Meer resultaten voor vergaderlocatie breda

 
vergaderlocatie breda
 
Bijzondere vergaderlocaties met een WOW! factor OrigineelVergaderen.nl.
Bijzondere vergaderlocatie in een gemoderniseerde schuur in Zeeland. Tot 60 personen. Bijzondere vergaderlocatie in een dutch design tent in Noord-Brabant. Tot 12 personen. Bijzondere vergaderlocatie met uitzicht op duinen en zee. Tot 80 personen. Bijzondere vergaderlocatie bij Fort Resort Beemster.
Vergaderlocatie Breda.
Schepen en rederijen. Zoekt u een vergaderlocatie in Breda? Op Vergaderlocaties.nl vindt u eenvoudig een vergaderlocatie in regio Breda. U kunt zo snel een vergaderlocatie vinden in Breda of in de directe omgeving van Breda. Gemiddelde beoordeling vergaderlocaties 8.7 op basis van 1206 reviews.
Vegan Lunchen in Breda Vegan Breda Black White KAFE.
Zakelijke en Gezonde Lunch. Ben je op zoek naar een flexwerkplek of vergaderlocatie in Breda? Ook dan kun je bij ons terecht. Black White KAFE maakt deel uit van 72 Business, een inspirerende werkomgeving met diverse kantoorruimtes, flexwerkplekken en vergaderruimtes.
Vergaderen Breda Hotel Restaurant De Korenbeurs.
de Korenbeurs is een veelzijdige vergaderlocatie om met uw zakelijke gasten te vergaderen over allerlei uiteenlopende onderwerpen, in de buurt van Breda. U kunt zowel met grote als met kleine groepen terecht bij de Korenbeurs voor een zakelijke bijeenkomst, vergadering of congres.
Vergaderlocatie in Breda Old Dutch Food Sportsbar.
RESTAURANT / SPORTSBAR MON SUN 1700: 0000: / WED FRI 1700: 0200: SAT SUN 1200: 0200.: VR Dining Games. Vergaderlocatie in Breda. Vergaderen op een unieke en inspirerende locatie in Breda? Dat kan bij Old Dutch! Middenin het centrum van Breda zijn er meerdere mogelijkheden om met uw zakelijke gezelschap de dag door te brengen.
Vergaderen in Breda.
Bel gerust voor meer informatie over vergaderen in Breda. Vergaderlocaties met overnachting. Uiteraard kunt u het gebruik van deze vergaderlocaties ook combineren met een overnachting in ons hotel. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie en prijzen op de website van Boven Breda.
Het nieuwe vergaderen Breda.
Raadsleden worden tijdens deze vergaderingen bijgestaan door burgerraadsleden. Heeft u tips om het vergadermodel te verbeteren? Alle suggesties zijn welkom. Laat het ons weten! WhatsApp 06 46 66 26 66. Telefoon 14 076. Bezoekadres: Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda.
Breda Offices For You.
Als je werkt bij ons pand in Breda kun je rekenen op lichte werkplekken in een pand met een verhaal. En of je nu 1 of 100 werkplekken nodig hebt: in Breda kun je snel aan de slag. bekijk werkplek mogelijkheden.

Contacteer ons