Resultaten voor vergaderlocatie delft

 
vergaderlocatie delft
 
Vergaderruimte Delft Whitepark The Office Operators.
Komt u vergaderen in Delft, dan hebben u en uw gasten altijd voldoende parkeergelegenheid dankzij ons eigen afgesloten parkeerterrein. Whitepark is tevens goed bereikbaar via openbaar vervoer. Daarom kiest u voor vergaderlocatie Delft. Grote en kleine vergaderzalen beschikbaar. Gebruik van hoogwaardig presentatiemateriaal.
Science Centre Delft.
Bezoek binnenkort het vernieuwde Mineralogisch-Geologisch Museum, de Vening Meineszaal of Delft school of Microbiology. Ontdek de geheimen van de TU Delft campus met tour achter de schermen. Vier je feestje bij het Science Centre Delft met al je vriendjes vriendinnetjes!
Vergaderruimte Delft Partyboerderij Het Wapen Van Degenkamp.
Onze vergaderlocatie beschikt over arrangementen voor 20 tot circa 75 personen en voor 75 tot 120 personen. Hoeveel u betaalt voor de ruimte waar u in wilt vergaderen, is afhankelijk van hoeveel dagdelen u de vergaderlocatie bij Delft behoeft. Daarnaast verandert de prijs naargelang het cateringarrangement dat u eventueel bij ons afneemt.
Vijverschie Schipluiden Creatieve vergaderlocatie Anders Vergaderen.
Dat noemen we een dagje op de wei. De Vijverschie is al in de 17 de gesticht als buitenplaats voor de gegoede burgerij van Delft. Met het koetsje verliet men de stad om in de nabije natuur bij te komen van de stadsdrukte.
De Delflandhoeve, vergaderlocatie Delft BuitenBusiness.nl.
De Delflandhoeve was ooit een veehouderij, maar is door de huidige bewoners omgetoverd tot een sfeervolle vergaderlocatie. Je voelt je ver weg van je eigen werkplek, op slechts 5 kilometer van Delft en nabij grote steden als Den Haag en Rotterdam.
Vergaderen bij de Ackerdijkse plassen Natuurmonumenten.
Vergaderen bij de Ackerdijkse plassen. De Ackerdijkse Plassen is een natuurparel tussen Rotterdam en Delft. Onderdeel van het natuurgebied is een prachtig gerenoveerde Zuid-Hollandse boerderij uit 1666. Je kunt deze bijzondere locatie huren voor vergaderingen, workshops, borrels of lezingen. Overvliegende vogels en kikkergekwaak op de achtergrond maken jullie bijeenkomst iets speciaals. Rijksstraatweg 127, 2645 BS Delfgauw. This text about the meeting venue is also available in English. Rust en ruimte. Deze unieke, inspirerende en comfortabele locatie ligt verscholen tussen bomen, maar vind je op slechts 5 kilometer afstand vanaf Rotterdam / The Hague Airport. Hier heb jij hier alle rust en ruimte om te vergaderen, cursussen of lezingen te geven, workshops of trainingen te volgen of een feest of partij met een groen karakter te organiseren. Impressie van de vergaderlocatie.
Zaalverhuur Delft va. 75 / dagdeel.
De locatie bevindt zich in de creatieve broedplaats De Zuster in de binnenstad van Delft. Een hoge en lichte ruimte met openslaande deuren naar een eigen terras. Een zaal die bij uitstek geschikt is als vergaderruimte en voor presentaties tot 40 personen.
Vergaderen tussen de kippen bij Kipster GreaterVenues.com.
Wie op zoek is naar een inspirerende vergaderlocatie die anders is dan anders moet echt even een kijkje nemen bij Kipster. Deze innovatieve en diervriendelijke kippenboerderij in het Brabantse Oirlo heeft namelijk een bijzonder kippenhok voor gasten om met elkaar te kakelen, aldus Kipster.

Contacteer ons