Resultaten voor vergaderlocatie breda

 
vergaderlocatie breda
 
13 x inspirerende vergaderruimtes Stappen Shoppen Breda.
Een ideale plek om te ontmoeten, te werken of geïnspireerd te raken. Je bent van harte welkom om bij Dennenlucht Breda een pannenkoek te komen eten. Om 1000: uur gaat het restaurant open en kan er een vers kopje koffie met gebak besteld worden. Deze vergaderlocatie kan je perfect combineren met een wandeling.
Vergaderlocatie Breda Vergaderlocatie Landgoed Bergvliet.
Vergaderlocatie Breda: onze verschillende vergaderruimtes. Zoekt u een vergaderzaal in de regio Breda, dan is het Paviljoen of het Koetshuis van Landgoed Bergvliet de vergaderlocatie voor u. Op de bovenverdieping van het Paviljoen, zijn twee vergaderzalen aanwezig: de kleinere bestuurskamer en een grote vergaderzaal.
Welkom.
Een duurzame nul-op-de-meter electra vergaderlocatie. Naast charmant vergaderen in Breda is deze vergaderlocatie ook zeer geschikt voor uiteenlopende evenementen. Organiseer een workshop of heisessie in de motiverende ToneelRuimte met veel tuinzicht, of in de met ramen omgeven StilteRuimte. De mooie SubRuimtes zijn te gebruiken voor klein-overleg.
Exclusieve vergaderlocatie Breda DNLS Nederland.
Natuurlijk is het ook belangrijk dat de vergaderlocatie in Bredagemakkelijk te bereiken is met de auto. Ook deze punten staan duidelijk aangegeven bij ons aanbod van vergaderlocatieslocatie. Bij elke vergaderlocatie staan ook voldoende foto's' die direct een goede indruk geven van de vergaderlocatie in Breda.
Vergaderlocatie in Breda Old Dutch Food Sportsbar.
RESTAURANT / SPORTSBAR MON SUN 1700: 0000: / WED FRI 1700: 0200: SAT SUN 1200: 0200.: VR Dining Games. Vergaderlocatie in Breda. Vergaderen op een unieke en inspirerende locatie in Breda? Dat kan bij Old Dutch! Middenin het centrum van Breda zijn er meerdere mogelijkheden om met uw zakelijke gezelschap de dag door te brengen.
Bijzondere vergaderlocaties in Breda.
Een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten! Van der Valk Gilze Tilburg is de ideale vergaderlocatie, strategisch gelegen aan de A58 tussen Breda en Tilburg met grootschalige parkeerfaciliteiten. Het hotel beschikt over 16 ruime, multifunctionele vergaderzalen en boardrooms, welke recentelijk gerestyled zijn.
Vergaderlocatie Breda Vergaderlocatie Landgoed Wolfslaar.
Als u wilt vergaderen in Breda, Noord-Brabant en klassiek-moderne salons passen bij uw organisatie en doel van uw bijeenkomst dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als u ervoor kiest voor een exteren vergaderlocatie in Breda, kies dan voor Wolfslaar.
Unieke vergaderlocatie Breda Crown Business Center Aeroparc.
Kortom, Aeroparc biedt u altijd de juiste ruimte! Onze unieke vergaderlocatie aan de rand van Breda. Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de omgeving van Breda waar u gemakkelijk klanten kunt ontvangen en al uw kennis kunt delen?

Contacteer ons