Op zoek naar vergaderlocatie met overnachting midden nederland?

 
vergaderlocatie met overnachting midden nederland
 
Bijzondere vergaderlocaties om te vergaderen overnachten Inspiratie op Locatie.
Ik zoek locaties met overnachting. Hoe werkt de website? Mijn lijstjes Mijn lijstjes. Je hebt een locatie aan een lijst toegevoegd. Voeg nog een paar locaties toe en vraag voor al je favoriete locaties in één keer een oerte aan! Kunnen we je helpen? Open het menu. Zoek Boek de leukste locaties waar je kunt vergaderen overnachten. Een meerdaagse vergadering, bedrijfstraining, conferentie of teambuilding organiseren? Deze unieke en inspirerende vergaderlocaties bieden niet alleen vergaderruimtes, maar ook prachtige slaapkamers om comfortabel te overnachten! Van Utrecht tot Gelderland en van Rotterdam tot Amsterdam! Kleinschalig bb's' tot sfeervolle maar ruimtelijke hotels: wij hebben het allemaal. Bekijk alle locaties in ons aanbod waar je kunt vergaderen en overnachten! Op zoek naar een vergaderlocatie voor een kleine groep mensen met een intieme, huiselijke sfeer?
Vergaderen en overnachten.
De Werelt is goed bereikbaar met de aut. 2 90 pers. Congrescentrum Dennenheul grenst aan landgoed Oud-Groevenbeek en ligt zeer centraal in Nederland. De prachtige omgeving biedt veel moge. Landgoed De Holtweijde. tot 120 pers. Midden in het prachtige Twentse coulisselandschap, ligt bij het dorpje Lattrop, het sfeervolle Landgoed De Holtweijde.
Boerderij de Zalm Ontmoeten, overnachten en ontspannen!
Midden tussen de weilanden en de boomgaarden van het Kromme Rijn gebied bieden wij ruimte tot vergaderen, om te overnachten of gewoon jezelf weer op te laden. Nabij Houten, in de gemeente Houten ligt Boerderij de Zalm. Slechts 5 minuten van de rondweg van Houten ligt de bed en breakfast Boerderij de ZalmIn, 10 minuten sta je in het centrum van Houten. De bed and breakfast is een aanrader voor hen die in de rust, en toch vlakbij Houten willen verblijven. Slapen in Houten, met de rust en stilte van het platteland!
Landelijke Vergaderlocaties Utrecht Inspirerende Locaties.
Via Inspirerendelocaties.nl vindt u altijd een bijzondere locatie voor uw meeting of event. Bekijk nu onderstaande Vergaderlocaties in de landelijke omgeving van Utrecht en neem contact op met de vergaderlocatie van uw keuze. Landelijke gelegen vergaderlocaties tussen de weilanden in de omgeving van Utrecht! vergelijk nu 1 Huis Oudegein. vergelijk mijn selectie. Nieuwegein Personen: 0 16. Unieke, inspirerende en bosrijke vergaderlocatie midden in de Randstad.
Vergaderlocaties Nederland Vergaderen overnachten.
Een brainstormsessie, workshop, conferentie, bedrijfstraining of teambuilding weekend organiseren? Deze vergaderlocaties in Nederland bieden je een inspirerende vergaderruimte met luxe slaapkamers om comfortabel te overnachten. Bij deze vergaderlocaties kun je vergaderen en overnachten in een huiselijke sfeer. De geselecteerde vergaderlocaties beschikken over voorzieningen zoals een.
Anders Vergaderen Unieke en inspirerende vergaderlocaties.
Anders Vergaderen begint hier! Dé website voor kleinschalige, unieke en inspirerende vergaderlocaties in Nederland net over de grens die aanzetten tot anders denken, andere oplossingen en anders communiceren! Welke locatie kiest uw voor uw vergadering of meeting? Complexe vraagstukken vragen om een creatieve aanpak. Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van een zakelijke bijeenkomst of meeting. De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Wat dacht u van een karakteristiek pakhuis, een kunstatelier, een zeiljacht of een toenmalig stationsgebouw? Of bent u meer op zoek naar een 17e eeuwse hoeve, een voormalig klooster, een molen of toch een verbouwde koeienstal? Zoek de vergaderlocatie die bij u past! Meer inspiratie tijdens uw volgende vergadering? Begin met Anders Vergaderen!
Vergaderlocatie Midden Nederland Brasserie Zuiderzoet Zeewolde.
Bijzondere vergaderlocatie in Midden Nederland. De eigentijdse Brasserie Zuiderzoet te Zeewolde is gelegen op het zuidelijkste puntje van Flevoland aan het Eemmeer. Door de ligging in een jachthaven en omringd door exclusieve vakantiewoningen, is dit een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Nederland. Bij ons waant u zich in een Frans havenstadje. Vanuit onze private serres kijkt u bijvoorbeeld uit over de jachthaven en het Eemmeer. Voor de grotere vergaderingen, conferenties en presentaties heeft Brasserie Zuiderzoet de beschikking over haar Zuiderzoetzaal. Deze riante vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 200 personen en is tevens op te delen in twee zalen van gelijke grootte. Vergaderruimte met diverse mogelijkheden.
Vergaderen en overnachten Unieke locaties bij Anders Vergaderen.
Cook Your Life, vergaderlocatie met culinaire ambiance, Amsterdam. Vergaderen bij Dutch Biz Amersfoort. Amsterdam Art Center. De Saffier Muiden. Uniek en anders vergaderen in Groningen bij Hayema Heerd in Oldehove. Kasteelhoeve de Kerckhem Hassel België. Botel Ophoven België. Drijvende vergaderlocatie De Kwaak, Zwolle. Vergaderen en overnachten. Bent u op zoek naar een fijne, inspirerende en rustige locatie om te vergaderen en te overnachten? Die locatie vindt u gegarandeerd bij Anders Vergaderen. Anders Vergaderen is dé website voor kleinschalige, unieke en inspirerende locaties waar u kunt vergaderen en overnachten in Nederland. Locatie die net even anders zijn dan anderen. Overnachten voor of na uw meeting, workshop, training of vergadering? Soms kan het prettig zijn om uw collegas, werknemers of relaties mee te nemen voor meerde dagen. Zodat u alle tijd heeft om te vergaderen en om elkaar beter te leren kennen. Een locatie waar u kunt vergaderen en overnachten biedt dan ook uitkomst. U kunt ook voorafgaand aan u meeting, workshop, training of vergadering een overnachting inplannen, u weet dat zeker dat u op tijd kunt starten, want iedereen is al uitgerust op de locatie aanwezig!

Contacteer ons