Meer resultaten voor vergaderlocatie meppel

 
vergaderlocatie meppel
 
Vergaderlocaties Zwolle 15 tot 150 p.p.
Vergaderlocaties in Zwolle, Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Dalfsen: functioneel en goed bereikbaar. Wil je in alle rust kunnen vergaderen buiten de deur op een vergaderlocatie in Zwolle, Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Dalfsen? En wil je daarbij gebruik maken van moderne vergader hulpmiddelen?
De Moestuin.
Moestuinwinkel, groenten en fruit uit De Moestuin Lunchcafé, gezellig en lekker eten en drinken Feest en vergaderlocatie, restaurant de Oranjerie Over De Moestuin, tuin met zorg, lees het nieuws. Twijfelt u nog over het afsluiten van een Zelfoogst abonnement? In mei mag u een proefabonnement van 4 weken afsluiten voor 35.,
Vergaderen Events Huis Ten Wolde.
8346 KP De Bult. F: 31 0521 745 645. Huis Ten Wolde. Verras uw familie of vrienden! Trouwlocatie open dagen. Hotel Huis ten Wolde. Hotel bij Giethoorn. Hotel bij Meppel. Wellness Hotel Overijssel. Copyright Huis Ten Wolde Orange Hotel Marketing.
Boerderij Eben Haezer Waar het boerenleven centraal staat.
Eten van de boerin. Met Truus op pad. Boerderij Eben Haezer Postweg 2, 7951KT Staphorst Telefoon: 31 038 38 66 535 E-mail: info@boerderijebenhaezer.nl. Boerderij Eben Haezer is uw Bed Breakfast in de omgeving van Meppel, Zwolle, Kampen, Zwartsluis, Staphorst en Giethoorn.
Vergaderen De Poort van Drenthe.
Parallelweg 25, Meppel, Zie kaart. Ook voor vergaderingen kunt U terecht bij Hotel De Poort van Drenthe. Het hotel ligt redelijk centraal in Nederland en direct tegenover zowel het bus als het NS-station. Op alle mogelijke manieren dus goed bereikbaar vanuit het gehele land.
Bitter en Zoet Hotel Restaurant in Veenhuizen.
Eerlijke gerechten bereid met de beste producten uit eigen tuin, Drenthe of het Noorderland, liefst biologisch, maar vooral met passie en aandacht geteeld. Aangevuld met wild-pluk-kruiden uit de rijke natuur van Veenhuizen! Inspirerend en gezond vergaderen in een bijzondere omgeving.
Boek uw vergaderlocaties en eventlocaties op QM Meetingplanner.
Om haar 115-jarige jubileum te vieren opende Wienke Bodewes, Algemeen Directeur AMVEST, voorzitter van de aandeelhoudersvergadering van de Beurs van Berlage, op 23 mei bij Euronext de handelsdag in Amsterdam met een slag op de gong. De Beurs van Berlage bestaat op op 27 mei 2018 precies 115 jaar en het openen van de handelsdag Lees verder.
Vind de beste plek voor je afspraak, bespaar reistijd en kosten.
Roudle is de tool die laat zien op welke plek je het beste kunt afspreken met minimale reistijd en reiskosten en CO2-uitstoot: Roudle verandert de manier van afspreken radicaal: Je geeft aan waar iedereen vandaan komt en hoe iedereen reist en je ziet direct wáár je het best af kunt samenkomen, rekening houdend met het wegennet, reistijden en actuele dienstregelingen; het antwoord zal je verrassen, want je gevoel laat je vaak in de steek bij dit soort puzzels.

Contacteer ons