Zoeken naar vergaderlocatie delft

 
vergaderlocatie delft
 
Vergaderen bij de Ackerdijkse plassen Natuurmonumenten.
Vergaderen bij de Ackerdijkse plassen. De Ackerdijkse Plassen is een natuurparel tussen Rotterdam en Delft. Onderdeel van het natuurgebied is een prachtig gerenoveerde Zuid-Hollandse boerderij uit 1666. Je kunt deze bijzondere locatie huren voor vergaderingen, workshops, borrels of lezingen. Overvliegende vogels en kikkergekwaak op de achtergrond maken jullie bijeenkomst iets speciaals. Rijksstraatweg 127, 2645 BS Delfgauw. This text about the meeting venue is also available in English. Rust en ruimte. Deze unieke, inspirerende en comfortabele locatie ligt verscholen tussen bomen, maar vind je op slechts 5 kilometer afstand vanaf Rotterdam / The Hague Airport. Hier heb jij hier alle rust en ruimte om te vergaderen, cursussen of lezingen te geven, workshops of trainingen te volgen of een feest of partij met een groen karakter te organiseren. Impressie van de vergaderlocatie.
Event Company: De Lindenhof Delft wordt restaurant.
De Lindenhof Delft wordt restaurant. 20 jaar geleden is Event Company gestart met haar eerste locatie: De Lindenhof in Delft. Vanaf die tijd zijn wij gegroeid tot een mooi bedrijf met 4 monumentale event locaties in een groene omgeving. Onze markten zijn continu in beweging en er ontstaan nieuwe behoeftes waarbij wij zien dat o.a.
TU Delft Library Vergaderruimte.
Vergaderlocatie in Drenthe. In de stad vergaderen. Kerken en Kloosters. Vergaderen aan het water vergaderen. Vergaderen In de natuur. km Set radius for geolocation. TU Delft Library. Home / Items / Groen Vergaderen, In de stad vergaderen, Kleinschalig Vergaderen, Vergaderen In de natuur / TU Delft Library.
De Schaapskooi.
Simone en ik hebben mede dankzij jullie inzet een fantastische dag gehad, het was ook vanuit de schaapskooi gezien fantastisch geregeld waarvoor onze dank, echt super! Ook de huwelijksnacht in het Westcord hotel was een erg leuke ervaring, bedankt ook daarvoor! Simone en René. 2616 LJ Delft.
De Delflandhoeve, vergaderlocatie Delft BuitenBusiness.nl.
De Delflandhoeve was ooit een veehouderij, maar is door de huidige bewoners omgetoverd tot een sfeervolle vergaderlocatie. Je voelt je ver weg van je eigen werkplek, op slechts 5 kilometer van Delft en nabij grote steden als Den Haag en Rotterdam.
Vergaderen de Uylenburg Gastvrij en sfeervol Hotel in Delft.
De bourgondische lunch wordt geserveerd in de boerenkeuken van de herberg, en bestaat uit soep, Uylenburger boerenbrood mais wit en donker bruin, diverse soorten heerlijk beleg, melk, karnemelk, salade en koffie en fruit toe. Als het weer het toelaat kan er in de tuin geluncht worden.
Vergaderen Van der Valk Business.
Wilt u uw medewerkers liever niet terug laten rijden, boek dan uw meeting of vergadering inclusief een overnachting. Kies ook eens voor een comfortabele overnachting bij Van der Valk. Modern of klassiek, luxueus of eenvoudig Van der Valk biedt het.
Office space Delft Tauro.
Work in the picturesque town of Delft. Tauro Delft was established in 2006 and has a floor area of 3100m. This modern Tauro building is located between the extension of the A4 and the A13. The office centre is easily accessible by public transport.

Contacteer ons