Op zoek naar vergaderlocatie meppel?

 
vergaderlocatie meppel
 
Vergaderlocaties Zwolle 15 tot 150 p.p.
Vergaderlocaties in Zwolle, Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Dalfsen: functioneel en goed bereikbaar. Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Zwolle, Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Dalfsen? En wil je daarbij gebruik maken van moderne vergader hulpmiddelen?
De Moestuin.
Moestuinwinkel, groenten en fruit uit De Moestuin Lunchcafé, gezellig en lekker eten en drinken Feest en vergaderlocatie, restaurant de Oranjerie Over De Moestuin, tuin met zorg, lees het nieuws. Feesten of vergaderen in een kas? Het kan in de Moestuin, tussen het groen.
Vergaderen Events Huis Ten Wolde.
8346 KP De Bult. F: 31 0521 745 645. Huis Ten Wolde. Verras uw familie of vrienden! Trouwlocatie open dagen. Hotel Huis ten Wolde. Hotel bij Giethoorn. Hotel bij Meppel. Wellness Hotel Overijssel. Copyright Huis Ten Wolde Orange Hotel Marketing.
Boerderij Eben Haezer Waar het boerenleven centraal staat.
Eten van de boerin. Met Truus op pad. Boerderij Eben Haezer Postweg 2, 7951KT Staphorst Telefoon: 31 038 38 66 535 E-mail: info@boerderijebenhaezer.nl. Boerderij Eben Haezer is uw Bed Breakfast in de omgeving van Meppel, Zwolle, Kampen, Zwartsluis, Staphorst en Giethoorn.
Vergaderen De Poort van Drenthe.
Parallelweg 25, Meppel, Zie kaart. Ook voor vergaderingen kunt U terecht bij Hotel De Poort van Drenthe. Het hotel ligt redelijk centraal in Nederland en direct tegenover zowel het bus als het NS-station. Op alle mogelijke manieren dus goed bereikbaar vanuit het gehele land.
Bitter en Zoet Veenhuizen Homepagina.
Eerlijke gerechten bereid met de beste producten uit eigen tuin, Drenthe of het Noorderland, liefst biologisch, maar vooral met passie en aandacht geteeld. Aangevuld met wild-pluk-kruiden uit de rijke natuur van Veenhuizen! Inspirerend en gezond vergaderen in een bijzondere omgeving.
Boek uw vergaderlocaties en eventlocaties op QM Meetingplanner.
De nieuwe naam is gekozen naar aanleiding van de veranderingen en vernieuwingen die in de vergaderlocatie hebben plaatsgevonden. Op 1 november werd de nieuwe website www.eigentijdserf.nl gelanceerd. Het afgelopen jaar is het restaurant helemaal vernieuwd en ook de 10 vergaderzalen worden in fases voorzien van een nieuwe uitstraling.
Vind de beste plek voor je afspraak, bespaar reistijd en kosten.
Roudle is de tool die laat zien op welke plek je het beste kunt afspreken met minimale reistijd en reiskosten en CO2-uitstoot: Roudle verandert de manier van afspreken radicaal: Je geeft aan waar iedereen vandaan komt en hoe iedereen reist en je ziet direct wáár je het best af kunt samenkomen, rekening houdend met het wegennet, reistijden en actuele dienstregelingen; het antwoord zal je verrassen, want je gevoel laat je vaak in de steek bij dit soort puzzels.

Contacteer ons