Op zoek naar kleine vergaderlocatie?

 
kleine vergaderlocatie
 
kleine vergaderruimte Amsterdam Singel80 Vergaderen aan de gracht!
Neem gerust contact met ons op via 06-52518621, stuur een e-mail naar info@singel80.nl of vul het contactformulier in. Neem contact op. 2018 Singel 80 Vergaderruimte Amsterdam Vergaderlocatie Amsterdam Vergaderen Amsterdam Vergaderruimte Amsterdam Centrum Kleine vergaderruimte Amsterdam Meeting Amsterdam Bijzondere vergaderlocaties Amsterdam.
Vergaderlocatie Eenhoorn Meeting Center Amersfoort Regardz.nl.
In de unieke Rondeelzaal kunnen 350 mensen terecht en de 25 andere zalen van verschillend formaat bieden alles wat uw vergadering nodig heeft: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundig personeel en uitstekende catering. Welkom bij Eenhoorn Meeting Center! Zalen en werkplekken. Vergaderlocatie Eenhoorn Meeting Center heeft flexwerkplekken, 25 grote en kleine zalen: alles voor uw bijeenkomst.
Bijzondere vergaderlocaties om te vergaderen overnachten Inspiratie op Locatie.
Bekijk alle locaties in ons aanbod waar je kunt vergaderen en overnachten! Op zoek naar een vergaderlocatie voor een kleine groep mensen met een intieme, huiselijke sfeer? Bij deze bedbreakfasts, kleinschalige hotels en luxe herbergen zit je goed! Voormalige School op de Grens Groningen, Friesland Drenthe.
Vergaderlocatie Rotterdam Zalmhuis Vergaderlocatie aan de Maas.
Al decennia vormt het prachtige Zalmhuis een logische en vooral aangename keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een betaalbare, complete en unieke vergaderlocatie in Rotterdam. Of het nu gaat om een kleine vergadering voor kleinere groepen of misschien wel een meerdaags congres voor een grotere groep, het Zalmhuis is in staat om moeiteloos groepen tot 200 personen te faciliteren.
Kleine maar fijne, bijzondere locaties! Inspiratie op Locatie.
Open het menu. Kleine maar fijne, bijzondere locaties! Ben je op zoek naar een locatie waar je met een klein gezelschap kunt vergaderen of brainstormen? Zie hieronder een greep uit onze kleine" maar fijne" vergaderlocaties! Huiselijk Haags Herenhuis. 5 / 5 5.
Originele vergaderlocatie in Amersfoort nodig?
Kleine Koppel 7, Amersfoort. De Inspiratieboot is dé feest en vergaderlocatie van Amersfoort voor jong en oud. Het schip is gebouwd in 1901 en vaart tot op de dag van vandaag nog steeds voor al uw gelegenheden. Wilt u een speciaal themafeest op de boot organiseren, dan is deze party boot bij uitstek geschikt.
Vergaderlocatie Friesland.
Boerderij Groen Vergaderen kleine vergaderzaal Restaurant Vergaderen aan het water vergaderen Vergaderen In de natuur Vergaderlocatie Dineren. LANDGOED-HOTEL WELGELEGEN Vergader arrangement Landgoed-Hotel Welgelegen beschikt over diverse sfeervolle vergaderruimtes variërend in grootte en geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen.
Vergaderlocaties van kleine schaal Meeting Locations Holland.
Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog! Vergaderlocaties van kleine schaal. In de natuur. In de stad. Alle vergader en congrescentra. Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten. Hotels die o.a.

Contacteer ons