Resultaten voor kleine vergaderlocatie

 
kleine vergaderlocatie
 
Tarieven duurzame vergaderlocatie geWoonboot.
Mogelijkheid om met een kleine boot aan te meren bij de geWoonboot. Wifi, flipover, stiften, gerecyclede notitieboekjes en pennen. Top uitzicht vanaf het water op de skyline van Amsterdam. De geWoonboot is van alle gemakken voorzien en heeft een moderne keuken aan boord.
Kleine vergaderlocatie voor grootse ideeën Wijk bij Duurstede Houten.
Het tuinhuis is bestemd als kleine vergaderlocatie voor gezelschappen tot 14 personen. Je kunt de locatie exclusief gebruiken van maandag tot en met vrijdag per dagdeel per 4 uur vanaf 150, euro exclusief 21% BTW plus de tarieven voor de hapjes en drankjes die je kiest.
Vergaderlocatie en groepsaccommodatie op de boerderij.
Zoekt u een vergaderlocatie op de boerderij in de omgeving van Amersfoort, Utrecht, Midden-Nederland of De Veluwe? Of een groepsaccommodatie voor een week, weekend of midweek op pad met familie, vrienden of collegas? De monumentale boerderij Klein Haksfoort anno 1872 in Maarsbergen is een unieke vergaderruimte of gezellig groepsverblijf. Dé groene locatie voor uw vergadering, meeting, presentatie, reünie of weekendje weg. Wilma en Frans Donselaar verwelkomen u in hun schitterend verbouwde accommodatie die geschikt is voor kleinere en grote groepen. Vergaderen in het groen. In alle rust en privacy vergaderen of presenteren: onze groene omgeving is wel zo inspirerend. Vlakbij Utrecht, Amersfoort en De Veluwe: een groepsverblijf voor grote en kleine groepen.
Vergaderlocatie in Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht? Bij Vergadercentrum Vredenburg 19 is een eigentijdse accommodatie gevestigd in hartje Utrecht. Hier vindt u de meest inspirerende vergaderlocaties van Utrecht voor zowel kleine als grote groepen. Bekijk de fotos op onze website voor een kleine sfeerimpressie.
Kleine zaal beneden Vergaderlocatie Rijssen.
In de kleinere ruimte kan een kleine groep zich terugtrekken om een opdracht of oefening uit te voeren. Kleine Vergaderruimte reserveren. Ook kleinschalig vergaderen? Reserveer nu gelijk de Kleine Vergaderruimte! Vergaderen in Rijssen. Vergaderen in Zwolle. Vergaderen in Deventer. Vergaderen in Overijssel. Vergaderen in Twente. Vergaderen in Enschede. c Copyright vergaderlocatie Rijssen.
Originele vergaderlocatie in Amsterdam nodig?
Dan stellen wij graag onze locatie WTC Amsterdam aan u voor! Op deze locatie kunt u namelijk terecht voor uw meetings, conferenties, seminars, workshops, events of trainingen. Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine vergaderlocatie: Th.
Vergaderlocatie Gouda Le Patapouf Vergaderlocaties Gouda.
Geschikt voor grote en kleine groepen. Vergaderlocatie Le Patapouf in Gouda is geschikt voor vergaderingen van 8 Tot 120 personen. Ook voor kleine groepen kunt u dus terecht bij Le Patapouf en genieten van een verzorgde vergaderlocatie inclusief catering. Hoe werkt het.:
Klein Oever in Balkbrug: Survival, ponykamp, partycentrum, manege.
Wij beloven u het gevoel te geven echt even ergens anders te zijn. De vergaderlocatie van Klein Oever biedt de zakelijke markt een uniek concept. Meer over de vergaderlocatie. Met eigen zwembad! De accommodatie is gelegen in het prachtige Reestdal en is geheel ingericht om groepen te ontvangen.

Contacteer ons