Meer resultaten voor vergaderlocatie arnhem

 
vergaderlocatie arnhem
 
De Vergaderie Inspirerende vergaderlocatie Arnhem.
De Vergaderie is een luxe vergaderlocatie in Arnhem voor circa 14 personen in een rijksmonument uit 1865. Het herenhuis heeft daardoor veel authentieke details uit de Art Nouveau. Beide sfeervolle vergaderruimtes zijn voorts luxe ingericht. Bovendien van alle gemakken voorzien.
Unieke vergaderlocatie Safari Meeting Centre midden in Burgers Zoo!
Vergaderlocatie with a view. Vergaderen met uitzicht op het tropische regenwoud? Of liever een vergaderruimte met uitzicht op giraffen, zebra's, neushoorns en antilopen op de Afrikaanse savanne? Dat kan in het Safari Meeting Centre in een van onze authentieke Afrikaanse vergaderlocaties in Arnhem.
Vergaderruimte Arnhem Vergaderruimte alle vergaderlocaties op 1 site! Vergaderen op unieke locaties.
Recent aanbod vergaderruimte Arnhem. Een veel gehoorde klacht van mensen die op zoek zijn naar een vergaderlocatie is dat de locaties die ze vinden vaak al gereserveerd zijn. Hierdoor zijn ze een hoop tijd en moeite kwijt met ruimtes die al bezet blijken te zijn.
Brasserie de Boerderij Restaurant vergaderlocatie in Arnhem.
Denk hierbij aan af te sluiten vergaderruimtes, hoogwaardige apparatuur en natuurlijk een overheerlijke catering. De allerhoogste kwaliteit, op uw bord en in uw glas. Ons restaurant op de allermooiste locatie in Arnhem streeft ernaar om u een onvergetelijke tijd te bezorgen.
Vergaderlocatie Arnhem.
Party en zalencentra. Schepen en rederijen. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Arnhem? Op Vergaderlocaties.nl vindt u eenvoudig een vergaderlocatie in de regio Arnhem. Zo kunt u snel een vergaderlocatie vinden in Apeldoorn en de directe omgeving van Arnhem.
Conferentie en vergaderlocatie Arnhem Facility Point Arnhem Managed By Color Business Centers.
Locatie faciliteiten Facility Point Arnhem Managed By Color Business Centers. Bar Boetiek Business centrum. Casino Dieet keuken Discotheek Fitness. Hotelkluis Kapper Lift. Openbaar vervoer Portier Restaurant. Restaurants in de omgeving Room service Sauna Secretariele service. Shuttle service Stomerij service. Voorzieningen invaliden WiFi. Snel locaties vinden. Locaties per locatie type. Bijzondere vergaderlocaties 2016.
Vergaderen in Arnhem? Villa Velperweg heeft álles in huis!
De zalen beschikken over daglicht, comfortabele stoelen en state-of-the-art audiovisuele voorzieningen zoals beamers en gratis WiFi. Wilt u dus vergaderen in Arnhem, dan hebben wij alles in huis om dit voor u te organiseren. Hieronder vindt u een overzicht van onze vergaderzalen. Om dit zo optimaal mogelijk voor u te organiseren bespreken wij alle mogelijkheden met betrekking tot het afhuren van terras Le Jardin met u persoonlijk. Het betreft een uniek terras op een unieke locatie en is al vele jaren een veelgebruikte plek voor een zakelijk evenement. Niet gestoord en in alle rust met uw eigen gezelschap besloten dineren? Villa Velperweg biedt hiervoor, de zojuist gerenoveerde, private dining rooms in een authentieke en stijlvolle ambiance. Geschikt voor gelegenheden als een vergadering met diner, jubileumdiner of verjaardagsdiner. Ook in private rooms ontzorgen wij u met een heerlijk diner met bijpassende wijn. Laat u inspireren en kijk in onze brochure. Banck 18 personen. Groepen tot 18 personen kunnen terecht in de Banck vergaderzaal. Deze ruime vergaderlocatie biedt meer dan alleen een perfecte vergaderruimte.
Vergaderlocatie Landgoed Rhederoord is uniek Bel voor mogelijkheden.
Vergaderlocatie met vele mogelijkheden. We hebben diverse mogelijkheden om uw vergadering interactief te onderbreken. Voor de broodnodige ontspanning tijdens een lange vergaderdag is een kookworkshop, wijnproeverij of oester-experience een optie. Of maak tussendoor een verfrissende wandeling over ons 12 ha. grote park dat door de Duitse tuinarchitect Petzold werd ontworpen. Zo geniet u van het weidse uitzicht over de IJsselvallei of van de bijzondere sequoia bomen in het park. Sluit vervolgens de dag af met een informele borrel en lekkere tapas-gerechten. Goed bereikbare locatie voor zakelijke bijeenkomst. Landgoed Rhederoord is gevestigd in het dorpje de Steeg, nabij Arnhem en Doetinchem in Gelderland.

Contacteer ons