Op zoek naar vergaderlocatie scheveningen?

 
vergaderlocatie scheveningen
 
Strandpaviljoen Zuid Den Haag Ontspannen loungen, eten, drinken, trouwen en vergaderen aan de zee!
Op Zuid vier je je achtste of je achtenveertigste verjaardag simpel maar groots, met je beste vrienden en grote kannen limonade of sangria. Zuid is het thuis van Jam de la Crème, Dramtune whiskey-avondjes en de legendarische lente en nazomerfeesten.
Solbeach Scheveningen Vergaderruimte.
Home / Items / Restaurant, Strandpaviljoen, Vergaderen aan het water vergaderen, Vergaderlocatie Dineren / Solbeach Scheveningen. Share this page. Solbeach Scheveningen Vergaderen wordt bij Sol een unieke belevenis. Sinds vorige jaar hebben we onze vergaderruimtes uitgebreid met de bouw van een exclusieve ruimte is ons nieuwe paviljoen.
Strandtent Vergaderen Bedrijfsuitje Feest diner Bruiloft Beachclub Culpepper. De strandtent op het Zwarte pad in Scheveningen.
Genieten van zee, strand en pizzas. Beachclub Culpepper, aan één van de mooiste stukjes strand van Scheveningen; het Zwarte Pad is er weer! We zijn dagelijks geopend om te zonnen, te eten, te drinken, een romantische bruiloft te vieren of met vrienden en/of collegas het leukste evenement op het strand te hebben!
Vergaderen in Badhotel Scheveningen, Scheveningen Boek rechtstreeks!
gezellige bar/lounge met open haard. Fortis Circustheater, Holland Casino, Museum Beelden aan Zee, Sea Life Scheveningen en vele andere recreatieve en uitgaansfaciliteiten op maximaal 500 meter van hotel. Voor speciale events clinics.: Glope Events BV Scheveningen. Tel: 070 350 46 48.
Trip Vergaderlocatie in Scheveningen op loopafstand van het strand.
In het bos. Op Hoog Niveau. offerte op maat. Vergaderlocatie in Scheveningen op loopafstand van het strand. Dit vergaderarrangement in Scheveningen is inclusief.: gebruik plenaire vergaderzaal. beamer met scherm. onbeperkt koffie Nespresso en thee. koffie / thee bijlage in de ochtend.
Pier Scheveningen, vergaderen aan de kust BuitenBusiness.nl.
Boerensuite Riel, Noord-Brabant. 20 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 20 personen. 5 Deze locatie heeft 5 kamers. 3 Deze locatie heeft 3 reviews. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Hof van Vijfeijken, een eigentijdse en unieke vergaderlocatie Boxtel, Noord-Brabant.
Solbeach Scheveningen Vergaderlocatie aan zee Anders Vergaderen.
Wil je daarnaast ook graag een bijzondere locatie en lekker eten? Kom dan naar strandtent Solbeach in Scheveningen. Vergaderen wordt een belevenis, overdekt op de sfeervolle veranda met uitzicht op zee, of binnen in de exclusieve vergaderruimte. Tussendoor kun je even helemaal uitwaaien op het strand. En natuurlijk verzorgen we een prachtige lunch, diner of barbecue met super verse ingrediënten. Vergaderen in je eigen strandtent? Dat kan ook! Solbeach heeft twee, door terrassen geschakelde paviljoens. Voor optimale privacy kun je ook je eigen paviljoen en terras als vergaderlocatie reserveren.
Vergadering Madurodam Events. arrow-right. arrow-down. arrow. ticket. cross. play. doorway link. hexagon. divider. facebook. twitter. instagram. linkedin. youtube. divider-small. dogs. guy-with-dog. l
Vraag offerte aan. Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Kom naar Madurodam! Met Nederland aan je voeten is een inspirerende omgeving gegarandeerd. Wat is er mogelijk? We bieden vergaderruimtes voor 30 tot 200 personen. Zo ben je zowel voor kleine groepen als voor grote bijeenkomsten bij Madurodam aan het juiste adres. Even ontspannen tijdens de vergadering? Wandel langs het Binnenhof, de Deltawerken en Schiphol en ontdek waar het kleine Nederland groot in is. Echt even stoom afblazen? Kom naar Zo Groot Is Oranje en trap een balletje. Extra prettig: Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto, biedt genoeg parkeergelegenheid én ligt precies tussen de Haagse binnenstad en het strand van Scheveningen.

Contacteer ons