Zoeken naar vergaderlocatie meppel

 
vergaderlocatie meppel
 
Restaurants in Meppel voor vergaderen Restaurants.nl.
De Tipbrug Prinsengracht 8, Meppel, wo do vr za zo eetcafé. Oasis Iers Kerkplein 16, Meppel, ma di wo do vr za zo restaurant. Het Schellinkje Zuideinde 70, Meppel, ma di wo do vr za restaurant. ZIZO Steenwijkerstraatweg 10, Meppel, wo do vr za zo restaurant.
Vergaderen De Poort van Drenthe.
Parallelweg 25, Meppel, Zie kaart. Ook voor vergaderingen kunt U terecht bij Hotel De Poort van Drenthe. Het hotel ligt redelijk centraal in Nederland en direct tegenover zowel het bus als het NS-station. Op alle mogelijke manieren dus goed bereikbaar vanuit het gehele land.
Vergaderen in Drenthe? Diverse vergaderarrangementen!
Over ZIZO Meppel. Bij ZIZO Meppel kan bijna alles! Wij zijn een à la carte restaurant in Drenthe aan de grens van Overijssel, een feestlocatie voor grote en kleine gezelschappen, een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en met onze catering partyservice komen wij graag uw feest op locatie verzorgen.
De leukste vergaderruimtes van Meppel op een rijtje Inspiratie op Locatie.
De leukste vergaderruimtes in Meppel. Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Meppel? Wij zetten de beste vergaderruimtes van Meppel en omgeving voor je op een rijtje. Goeie plek gevonden? Boek de ruimte eenvoudig online tegen de beste prijs.
Vergaderlocaties Meppel. Een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Meppel BuitenBusiness.nl.
Wanneer wil je vergaderen? Op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Meppel? Hieronder vind je onze selectie met bijzondere en inspirerende vergaderlocaties in Meppel. Heb je hulp nodig bij het vinden van een vergader locatie in Meppel? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag en kostenloos met het vinden van mooie vergaderlocaties in Meppel.
Bijzondere vergaderlocaties in Meppel Inspiratie op Locatie.
Hoe werkt de website? Gratis locatie zoek boek service De leukste locaties van Nederland Boek voor de beste prijs Eenvoudig online boeken. Inspirerende vergaderlocaties in Meppel. Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Meppel voor een vergadering, brainstorm, presentatie of ander event?
Het Vogelrijk, vergaderlocatie Meppel BuitenBusiness.nl.
De voormalige silo is omgetoverd tot een inspirerende locatie voor een vergadering, training of teambuilding. Hier vind je licht, ruimte en natuur in overvloed. Ook meerdaagse bijeenkomsten behoren tot de mogelijkheid; deze vergaderlocatie dichtbij Meppel beschikt over 11 ruime gastenkamers.
Restaurant Meppel: à la carte restaurant in Drenthe.
Of u nu op zoek bent naar een vergaderlocatie, een feest wilt organiseren voor uw medewerkers of dit wilt combineren, wij geven graag invulling aan uw bedrijfsevenement! Bekijk onze zakelijke mogelijkheden. G enieten op locatie. U w gasten. U geeft thuis of op locatie een feestje, en u wilt zelf ook een leuke avond beleven? ZIZO neemt u graag alle zorgen uit handen! Bekijk de mogelijkheden voor catering in Meppel.

Contacteer ons