Zoeken naar vergaderlocatie omgeving utrecht

 
vergaderlocatie omgeving utrecht
 
Vergaderen bij Igluu in Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Inspirerende vergaderlocatie in het centrum.
De stille omgeving ondanks de ligging in het oude centrum van Utrecht en natuurlijk de uitstekende ontvangst en verzorging door Nienke en collegas maken het helemaal top! Voor mij is het iedere keer een feestje als ik met klanten voor een Persoonlijke VIP-dag naar Igluu ga.
Vergaderlocaties omgeving Utrecht Meetables.
U bevindt zich hier: Home // Vergaderlocaties omgeving Utrecht Vergaderlocaties omgeving Utrecht. Maak van je vergadering een unieke bijeenkomst door te kiezen voor een inspirerende vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht. Uiteraard kun je de vergaderlocatie ook gebruiken voor een training of voor teambuilding activiteiten?
Vergaderlocatie Utrecht? Bekijk onze sfeervolle vergaderruimtes Puur Utrecht.
Een perfecte vergaderlocatie pal aan het water van de Oudegracht. Kies voor de beste balans tussen middeleeuwse sfeer en modern comfort. 0400: uur minimaal 2 personen Prijs op aanvraag. De Grachtenkamer is één van de mooiste vergaderlocaties van Utrecht. Authentiek aan het water en in het hart van de stad.
Vergaderen zakelijk De Landgoederij.
Door de grote en kleine ruimtes, groene omgeving en uitstekende bereikbaarheid is De Landgoederij een unieke vergaderlocatie. Onze ruimtes zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten. Wilt u vergaderen in een bijzondere, historische ambiance? Dat kan in Kasteel Cammingha, dat direct naast De Landgoederij ligt. VRAAG OFFERTE AAN. Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvolle vergadering. Uiteraard kunnen wij alle ondersteuning verlenen m.b.t. techniek en catering. Naast de offertes op maat biedt De Landgoederij ook aantrekkelijke zakelijke arrangementen. Perfecte locatie om met het team van Rabobank Utrecht te vergaderen en gelijk te kunnen lunchen!
Vergaderlocatie Utrecht Huren? Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.
Boek uw vergaderlocatie Utrecht. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw gasten in goede handen zijn Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveren. Restaurant en bar. Green Key Goud. Water voor Water. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. Kontakt der Kontinenten Training Advies verzorgt in het kader van wereldburgerschap cursussen, trainingen en conferenties. De doelstelling is om mensen te interesseren voor mondiale vraagstukken, hen bewust te maken van hun wereldburgerschap en om hen te bewegen een bijdrage te leveren aan een meer duurzame en rechtvaardige samenleving. stel uw vraag. Stel uw vraag. Verzenden download onze app. De App bevat veel hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, interactieve plattegronden, informatie over de omgeving en uiteraard de laatste nieuwtjes.
Vergaderlocatie op toplocatie in Utrecht Apollo Hotels.
Apollo Hotel Utrecht City Centre Vergaderen Vergaderen. Je wilt vergaderen op een centrumlocatie in Utrecht. Vanuit Centraal Station Utrecht en de jaarbeurs bereik je ons hotel in 10 minuten. Ideaal voor een zakelijke meeting of overnachting. Na een dag hard werken de stad in?
Vergaderen in Utrecht, Amersfoort en omgeving Landgoed ISVW.
Groen en centraal gelegen vergaderlocatie. groen en centraal gelegen. nabij Utrecht per auto in 2min te bereiken. in alle vergaderzalen en hotelkamers. station shuttle vanaf Amersfoort CS. QR wandeling Kamp Amersfoort. Utrechtse Heuvelrug Nationaal Park Pas. ISVW 100 jaar. Trainingslocatie van het jaar. Vergaderen nabij Utrecht bij Landgoed ISVW. Wij hebben diverse standaard vergaderarrangementen samengesteld, heeft u andere wensen dan bespreken we die graag. De arrangementen kunnen ieder dagdeel aanvangen en gelden vanaf 10 personen. Voor kleinere groepen staan we u graag persoonlijk te woord. In alle zalen heeft u gratis de beschikking over draadloos internet, indien de zaal is uitgerust met een beamer kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Landgoed ISVW is de ideale locatie om te vergaderen in regio Utrecht en Amersfoort. Ook voor andere feestelijke bijeenkomsten heeft Landgoed ISVW mogelijkheden. Naast vergaderen ook overnachten in omgeving Utrecht en Amersfoort.
Vergaderlocatie in Utrecht Restaurant Zuiver.
Restaurant Zuiver heeft alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Vergaderlocatie in Utrecht. Restaurant Zuiver is de ideale vergaderlocatie in Utrecht mede door haar centrale ligging nabij de A2, de sfeervolle inrichting, de goede akoestiek en grote gratis parkeerfaciliteiten.

Contacteer ons