Op zoek naar vergaderlocatie amsterdam centrum?

 
vergaderlocatie amsterdam centrum
 
Vergaderlocatie Amsterdam.
1 45 pers. Vergaderlocatie The Wubbo is gelegen in hotel The Tire Station dat vanaf de ring gemakkelijk te bereiken is. Het hotel ligt in Amsterda. 1 23 pers. Het Canal House is gevestigd in twee 17 eeuwse grachtenpanden aan de Keizersgracht, nabij tramhalte Westermarkt. Gelegen nabij de beroe. tot 300 pers. The Studio is goed bereikbaar zowel vanuit de binnenstad als van buiten Amsterdam. De locatie ligt direct aan de A10, afslag S107. Amsterdam Zuidas Infinity. 1 250 pers. De Zuidas is het meest prominente business district van Amsterdam, een internationale hot spot! Infinity is makkelijk bereikbaar vanweg. Park Hotel Amsterdam. 1 120 pers. Ons hotel in het centrum van Amsterdam ligt ook aan de voet van het beroemde Leidseplein.
Homepage Papendal.
Bekijk de Athenezaal en de Sydneyzaal. Sport als inspiratie. Clinics, rondleidingen en sportsprekers. Een indruk van de mogelijkheden. Alles op één terrein. Van sportaccommodaties tot congreszalen. Benieuwd hoe ons centrum eruit ziet? De nieuwste vergaderlocatie OpPapendal met uitzicht over de atletiekbaan.
Meetables inspirerende vergaderlocaties Amsterdam en omgeving. Meetables.
U bevindt zich hier: Home // Vergaderen in de omgeving van Amsterdam Inspirerende vergaderlocaties omgeving Amsterdam. Maak van je vergadering een unieke bijeenkomst door te kiezen voor een inspirerende vergaderlocatie in de omgeving van Amsterdam of Utrecht. Uiteraard kun je de vergaderlocatie ook gebruiken voor een training of voor teambuilding activiteiten?
Planetarium Meeting Center Amsterdam.
uw vergadering in Amsterdam. Vergaderen in Planetarium Amsterdam is bijeenkomen in rust en ruimte. Vierentwintig flexibele zaaloplossingen in een indrukwekkende locatie, voorzien van alle moderne en culinaire faciliteiten. U wordt omringd door natuur en groen, terwijl u Amsterdam Centrum binnen handbereik heeft!
Vergaderlocaties Amsterdam 150 vergaderlocaties Locaties.nl.
Kies, vergelijk en boek een vergaderlocatie in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam voor uw vergadering. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een vergaderlocatie in Amsterdam te vinden. Sla uw favoriete locaties op in uw account en deze worden direct gesynchroniseerd met de app Locaties.
Meeting Rooms Amsterdam SPOT Amsterdam-Centrum.
Wij geloven dat de beste ideeën en breakthroughs niet op een stijve bureaustoel worden geboren, maar in een creatieve, lichte en unieke omgeving. Daarom zijn de vier vergaderlocaties van SPOT geen standaard conferentiezalen, maar hebben ze heerlijke zithoeken, een woonkeuken of een lekker groot terras. De high-end vergaderlocaties zijn allemaal monumentale grachtenpanden in het centrum van Amsterdam.
De Loods unieke vergaderlocatie in Durgerdam.
Tevens is een bijzondere vergaderlocatie gerealiseerd, geschikt voor groepen tot 16 personen. De Loods is direct aan het buiten-IJ gelegen en ademt een nautisch verleden, met een nog werkende scheepshelling en een bijzondere geschiedenis die nauw verbonden is met het voormalige vissersdorp Durgerdam. Het uit staal opgetrokken gebouw is in 2016 en 2017 verbouwd door kunstenaar André Vranken, waarbij veel staal en glas is gebruikt. Er is een open, lichte ruimte ontstaan waar mensen zich direct thuis voelen en waar je in alle rust een vergadering, brainstorm, workshop, heidag, of training kunt houden. De Loods is zeer goed bereikbaar zowel vanuit Amsterdam fietsafstand als van buiten de stad. Direct gelegen aan de A10. Gratis parkeren op enkele minuten loopafstand. Als bijzondere toevoeging is sneltransport naar Durgerdam vanuit centrum Amsterdam, Muiden, IJburg, Naarden, Almere of Lelystad ook per boot te boeken.
Vergaderen in Amsterdam Amsterdam Art Center Gratis parkeren Tip! Amsterdam Art Center. Vergaderen in Amsterdam Amsterdam Art Center Gratis parkeren Tip!
Gebruik het Amsterdam Art Center in al zijn mogelijkheden. Vergaderen, teambuilding, creatieve, out-of-the-box workshops, een schilderworkshop of kookworkshop. Alles onder één dak in een inspirerend centrum. Dé vergaderlocatie in Amsterdam! Zoek jij een vergaderzaal om te vergaderen in Amsterdam? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contacteer ons