Op zoek naar rotterdam vergaderlocatie?

 
rotterdam vergaderlocatie
 
Vergaderlocatie in Rotterdam Eau Lounge Rotterdam.
Eau Lounge denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat u de perfecte meeting kunt houden in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken. Eau Lounge is niet een standaard vergader ruimte, er is geen standaard opstelling, maar alles zal in overleg gaan.
Vidaa, vergaderlocatie Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Uniek is het eten op deze locatie: de gerechten zijn gebaseerd op de Blue zones, vijf plaatsen over de wereld waar de mensen het langst in goede gezondheid leven. Mogen we jullie binnenkort verwelkomen op deze bijzondere vergaderlocatie bij Rotterdam?
The Loft Creatieve vergaderruimte in Rotterdam Wicked Grounds.
Post-its en stiften. VRAAG OFFERTE AAN. Vergaderruimte in Rotterdam. Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een overdaad aan natuurlijk licht, veel groen en mooi design meubilair is The Loft de perfecte vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen en events in Rotterdam.
Vergadering Rotterdam Vergaderen.
Schaardijk 434, Rotterdam Restaurant, Brasserie, High tea, High wine, Feestlocatie, Zaal, Vergaderlocatie. Trattoria Borgo D'aneto.' Nijverheidsstraat 2, Rotterdam Restaurant, Italiaans, Lunch, Feestlocatie, Vergaderlocatie. Fenix Food Factory. Veerlaan 19D, Rotterdam Catering, Vergaderen, Borrel, Terras, Workshop, Rondleiding. Stationsplein 45, Rotterdam Restaurant, Café, Feestlocatie, Vergaderen.
Vergaderruimte Groot Handelsgebouw The Office Operators.
Op deze vergaderlocatie in Rotterdam zorgt The Office Operators voor het aansluiten van alle nodige apparatuur. Het Groot Handelsgebouw is een A-locatie met de perfecte vergaderruimte. Professioneel, verzorgd en van alle gemakken voorzien: uw gasten zullen versteld staan! Daarom kiest u voor onze vergaderlocatie Rotterdam.
Vergaderlocatie Rotterdam De Nieuwe PolderKamer.
In luxe en stijl. Vergaderlocatie Rotterdam De NIEUWE POLDERKAMEr. Vergaderen kunt u bij u op kantoor of in een speciale vergaderzaal doen, maar om echt goed te vergaderen kunt u ook gebruik maken van de vergaderarrangementen van De Nieuwe PolderKamer!
Vergaderlocatie Rotterdam Abel Restaurant. Logo Tasman. Logo Abel Activiteiten. Logo Abel Klimbos.
Ontspannen vergaderen op een unieke vergaderlocatie in regio Rotterdam doet u bij bij Abel Grand Café Restaurant. Ons restaurant/grand café leent zich bij uitstek als een ideale vergaderlocatie in heel de regio Rotterdam. Dat komt mede door de prachtige omgeving waarin ons Grand Café Restaurant zich bevindt.
STROOM Rotterdam Origineel vergaderen STROOM Rotterdam Rotterdam.
Waar kun je nu energieker vergaderen dan in een voormalige energiefabriek? Wij hebben een paar prachtige plekken voor u in STROOM Rotterdam, een unieke lokatie vlakbij de Euromast en de rivier met een aanlegsteiger voor de watertaxi en de waterbus.

Contacteer ons