuwe verrassende gerechten met weggooi producten. Instock Den Haag Den Haag. Vergaderen, brainstormen of een miniseminar en daarna heerlijk eten hier! Instock Utrecht Utrecht.
Homepage Papendal.
De nieuwste vergaderlocatie OpPapendal met uitzicht over de atletiekbaan. Meer informatie en boeken. Het hart van de Nederlandse topsport. Zakelijk en leisure contractafspraken. Van congressen tot heerlijk ontspannen. Ontdek ons terrein. Onze weg tot nu toe. Wil jij werken OpPapendal? Volg jij ons al? Sport Business Centre Papendal. Kantoorruimte op een unieke locatie.
Vergaderen in de natuur.
Vergaderen in het groen. Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Staatsbosbeheer heeft een aantal unieke vergaderlocaties voor je op een rij gezet. Inspirerende plekken voor allerlei soorten zakelijke bijeenkomsten. Van recepties en borrels, tot vergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten. De locaties verschillen in stijl, vorm, omvang en ligging, maar hebben één ding gemeen; ze staan voor rust, ruimte en vrijheid.
Villa Jongerius De Villa.
De villa ligt op loopafstand van Utrecht CS en beschikt over gratis parkeervoorzieningen voor haar gasten naast de villa. Villa Jongerius is een rijksmonument met internationale allure en een exotische uitstraling, dat in de jaren 30 is gebouwd door de ondernemer Jan Jongerius. Anno 2016 vertelt de villa het verhaal van de familie die in het huis heeft gewoond. Dit is terug te vinden in de sfeer van de kamers, service, lekkere catering en persoonlijke aandacht voor de gasten door de kleinkinderen van Jan Jongerius. Organiseer nu uw bijeenkomst in deze centraal gelegen en unieke villa!
Vergaderlocatie Utrecht Sfeervol vergaderen bij Stadkasteel Oudaen.
Afhankelijk van het aantal deelnemers kunt u de ruimtes samen of los van elkaar huren. Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Utrecht? Bekijk de verschillende mogelijkheden online, neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek met ons aan.
Vergaderlocatie Utrecht De Witte Vosch.
Vergaderlocatie Utrecht: De Witte Vosch. De Witte Vosch is gelegen in het hartje van Utrecht en is uniek door haar kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, intieme sfeer, maar toch ruimte voor groepen van 120 personen. Organisaties die bijeenkomsten organiseren voor 100-120 personen zijn niet aangewezen op grootschalige, onpersoonlijke complexen, maar kunnen in de gezellige binnenstad van Utrecht in een sfeervolle locatie hun event organiseren.

Contacteer ons