Meer resultaten voor vergaderlocatie rotterdam centrum

 
vergaderlocatie rotterdam centrum
 
Vergaderlocaties Puur Rotterdam.
Hotel New York. Inspirerend en effectief vergaderen in Rotterdam? Kies dan voor Rotterdam View: onze eigen vergaderlocatie aan de Boompjes! Rotterdam View zorgt voor uw beste vergadering ooit, maar ook voor een workshop, training of borrel is deze locatie fantastisch.
Vergaderlocatie centrum Rotterdam Inspirerende Locaties.
Op zoek naar een vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam? Laat je verrassen en inspireren door de bijzondere vergaderlocaties in het centrum van Rotterdam. Bekijk vergelijk de verschillende vergaderlocaties en vraag direct informatie aan bij een vergaderlocatie in Rotterdam. Vergaderlocaties, vergaderruimtes, trainingslocaties, workshopruimtes.
Vergaderruimte en Vergaderlocatie Rotterdam Deskbookers Deskbookers.
Heb jij een ruimte nodig voor een brainstorm sessie, training of presentatie; wij hebben de perfecte ruimte voor jou. Ben je zoek naar een inspirerende vergaderlocatie voor een creatieve workshop of meer naar de functionele vergaderlocatie voor een training? Dan heeft Deskbookers voor jou het ideale aanbod. Ontdek nu zelf welke locatie bij jou past. Deskbookers werkt eenvoudig. In slechts drie stappen kun je via Deskbookers niet alleen de perfecte vergaderruimte vinden, maar ook meteen online boeken. Kies de beschikbare locatie op jouw gewenste datum en boek meteen ook je lunch, beamer of whiteboard. Tot slot kies je een betaalmethode en ontvang je een bevestiging van je boeking. Je kunt niet alleen betalen via online bankieren, maar via Deskbookers is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Geen zorgen, je kunt de ruimte nog tot 24 uur voor begin van de meeting gratis annuleren. Wil je graag gebruik maken van een high class vergaderruimte die ideaal is voor een belangrijke boardmeeting? Wij beschikken over een mooi aanbod aan vergaderruimtes in Rotterdam Centrum.
Vergaderruimte Groot Handelsgebouw The Office Operators.
We staan voor u klaar. Op deze vergaderlocatie in Rotterdam zorgt The Office Operators voor het aansluiten van alle nodige apparatuur. Het Groot Handelsgebouw is een A-locatie met de perfecte vergaderruimte. Professioneel, verzorgd en van alle gemakken voorzien: uw gasten zullen versteld staan! Daarom kiest u voor onze vergaderlocatie Rotterdam.
Vergaderlocaties Rotterdam.
Centrum Openbaar vervoer Water Strand Park. Parkeergelegenheid Meerdere zalen Live muziek / DJ Invalide toegankelijk Slaapfaciliteiten Cateringvrij. Zoeken op kaart. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Rotterdam? Iedereen die een vergaderlocatie of een congrescentrum in Rotterdam zoekt heeft de keuze uit tientallen prachtige vergaderruimtes of zalencentra.
Vergaderlocatie in hartje Rotterdam naast de Erasmusbrug Rotterdam View.
Ervaar de kracht van vergaderlocatie Rotterdam View. Een inspirerende en complete vergaderruimte met uitzicht op de boten in de Scheepmakershaven en Erasmusbrug. In het centrum van de stadsdriehoek, met de Coolsingel, Blaak en Oude Haven op steenworp afstand. Rotterdamser kan niet!
Bijzondere vergaderlocaties in met WOW! factor OrigineelVergaderenOrigineelVergaderen.nl.
Bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam in een oud douanegebouw. Tot circa 20 personen. Bijzondere vergaderlocatie in een voormalige Potstal. Tot 15 personen in Overijssel. Bijzondere vergaderlocatie op een kunstzinnige Twentse Erve. Maximaal 14 personen in Overijssel. Bijzondere vergaderlocatie in Italiaanse sfeer.
Bijzondere vergaderlocaties en vergaderruimtes Rotterdam Inspiratie op Locatie.
Sportieve Vergaderlocatie midden in de Stad. 4.5 / 5 5. 2 150 personen. Toevoegen aan selectie. Industrieel Monument aan de Lekhaven. 5 / 5 2. 5 200 personen. Toevoegen aan selectie. 4 / 5 7. 2 150 personen. Toevoegen aan selectie. Penthouse met Panoramisch Uitzicht over Rotterdam. 4.5 / 5 16. 2 12 personen. Toevoegen aan selectie. Creatieve Artstudio in Rotterdam-Noord. 5 / 5 2. 4 15 personen. Toevoegen aan selectie. Imposant Zeilschip in de Leuvehaven. 0 / 5 0. 2 48 personen. Toevoegen aan selectie. Cultureel Historisch Pand aan de Coolhaven. 0 / 5 1. 2 150 personen. Toevoegen aan selectie. Voormalig Spoorwegviaduct met Industrieel Karakter. 5 / 5 6. 2 60 personen. Toevoegen aan selectie. Unieke Mobiele VIP-locatie voor in Binnen én Buitenland. 0 / 5 0. 2 250 personen. Toevoegen aan selectie. Cultureel Historisch Pand aan de Coolhaven. 0 / 5 1. 2 150 personen. Toevoegen aan selectie. Mindfulness in Hartje Centrum.

Contacteer ons