Zoeken naar duurzame vergaderlocatie

 
duurzame vergaderlocatie
 
Duurzame vergaderlocatie op het water geWoonboot Amsterdam.
Bouw duurzame woonwijk in mei 2018 van start. Arla Foods productpresentatie aan boord. Meetup Groenste Dag van Noord editie 2. geWoonboot wint wederom Nationale Meeting Award. Waar kunt u ons vinden? Vergaderruimte Amsterdam Duurzame vergaderlocatie Vergaderlocatie NDSM werf Vergaderen Amsterdam.
Het Seinwezen Seinwezen Werken, ontmoeten vergaderen op een bijzondere plek in Haarlem.
Zonnepanelen van en voor de buurt leveren groene stroom aan de buurt. Bekijk hier alle duurzame aanpassingen aan het pand. Energie, burenhulp en groen in de wijk. Duurzaam ondernemen bestaat voor ons niet alleen uit zorg voor de natuur, maar ook zorg voor elkaar. Het gebouw en het terrein zijn open voor de buurt, en we zetten in op projecten zoals energie en groen in de wijk. Bekijk onze samenwerking met buurtcoöperatie Duurzaam Garenkokerskwartier. Comfortabel vergaderen, ook met gehoorverlies. Onze vergaderlocatie is ook geschikt voor mensen met gehoorverlies.
Duurzame vergaderlocatie Almere Drijfveer nieuw!
De spiksplinternieuwe vergaderlocatie ligt midden in het groen. Verras je gasten met een inspirerende combinatie van natuur, design en moderne faciliteiten. Kom duurzaam vergaderen. Een inspirerende, duurzame vergadering plannen kan veel stress opleveren. Wij nemen je die zorgen uit handen en zorgen ervoor dat alles tot in detail duurzaam geregeld is.
Hartelijk welkom bij Onder den Peerenboom, overnachten en vergaderen.
Met team 2 dagen op unieke duurzame locatie gezeten in Benschop. Slaapaccomodatie heeft 5 sterren status en de vergaderlocatie is praktisch, mooi en gewoon heel goed. Tel daarbij op het duurzame karakter green key, het gebruik van biologische streekproducten en de flexibiliteit van de eigenaar.
Vergaderlocatie Deventer Erve Vennekotte Laren Gelderland: Centrum voor duurzaam leren en ontwikkelen.
Unieke vergaderlocatie in de regio Deventer met een landelijke omgeving. Kleinschalig vergaderen vlakbij deventer in Laren Gld, in het noordelijke stuk van de Achterhoek, op de rand met Twente. Deze unieke landelijke locatie, 8 minuten van de A1, tussen Deventer en Almelo, is te huur voor heisessies, vergaderingen, teamsessies, training en coaching. Vergaderlocatie Deventer reserveringsaanvraag.
Groen, duurzaam, uniek en inspirerend Evenementenlocatie Inspyrium Land van Cuijk.
Rondom en bovenop het Inspyrium creëren bijzondere boomsoorten met hun grillige vormen sfeer en intimiteit, en een mix van schitterende bloesem, kleurrijk blad en heerlijke geuren. Binnen accentueert de toepassing van duurzame, robuuste materialen zoals hout en cortenstaal het natuurlijke karakter.
Duurzaam vergaderen, duurzame vergaderlocaties, Green Key locaties BuitenBusiness.nl.
Bij het selecteren van een werkelijk duurzame vergaderlocatie zijn o.a. de volgende milieu en sociale aspecten van belang: energieverbruik, waterverbruik, gescheiden inzamelen en aanbieden van afval, chemicaliënverbruik, duurzaam gebruik van linnengoed, handdoeken, water, zeep etc, bereikbaarheid met openbaar vervoer of aanbieden van groepsvervoer, gebruik van biologische drank en voedselproducten, fair trade, eerlijke handel is onderdeel van een duurzame bedrijfsvoering.
Parkhuis Lombok, duurzaam vergaderen op zonne-energie Contact.
Op zoek naar een originele locatie? Voor uw zakelijke bijeenkomst of creatieve sessie bent u bij Parkhuis Lombok aan het juiste adres! Op een unieke locatie, midden in de stad Utrecht én toch in het groen, kunt u bij ons vergaderen.

Contacteer ons