Meer resultaten voor vergaderlocatie houten

 
vergaderlocatie houten
 
Bijzondere vergaderlocaties in Houten Inspiratie op Locatie.
Inspirerende vergaderlocaties in Houten. Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Houten voor een vergadering, brainstorm, presentatie of ander event? Hier vind je de meest inspirerende vergaderlocaties van Houten! Je kunt jouw favoriete vergaderlocaties zelf online reserveren tegen de beste prijs of een offerte op maat opvragen direct bij de locatie.
EIGENTIJDSERF De Spotter Verborgen Verblijf.
Vergaderen in een verborgen verblijf, dat doe je in de Spotter! Een unieke vergaderlocatie op een inspirerende plek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. De geur van naaldbossen en weelderig gras, al kijkend naar de vele vogels aan de waterkant.
vergaderlocatie.
Op onze gehele locatie is beschikking over gratis WIFI. Meer informatie aanvragen. Vergaderlocatie De Oude Schuur. In De Oude Schuur waant u zich echt op de boerderij. De oude houten elementen en de graansilo vormen een prachtig decor. De Oude Schuur.
Boerderij de Zalm Ontmoeten, overnachten en ontspannen!
Slechts 5 minuten van de rondweg van Houten ligt de bed en breakfast Boerderij de ZalmIn, 10 minuten sta je in het centrum van Houten. De bed and breakfast is een aanrader voor hen die in de rust, en toch vlakbij Houten willen verblijven.
Vergaderen op de Veluwe Huiskamerhotel Vierhouten Anders Vergaderen.
Gelderland Huiskamerhotel Vierhouten Janneke Nijenhuis. Vergaderlocatie Parc Spelderholt. Vergaderen bij Huiskamerhotel Vierhouten. Vergaderen bij De Vleugelslag in Herwijnen Gelderland. Congrescentrum De Werelt, Lunteren. Vergaderlocatie Huiskamerhotel Vierhouten Gelderland. Vergaderzalen bij De Slaapfabriek in Teuge Gelderland. Vergaderen bij Inspiratiekamers in Arnhem. Sportieve vergaderlocatie Papendal in Gelderland.
Het Glazen Huis Inspirerende vergaderlocatie in het groen Green.DNA.
Een duurzame en innovatieve oplossing toen de gemeente geen toestemming gaf voor het afbreken van de kas en het bouwen van een vergaderlocatie. Een unieke combinatie tussen glas en groen, zakelijk, functioneel en sfeervol. De huiselijkheid van de verschillende ruimtes, samen met het weidse uitzicht over de landerijen maken van Het Glazen Huis een plek waar het onmogelijke, mogelijk wordt. De vertraagde tijd. De ronde Tuinzaal is bij uitstek geschikt voor het plenaire deel van de bijeenkomst. Veel natuurlijk daglicht en uitzicht op de omliggende tuinen zorgen voor een inspirerende en groene ambiance. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, van ronde tafel tot theateropstelling. De huiselijke sfeer van de Eetkamer verwelkomt en zorgt direct voor een ontspannen start van de bijeenkomst. Aan de houten tafels kan worden ontbeten, geluncht en/of worden gedineerd.
Meerdaags vergaderen.nl.
Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied, bieden we u een prachtige en inspirerende vergaderlocatie aan tot 100 personen.
Vergaderlocatie Nederlands Instituut voor Toegankelijkheid.
Recentelijk bezocht ik de nieuwe vergaderlocatie SwungHouse dat zich in een prachtig nieuw gebouw heeft gevestigd, direct langs de snelweg en vlakbij het station. Een oase om in te werken. Wat bij hen direct opvalt als je als rolstoel-bezoeker binnenkomt, is. Rolstoelvriendelijke garderobe Denise Janmaat 2017-01-03T1058160000.: Bijna perfect invalidentoilet in Van der Valk, Houten.

Contacteer ons