Resultaten voor vergaderlocatie scheveningen

 
vergaderlocatie scheveningen
 
Solbeach Scheveningen Vergaderruimte.
Home / Items / Restaurant, Strandpaviljoen, Vergaderen aan het water vergaderen, Vergaderlocatie Dineren / Solbeach Scheveningen. Share this page. Solbeach Scheveningen Vergaderen wordt bij Sol een unieke belevenis. Sinds vorige jaar hebben we onze vergaderruimtes uitgebreid met de bouw van een exclusieve ruimte is ons nieuwe paviljoen.
Strandtent Vergaderen Bedrijfsuitje Feest diner Bruiloft Beachclub Culpepper. De strandtent op het Zwarte pad in Scheveningen.
Genieten van zee, strand en pizzas. Beachclub Culpepper, aan één van de mooiste stukjes strand van Scheveningen; het Zwarte Pad is er weer! We zijn dagelijks geopend om te zonnen, te eten, te drinken, een romantische bruiloft te vieren of met vrienden en/of collegas het leukste evenement op het strand te hebben!
Vergaderen in Badhotel Scheveningen, Scheveningen Boek rechtstreeks!
05km, Hotel Albion. 06km, Hotel Mimosa. 06km, Hotel t Sonnehuys. 08km, Ambassade Arena Art'otel.' 12km, Hotel Bor. 13km, Aquarius Hotel. 13km, Crowne Plaza Den Haag Promenade. Badhotel Scheveningen, Scheveningen. Gevers Deynootweg 15, 2586 BB, Scheveningen. Vergaderen bij Badhotel Scheveningen Boek.
Te huur: Vergaderlocatie in hartje Scheveningen! WOS.
Vorige Volgende Te huur: Vergaderlocatie in hartje Scheveningen! Geplaatst op 1 januari 2013 door Emil Driesenaar. De vergaderzaal van de WOS in het Kalhuis aan de Badhuisstraat 175 is ook te huur. Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen, cursussen of andere bijeenkomsten.
Pier Scheveningen, vergaderen aan de kust BuitenBusiness.nl.
Boerensuite Riel, Noord-Brabant. 20 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 20 personen. 5 Deze locatie heeft 5 kamers. 3 Deze locatie heeft 3 reviews. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Hof van Vijfeijken, een eigentijdse en unieke vergaderlocatie Boxtel, Noord-Brabant.
Solbeach Scheveningen Vergaderlocatie aan zee Anders Vergaderen.
Wil je daarnaast ook graag een bijzondere locatie en lekker eten? Kom dan naar strandtent Solbeach in Scheveningen. Vergaderen wordt een belevenis, overdekt op de sfeervolle veranda met uitzicht op zee, of binnen in de exclusieve vergaderruimte. Tussendoor kun je even helemaal uitwaaien op het strand. En natuurlijk verzorgen we een prachtige lunch, diner of barbecue met super verse ingrediënten. Vergaderen in je eigen strandtent? Dat kan ook! Solbeach heeft twee, door terrassen geschakelde paviljoens. Voor optimale privacy kun je ook je eigen paviljoen en terras als vergaderlocatie reserveren.
Strandpaviljoen Zuid Ontspannen loungen, eten, drinken, trouwen en vergaderen aan de zee!
Verscholen achter de duinen, ver weg van de drukte van de boulevard is Zuid een kolonie voor gezinnen, surfers en de levensgenieters van Den Haag. Zuid houdt van lekkere koffie, ijskoud bier waterijsjes van de buitenbar en lange zwoele avonden rond de barbecue.
Vergaderen op het Water.
Uw zeilcruise brengt u langs de Zuid-Hollandse kusten, waar u een prachtig uitzicht heeft op de pier en boulevard van Scheveningen. Uw gasten kunnen nu nog eens informeel met elkaar de agendapunten van de ochtend doorspreken en elkaar op een hele andere wijze leren kennen!

Contacteer ons