Resultaten voor pathé tilburg tilburg

 
pathé tilburg tilburg
 
Pathé opent IMAX-zalen in Tilburg Tilburg.com.
Wegens de grote belangstelling voor IMAX-films opent Pathé Nederland woensdag 12 december twee nieuwe IMAX-zalen, in Pathé Spuimarkt en Pathé Tilburg. De eerste IMAX-productie in de Haagse en Tilburgse bioscoop is het avonturenepos The Hobbit: An Unexpected Journey van Peter Jackson.
Pathé Tilburg in Tilburg.
Je bent hier. Uitgaan en Overnachten. Er is nog veel meer te vinden in deze gemeente op het gebied van Amusement. /div Naar volledig overzicht. Amusement in Tilburg. Pathé Tilburg Bioscoop. Pieter Vreedeplein 174 5038BW Tilburg. Pieter Vreedeplein 174 5038BW Tilburg.
Pathe Tilburg Bioscoopagenda Nederland.
Voor het laatste NIEUWS zit je goed bij Biosagenda.nl. Rachel Weisz in Tilburg. Deze week kunt u Rachel Weisz zien in Disobedience samen met Rachel McAdams, geregisseerd door Sebastián Lelio. Voor het laatste NIEUWS en jouw favoriete STERREN zit je goed bij Biosagenda.nl.
Pathé Tilburg, Tilburg Pathé.
De Heuvelpoort Pathé Tilburg heeft een parkeerovereenkomst met De Heuvelpoort parkeergarage. Hier parkeert u 3 uur voor slechts 300. Nadat u uw auto heeft geparkeerd kunt u voor aanvang van de film bij de kassa van Pathé Tilburg de 300, afrekenen en uw inrijkaart laten afstempelen.
Bioscoop Tilburg, Tilburg DagjeWeg.NL.
Dat is even wat anders dan thuis voor de buis! Pathé Tilburg in Tilburg leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Bekijk de uitstapjes in de omgeving van Pathé Tilburg.
Pathé Tilburg 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Pathé Tilburg is een verzorgde bioscoop in het centrum van Tilburg. De topdeal die ze aanbieden is inclusief drankje en hapje naar keuze. De plaatsen bij de topdeal zijn echt super. Je hebt hier nooit last van iemand voor je, die in het beeld zit. Stel Kees v een vraag over Pathé Tilburg.
Korting op parkeren bij bezoek Pathe Tilburg Parkeergarage Heuvelpoort.
Gaat u naar de film bij Pathé, dan krijgt u 50% korting op de eerste drie uur dat u Read More. Uit eten bij Taste! Ga een gezellige avond uit eten bij Taste! en parkeer gratis in Parkeergarage Heuvelpoort. Een avond culinair genieten in Read More. Wat is het adres van parkeergarage Heuvelpoort? Het adres van parkeergarage Heuvelpoort is Heuvelpoort 353. Wanneer u dit adres invoert in uw navigatie, komt u uit bij de ingang van de garage. Hoe rijd ik naar parkeergarage Heuvelpoort? Parkeergarage Heuvelpoort ligt in het centrum van Tilburg.
Pathe Tilburg Tilburg.
Routebeschrijving vanaf Centraal Station Tilburg.: Wanneer u Centraal Station Tilburg verlaat loopt u links de Spoorlaan op. Volg deze straat tot u naar 250m op een groot kruispunt komt, daar loopt u rechts de Heuvelring op U ziet rechts op het kruispunt ABN AMRO bank.

Contacteer ons