Resultaten voor duurzame vergaderlocatie

 
duurzame vergaderlocatie
 
Duurzaam vergaderen in Apeldoorn Uitinapeldoorn.
Je vindt in Apeldoorn diverse congres en vergaderlocaties met duurzaamheid hoog in het vaandel. Van midden in. de natuur tot een lunch met uitsluitend ingrediënten uit de achtertuin van de Veluwe; Apeldoorn beschikt over een divers aanbod duurzame vergaderlocaties. Bilderberg Hotel De Keizerskroon.
Duurzame vergaderlocatie Amsterdam geWoonboot.
De geWoonboot is in 2006 ontworpen door architect Henk de Velde en is het prototype gebouwd door Delta Wonen Zwolle. Vijf jaar lang was de geWoonboot onderdeel van de lokale duurzame energie-expositie Opgewekt.nu op de NDSM-werf, waarna zij haar huidige functie als duurzame vergaderlocatie kreeg.
Groen, duurzaam, uniek en inspirerend Evenementenlocatie Inspyrium Land van Cuijk.
Rondom en bovenop het Inspyrium creëren bijzondere boomsoorten met hun grillige vormen sfeer en intimiteit, en een mix van schitterende bloesem, kleurrijk blad en heerlijke geuren. Binnen accentueert de toepassing van duurzame, robuuste materialen zoals hout en cortenstaal het natuurlijke karakter.
Youmeet biedt nieuwe exclusieve vergaderlocatie in Utrecht YNNO.
Youmeet is opgericht om vergaderen efficiënter en leuker te maken. De vergaderlocatie is gevestigd in het duurzame gebouw Creative Valley, aan de ring van Utrecht, en bestaat uit vijf verschillende vergaderomgevingen. Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke kenmerken, die passen bij de vijf verschillende fasen van een creatieve bijeenkomst.
EIGENTIJDSERF MVO.
We laten u ook graag kennis maken met hun verhaal, zonder uw hulp was het immers niet gelukt deze doelen te blijven steunen. In het nieuwsoverzicht delen wij regelmatig een update over de projecten. Wanneer u een vergaderlocatie zoekt waarbij MVO en duurzaamheid in het DNA zit, dan bent u bij EIGENTIJDSERF aan het juiste adres.
The Green House: de nieuwste duurzame werk en vergaderlocatie in Utrecht GreaterVenues.com.
Delen The Green House: de nieuwste duurzame werk en vergaderlocatie in Utrecht. Coming soon Greater Utrecht Nieuws. Myrthe van Gils 2 augustus 2017 2. In het stationsgebied van Utrecht verrijst na de zomer een nieuwe duurzame locatie voor meetings en events: The Green House.
Landgoed Huize Bergen Vier de feestdagen op een landgoed arrangementen.
Zo geeft u met een bijeenkomst bij Landgoed Huize Bergen meteen een duurzame boodschap mee. Er is alweer bijna een jaar voorbij en de feestdagen staan voor de deur, december is een mooie gelegenheid om uw personeel of relaties te trakteren op een gezellige kerstborrel of een heerlijk decemberdiner.
Duurzame vergaderlocatie op het water geWoonboot Amsterdam.
Hartelijk dank voor de succesvolle dag die wij vandaag bij jullie hebben gehad. Een goede en onvergetelijke ervaring voor het team! Extra leuk om dit te doen op een boot die geheel zelfvoorzienend en duurzaam is. Procurement Director Packaging, Unilever. Vergaderruimte Amsterdam Duurzame vergaderlocatie Vergaderlocatie NDSM werf Vergaderen Amsterdam.

Contacteer ons