Meer resultaten voor duurzame vergaderlocatie

 
duurzame vergaderlocatie
 
Duurzame vergaderlocaties voor zakelijke meetings.
Kijk zelf eerst even rond op de site of doe een locatie aanvraag. Voor dat je het weet heb jij een duurzame vergaderlocatie geregeld voor de scherpste prijs en regel jij een vergadering op een unieke, bijzondere of moderne locatie.
Duurzaam vergaderen bij een duurzame vergaderlocatie.
In tijden waarin meer en meer aandacht is voor duurzaamheid en Maatschappelijk verantwoord ondernemen, past een duurzame vergaderlocatie met dezelfde kernwaarden. Ons uitgebreide duurzaamheidsbeleid is er op gericht om u op hoog niveau, zeer comfortabel en tevens verantwoord te ontvangen.
Duurzame vergaderlocatie op het water geWoonboot Amsterdam.
Bouw duurzame woonwijk in mei 2018 van start. Arla Foods productpresentatie aan boord. Meetup Groenste Dag van Noord editie 2. geWoonboot wint wederom Nationale Meeting Award. Waar kunt u ons vinden? Vergaderruimte Amsterdam Duurzame vergaderlocatie Vergaderlocatie NDSM werf Vergaderen Amsterdam.
Duurzaam Vergaderen Duurzame vergaderlocaties op Anders Vergaderen.
Duurzame vergaderlocaties en vergaderruimtes Anders Vergaderen. Duurzaam vergaderen, groen vergaderen, extra denken aan het milieu door bijvoorbeeld het scheiden van afval of verminderen van energieverbruik, biologische of fair trade producten kopen serveren, Green Key Vergaderlocaties kunnen op vele manieren een bijdrage leveren aan de verbetering van het milieu door duurzaam te handelen.
Duurzaam vergaderen, duurzame vergaderlocaties, Green Key locaties BuitenBusiness.nl.
Bij het selecteren van een werkelijk duurzame vergaderlocatie zijn o.a. de volgende milieu en sociale aspecten van belang: energieverbruik, waterverbruik, gescheiden inzamelen en aanbieden van afval, chemicaliënverbruik, duurzaam gebruik van linnengoed, handdoeken, water, zeep etc, bereikbaarheid met openbaar vervoer of aanbieden van groepsvervoer, gebruik van biologische drank en voedselproducten, fair trade, eerlijke handel is onderdeel van een duurzame bedrijfsvoering.
Duurzaam Ecologisch Vergaderen Inspiratie op Locatie.
Enkele van onze vergaderlocaties zijn zelfs helemaal green key: het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven! Dat duurzaam niet saai of zweverig hoeft te zijn, bewijzen deze vergaderlocaties! Innovatieve Eco Locatie met Allure. 0 / 5 0. 2 175 personen. Op Mijn Lijstje bewaren. Design in de Boomgaard. 5 / 5 6. 2 16 personen. Op Mijn Lijstje bewaren. 4.5 / 5 3. Loenen aan de vecht. 2 13 personen. Op Mijn Lijstje bewaren. Bruisende Vergaderlocatie in de Natuur.
Duurzame vergaderlocaties. Duurzame locatie nodig? BuitenBusiness.nl.
Het samenstellen van duurzame Natural" Inspire Days" is onze specialiteit en wij helpen je graag en gratis. Jouw duurzame vergaderlocatie op deze website? Heb je zelf een mooie, bijzondere en vooral duurzame vergaderlocatie? En vind je dat deze niet mag ontbreken op deze website?
Offerte aanvragen voor duurzame vergaderlocatie geWoonboot geWoonboot.
Bouw duurzame woonwijk in mei 2018 van start. Arla Foods productpresentatie aan boord. Meetup Groenste Dag van Noord editie 2. geWoonboot wint wederom Nationale Meeting Award. Waar kunt u ons vinden? Vergaderruimte Amsterdam Duurzame vergaderlocatie Vergaderlocatie NDSM werf Vergaderen Amsterdam.

Contacteer ons