Zoeken naar vergaderlocatie utrecht cs

 
vergaderlocatie utrecht cs
 
Vergaderlocatie Utrecht.
U kunt kiezen voor een vergaderlocatie in Utrecht en in de directe omgeving van Utrecht. Voor een vergaderlocatie in Utrecht stad, kunt u hieronder ook een vergaderlocatie vinden in het centrum van Utrecht of nabij het centraal station van Utrecht.
Vergaderruimte en Vergaderlocatie Utrecht Deskbookers Deskbookers.
Spreekkamer Tarieven vanaf: 40, per dagdeel DAGDELEN Dagdeel 1: 0830: 1230: uur Dagdeel 2: 1300: 1730: uur Dagdeel 3: 1800: 2300: uur WAAROM HUREN BIJ CENTRUM DE LINDE? Sfeervolle ingerichte locatie; Aantrekkelijke prijzen; Gelegen in het hart van Nederland nabij Utrecht; Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer; Op loopafstand van CS Bilthoven; Gemakkelijk en gratis parkeren in de buurt van Centrum de Linde; Graag kondigen we je activiteit aan op Facebook en agenda van onze website. KCN Tower Nieuwegein Nevelgaarde 40, 3436ZZ, Nieuwegein. Direct boekbaar 1 4 personen 20 m WiFi Receptie. 18 / uur per ruimte. Spreekkamer geschikt voor max. 1 24 van 74 ruimtes. Bij Deskbookers vind je met gemak een vergaderruimte in Utrecht voor elke soort bijeenkomst. Of je nou op zoek bent naar een ruimte voor een brainstorm sessie, training of presentatie; wij hebben de ideale vergaderlocatie voor jou.
Vergaderlocaties en hotels in de provincie Utrecht Worldmeetings.
BCN Utrecht Cs. Business Centre Nederland is verkozen tot Beste Trainingslocatie en Vergaderlocatie van het jaar! Buitenplaats Amerongen is hét landgoed nabij Utrecht voor een bedrijfsevenement, vergadering, personeelsfeest, presentatie van 2. Eenhoorn Meeting Center te Amersfoort is op slechts 84 stappen van het centraal station gevestigd.
Bar Beton Utrecht CS Regardz.
Bar Beton Utrecht CS is de aangewezen locatie daarvoor. Geniet van uw drankje op het terras in de hal van het station of kies voor een meer intieme setting in het gezellige restaurant. Gelegen in het Centraal Station van Utrecht is Bar Beton CS de best per OV bereikbare vergaderlocatie van Nederland!
Vergaderen in centrum Utrecht.
Vergaderen in het centrum van Utrecht. Zeer goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer en fiets. Ligt naast Hoog Catharijne, Centraal Station, parkeergarage en fietsenstalling. Onze 7 vergaderzalen bevinden zich boven het restaurant Se7en. Wij bieden de mogelijkheid om te ontbijten, te lunchen of te dineren voor, tijdens en na een vergadering in de zaal zelf of in het restaurant.
BCN Utrecht CS Vergaderruimte.
BCN Utrecht CS. Home / Items / Congreslocaties, In de stad vergaderen, Restaurant, Vergaderlocatie Dineren / BCN Utrecht CS. Share this page. BCN Utrecht CS Business Centre Nederland is verkozen tot Beste Trainingslocatie en Vergaderlocatie van het jaar! Bent u op zoek naar een moderne locatie voor uw opleiding, training, cursus, receptie, workshop of vergadering?
Originele vergaderlocatie in Utrecht nodig?
Muntkade 11, Utrecht. Meeting Gurus is een moderne vergaderlocatie in een klassiek pand. Met vier zalen bieden we ruimte voor ongeveer 100 gasten zittend. Onze locatie ligt pal aan het water maar toch om de hoek van Utrecht centraal en twee minuten van de A2. Persoonlijke service en kwaliteit staan bij ons voorop. Al ons eten is zelfgemaakt en zo veel mogelijk van lok. Bekijk details van Meeting Gurus. Vergadercentrum Vredenburg 19. Vredenburg 19, Utrecht. Vergadercentrum Vredenburg is een moderne eigentijdse accommodatie in het hart van Utrecht. Er zijn 22 zalen van verschillend formaat. Wij zijn bijzonder geschikt voor cursussen, vergaderingen en seminars tot 150 personen. Volledig rolstoeltoegankelijk en met airconditioning uitgerust. Wij bevinden ons op de 2e, 3e en 4e verdieping van het C. Bekijk details van Vergadercentrum Vredenburg 19. Meeting Plaza Utrecht. Godebaldkwartier 20, Utrecht. Meeting Plaza is, als stationslocatie op CS Utrecht, gevestigd in het hartje van Utrecht.
Vergaderlocatie Utrecht CS Centraal Station Bar Beton.
Neem contact op. Vergaderlocatie Utrecht CS Centraal Station. Vergaderen op het Centraal Station van Utrecht? Bar Beton biedt meerdere vergaderzalen aan op de eerste verdieping van de stationshal. Bar Beton torent hoog boven sporen negentien en twintig uit. Een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen.

Contacteer ons