Zoeken naar goedkope vergaderlocatie amsterdam

 
goedkope vergaderlocatie amsterdam
 
Vergaderruimte huren in Rotterdam Zaalhuren.net.
Bekijk meer locaties. Ontdek nu wat de meest populaire zalen van december zijn. Park Plaza Amsterdam Airport. Het grootste conferentiehotel in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport met grote vergaderzalen voor onder andere het lanceren van nieuwe producten, recepties, bedrijfsfeesten en bruiloften.
Hotel de Borgh, mooi hotel in Zevenbergen, dichtbij Moerdijk.
Planetarium Meeting Center Amsterdam.
Grenzeloos gastvr, buitengewoon groen en bzonder ruimtelk. Planetarium Meeting Center Amsterdam is precies wat u zoekt voor uw beenkomst: een inspirerende wereld aan mogelkheden en alle ruimte voor onvergetelke ontmoetingen. Bij Planetarium Amsterdam zijn de mogelijkheden net zo eindeloos als het universum.
Vergaderlocaties Amsterdam 15 tot 150 p.p.
Moet de vergaderlocatie inspirerend zijn, in de natuur liggen of juist in het hartje centrum zodat jullie dit kunnen combineren met bijvoorbeeld een teambuilding. Er zijn diverse mogelijkheden om een dagprogramma op te stellen in combinatie met een vergaderlocatie Amsterdam.
Event Company: Kasteel De Hooge Vuursche.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Wilt u niet dat uw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop liever niet. Prima hoor Liever niet.
Boek uw vergaderlocaties en eventlocaties op QM Meetingplanner.
De nieuwe naam is gekozen naar aanleiding van de veranderingen en vernieuwingen die in de vergaderlocatie hebben plaatsgevonden. Op 1 november werd de nieuwe website www.eigentijdserf.nl gelanceerd. Het afgelopen jaar is het restaurant helemaal vernieuwd en ook de 10 vergaderzalen worden in fases voorzien van een nieuwe uitstraling.
Evenementenlocatie in Amsterdam? Alle evenementenlocaties in Amsterdam vind je op DNLS.
Uw zoektocht naar een evenementenlocatie in Amsterdam begint op DNLS. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt de beste locaties. U vindt dus eenvoudig een evenementenlocatie in Amsterdam op www.dnls.nl. Wij hebben in ons aanbod zowel grote als kleine evenementenlocaties in Amsterdam.
Hostel Rotterdam, overnachten in een kubuswoning! Boek nu voor de beste prijzen Stayokay.
Elke straat is weer anders, met verschillende vormen, maten en hoekjes. En Stayokay Rotterdam is daar een waardige afspiegeling van. Aan de ene kant verstopt het zich in de kubuswoningen van architect Piet Blom en anderzijds pronkt het met zijn eigenaardige curves.

Contacteer ons