Resultaten voor vergaderlocatie rotterdam centrum

 
vergaderlocatie rotterdam centrum
 
Vergaderlocatie in Rotterdam reserveren? Gastrobar Hartig.
Ook als je speciale wensen hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten over onze vergaderlocatie? Reserveer direct onze vergaderruimte in Rotterdam! Reserveer een vergaderlocatie bij ons. Bij ons restaurant in Rotterdam centrum kun je niet alleen een vergaderruimte reserveren.
Bijzondere vergaderlocaties met een WOW! factor OrigineelVergaderen.nl.
Bijzondere vergaderlocatie in de Gevangentoren van Vlissingen. Tot 28 personen op de boulevard van Vlissingen. Bijzondere vergaderlocatie in een voormalige tabaksveiling in Amsterdam. Tot 600 personen in Amsterdam. Bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam in een oud douanegebouw. Tot circa 20 personen.
Vergaderlocatie in hartje Rotterdam naast de Erasmusbrug Rotterdam View.
Ervaar de kracht van vergaderlocatie Rotterdam View. Een inspirerende en complete vergaderruimte met uitzicht op de boten in de Scheepmakershaven en Erasmusbrug. In het centrum van de stadsdriehoek, met de Coolsingel, Blaak en Oude Haven op steenworp afstand. Rotterdamser kan niet!
Vergaderruimtes In Rotterdam Regus NL.
De haven van Rotterdam heeft ook een belangrijke invloed op de lokale economie, omdat deze werk biedt aan veel werknemers op het gebied van petrochemie, vrachtafhandeling en logistiek. Rotterdam heeft een ideale ligging voor maritieme en logistieke bedrijven, maar het grote aantal studenten vormt ook een geweldige kennispool voor veel industrieƫn.
HNK Rotterdam. HNK Rotterdam.
DE LEUKSTE WERKPLEK VAN ROTTERDAM. Home / Locaties / Rotterdam Scheepvaartkwartier. HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier: hotspot in de Maasstad. Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam. Vasteland: het adres van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is net zo recht door zee als de Rotterdammers zelf.
Anders Vergaderen Unieke en inspirerende locaties.
De Interval In Ooltgensplaat, Zuid Holland., goedkope vergaderlocatie, meeting amsterdam, training amsterdam, workshop amsterdam. Monumentale locatie Het Spaansche Hof in Den Haag. Congrescentrum De Werelt, Lunteren. Vergaderen bij M22 Mijnsheerenland. De Nieuwe Poort Amsterdam. De Nieuwe Poort Rotterdam. Tobacco Theater Vergaderen in Amsterdam. Vergaderlocatie Dijkhuis Amsterdam.
Top 5 inspirerende vergaderlocaties in Rotterdam.
Ontdek meer over deze locatie. Engels Rotterdam Conferentie en vergaderlocatie. Deze prachtige high-end locatie is te vinden in het centrum van Rotterdam. De locatie is ideaal voor grotere meetings of vergaderingen. Ontdek meer over deze locatie. HNK Rotterdam heeft een industriƫle inrichting met een luxe uitstraling.
Vergaderen op de Euromast op 100 meter hoogte.
Zo biedt de Euromast samen met belevingsspecialist Pegasus Events een unieke urbanexperience: Height and Seek. Met dit bijzondere en flexibele programma willen wij de stadsslogan Rotterdam, Make It Happen waar maken. Wist je dat de Euromast ook geschikt is als evenementenlocatie?

Contacteer ons