Meer resultaten voor vergaderlocatie rotterdam centrum

 
vergaderlocatie rotterdam centrum
 
Conferentie en vergaderlocatie Rotterdam Staal.
Staal Rotterdam, een unieke locatie in het centrum van Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor een snelle lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner. Staal Rotterdam is verdeeld over drie verdiepingen te weten.: Op de begane grond vindt u ons Boulevardcafé, met in de zomer het mooiste en zonnigste terras van Rotterdam!
Vergaderlocatie centrum Rotterdam Inspirerende Locaties.
Op zoek naar een vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam? Laat je verrassen en inspireren door de bijzondere vergaderlocaties in het centrum van Rotterdam. Bekijk vergelijk de verschillende vergaderlocaties en vraag direct informatie aan bij een vergaderlocatie in Rotterdam. Vergaderlocaties, vergaderruimtes, trainingslocaties, workshopruimtes.
De Uithof Het grootste overdekte sportcentrum van Europa!
Dat is wel zo gezellig! Voor groepen hebben we speciale activiteiten: ga bijvoorbeeld schaatsen en daarna samen eten in het Ski café. Of kies voor een sportief bedrijfsfeest: onze activiteiten zijn bijzonder geschikt voor een combinatie van teambuilding en plezier.
Vergaderlocatie in Rotterdam reserveren? Gastrobar Hartig.
Ook als je speciale wensen hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten over onze vergaderlocatie? Reserveer direct onze vergaderruimte in Rotterdam! Reserveer een vergaderlocatie bij ons. Bij ons restaurant in Rotterdam centrum kun je niet alleen een vergaderruimte reserveren.
Bijzondere vergaderlocaties met een WOW! factor OrigineelVergaderen.nl.
Bijzondere vergaderlocatie in een plantenwinkel in Leiden. Tot 8 personen. Bijzonder vergaderen op Het Kasteel van Sparta. 10 tot 250 personen midden in Rotterdam. Bijzondere vergaderlocatie in een Zweedse Tipitent. Maximaal 60 personen. Bijzondere vergaderlocatie bij Amsterdam in Paviljoen Puur.
Vergaderlocatie in hartje Rotterdam naast de Erasmusbrug Rotterdam View.
Ervaar de kracht van vergaderlocatie Rotterdam View. Een inspirerende en complete vergaderruimte met uitzicht op de boten in de Scheepmakershaven en Erasmusbrug. In het centrum van de stadsdriehoek, met de Coolsingel, Blaak en Oude Haven op steenworp afstand. Rotterdamser kan niet!
Zakelijke locaties Green Key.
VRIJ in Culemborg is een kleinschalige vergaderlocatie voor groepen van 10 tot 110 personen. Men heeft de locatie altijd exclusief voor zich alleen. VRIJ beschikt over 70 parkeerplaatsen op eigen terrein en is centraal in het land gelegen. Meer informatie Meer informatie Minder informatie. Noord Holland Haarlem. Hart is het centrum voor cursussen op het gebied van kunst, cultuur en kennis en vormt het inspirerende Hart van Haarlem.
HNK Rotterdam. HNK Rotterdam.
DE LEUKSTE WERKPLEK VAN ROTTERDAM. Home / Locaties / Rotterdam Scheepvaartkwartier. HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier: hotspot in de Maasstad. Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam. Vasteland: het adres van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is net zo recht door zee als de Rotterdammers zelf.

Contacteer ons