Meer resultaten voor rotterdam vergaderlocatie

 
rotterdam vergaderlocatie
 
Zuid-Holland Unieke Vergaderlocaties JustZeb Vergaderen in stijl.
Landelijke boerderij vergaderlocatie bij Rotterdam en Delft. Yes, we hebben goed nieuws voor iedereen die informeel wil vergaderen in omgeving Rotterdam. Deze superleuke boerderij locatie ligt op een rustige, landelijke plek op steenworp afstand van Rotterdam en. Hippe vergaderlocatie in historisch centrum Gouda.
Vergaderlocatie in Rotterdam Eau Lounge Rotterdam.
Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat u de perfecte meeting kunt houden in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken. Eau Lounge is niet een standaard vergader ruimte, er is geen standaard opstelling, maar alles zal in overleg gaan.
Vidaa, vergaderlocatie Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Uniek is het eten op deze locatie: de gerechten zijn gebaseerd op de Blue zones, vijf plaatsen over de wereld waar de mensen het langst in goede gezondheid leven. Mogen we jullie binnenkort verwelkomen op deze bijzondere vergaderlocatie bij Rotterdam?
Vergaderlocatie, The Loft Wicked Grounds.
VRAAG OFFERTE AAN. Vergaderlocatie in Rotterdam. Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een overdaad aan natuurlijk licht, veel groen en mooi design meubilair is The Loft de perfecte ruimte voor inspirerende vergaderingen en events in Rotterdam. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je te laten inwerken.
Vergaderen Rotterdam Let's' Meet At My Place.
LOCATIES SUPPORT VOOR VERGADERINGEN, PRESENTATIES EN BIJEENKOMSTEN IN ROTTERDAM. Op zoek naar een ruimte om in te vergaderen in Rotterdam? De meest innovatieve, creatieve en inspirerende stad van dit moment! Lets Meet At My Place biedt locaties en support voor bijeenkomsten in Rotterdam.
Vergaderen op het ss Rotterdam WestCord Hotels.
Bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam. Het ss Rotterdam is een unieke vergaderlocatie in Rotterdam. Dit voormalig cruiseschip van de Holland-Amerika Lijn is sinds enkele jaren permanent aangemeerd aan de kade op Katendrecht in Rotterdam. Uw auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats aan de kade.
Vergaderlocatie Rotterdam Buitenplaats Vlaardingen.
De verschillende goed verzorgde vergaderarrangementen en actieve vergaderbreaks maken elke bijeenkomst tot een succes. Evenman levert maatwerk, afgestemd op uw specifieke wensen. De keuze is aan u, maar wij helpen graag. Maar Evenman biedt meer als het om een vergaderlocatie in Rotterdam gaat.
Vergaderlocatie Rotterdam Abel Restaurant. Logo Tasman. Logo Abel Activiteiten. Logo Abel Klimbos.
Ontspannen vergaderen op een unieke vergaderlocatie in regio Rotterdam doet u bij bij Abel Grand Café Restaurant. Ons restaurant/grand café leent zich bij uitstek als een ideale vergaderlocatie in heel de regio Rotterdam. Dat komt mede door de prachtige omgeving waarin ons Grand Café Restaurant zich bevindt.

Contacteer ons